- 17 Mart 2025
- 26
- 28
- 3
- 25
Hem de ne endişe inanın bir kaç gündür hayatı kendime zehir ediyorumAaa yeni endişeli anne adayımız hoşgeldin
İki üç gündür sıfır belirtiyle kendimi yedim bende az önce ultrasonda bebeğimi gördüm kalp sesini de dinledim. Boş gebelik mi diye stresten dün gece uyuyamamıştım hiç belirtiye bakma canım.Yaa gerçekten miteşekkür ederim bu arada sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Boş gebelik falan diye düşünüp kendimi strese sokuyorum elimde olmadan, belirti olmayınca kendimi hamileymişim gibi hissedemiyorum
Evde misin calisiyorsan vakit yine bı şekilde geçiyor .bende de belirti yok canım hepimizin kaygıları aynı .burdaki sohbetleri okuyunca rahatlıyorumHem de ne endişe inanın bir kaç gündür hayatı kendime zehir ediyorumne zormuş bu işler ya sürekli kendimle kavga halindeyim
Evde misin calisiyorsan vakit yine bır şekilde geçiyor .Bende de belirti yok canım hepimizin kaygıları aynı .Burdaki sohbetleri okuyunca rahatlıyorumHem de ne endişe inanın bir kaç gündür hayatı kendime zehir ediyorumne zormuş bu işler ya sürekli kendimle kavga halindeyim
çalışıyorum sigortacıyımEvde misin calisiyorsan vakit yine bır şekilde geçiyor .Bende de belirti yok canım hepimizin kaygıları aynı .Burdaki sohbetleri okuyunca rahatlıyorum
İciniz rahat edecekse ikinci bir beta verirsinizYaa gerçekten miteşekkür ederim bu arada sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Boş gebelik falan diye düşünüp kendimi strese sokuyorum elimde olmadan, belirti olmayınca kendimi hamileymişim gibi hissedemiyorum
Yaa çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahİki üç gündür sıfır belirtiyle kendimi yedim bende az önce ultrasonda bebeğimi gördüm kalp sesini de dinledim. Boş gebelik mi diye stresten dün gece uyuyamamıştım hiç belirtiye bakma canım.
Bu üçüncü betam aslındaİciniz rahat edecekse ikinci bir beta verirsinizkeseyi gorunce de iyice rahatlarsiniz, hepimiz ayni telaslari yasadik o gunlerde
Evet iştahsızlık oluyor ağızda acı tad oluyor geçen hafta benim öyleydi. Sonra bulantılar bide sık idrara çıkma başladı. Şimdi iki gündür hiç belirtim yok hamile değilmişim gibi. Herkes hamileliğini farklı yaşıyor.Yaa çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahiştahım hiç yok belirti olarak sayabilir miyiz acaba bunu?
Muayene oldum cnm banada kese saglikli dedi bebegi sordum onun icin erken dedi ultrasona gore 4 hafta ded. Dedim ama sata gore5+3 dedi kafana takma o sorun değil dediBenim bebek gözükmedi canım. İnşallah senin gözükür ama
ben simdi haftaya son calışma sonra bayram derken 2 hafta kolay gecer diye hesap ediyorum :)çalışıyorum sigortacıyımkeşke geçse vakit ramaxandan dolayı çok yoğun değil o yüzden kafayı yemek için oldukça vaktim oluyor
Yok cnm adet gununu 1 sayarak 33 gun du. Bugun keseyi gorduk haftaya gel bebege bakalim dedi ama ben biraz sureyi uzatacamAdet tarihiniz geçtikten 33 gün sonra mı acaba. Benim 18 gün geçmiş oluyor bugün.
Aa gecikmenin ilk gunu diye yazinca ilk beta gibi dusunmustumBu üçüncü betam aslındaartışı iyi aslında yarın doktor randevum var çalıştığım için henüz gitmedim
Ben akrebi hiç bilmem aslında, ama burada kimse istemeyince ben de ürktümHepimizin Kasım annesi olup aslında terazi burcu olsun diye erken doğurmak istememiz şaka mııı
Sen nasıl rahat edersen öyle yap canım. Ben bugün başka hastaneye gittim vajinal muayenede net gördüm çok şükür. Karından da yolk sac görünüyordu bebek çok net değildi. Ben stres yaptım bekleyemedim haftaya kadarYok cnm adet gununu 1 sayarak 33 gun du. Bugun keseyi gorduk haftaya gel bebege bakalim dedi ama ben biraz sureyi uzatacam
öylesine test yapmıştım reglime beş gün kala silik çizgi çıkmıştı hemen gidip kan verdimAa gecikmenin ilk gunu diye yazinca ilk beta gibi dusunmustumo zaman daha da rahatlatin bence
İnşallah öyle olur teşekkür ederimben simdi haftaya son calışma sonra bayram derken 2 hafta kolay gecer diye hesap ediyorum :)
Evet öyleymiş içimi rahatlattı baya bu durum ilk hamileliğim olduğu için pek bir şey bilmiyorumEvet iştahsızlık oluyor ağızda acı tad oluyor geçen hafta benim öyleydi. Sonra bulantılar bide sık idrara çıkma başladı. Şimdi iki gündür hiç belirtim yok hamile değilmişim gibi. Herkes hamileliğini farklı yaşıyor.
Senin Allah iyiliğini versin kahkaha attım. Keşkee beni de, o zaman hiiiç gebe gebe oralara uçup dökülüp saçılmama gerek kalmazdı, çocuk burda alırdı vatandaşlığı, inanılmaz gözümde büyüyor.Keşke biri de beni tekrar amerikada doğursa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?