• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
15 gün sonralara randevular çok okuyorum, bu kadar erken gebelikleri neden ileri tarihlere atıyor doktorlar acaba, kıyamam annelere de dert oluyor. Hele ki senin zaten çok özel bir durum, çağırsa ne var haftada 1, sinirlendim🤭🤭 benımki her hafta göreceğim dedi ilk ögrendiğimizden beri, neyse ki 1 hafta daha kolay katlanılabilir bir süre. Pazartesiden oazartesiye görüş gününümüz🥰
çok sık ultrasyon muayenesi önermiyorlar .O yüzden ilk 3 ay ayda 1 15 günde bir kontrol öneriyoruz dedi

uygulama öyle gösteriyor :) aslında yaban mersini en olarak 1 cm den büyük değildir minik bir meyvedir :)
Evet evet bende aynı uygulamadan takip ediyorum, ordan güldük zaten bizde, yaban mersini de ölçtük 2,5 cm var zorlasa 3 cm yani😂😂😂 elma çekirdeği var 1 cm, ama ona da önceki haftalarda veriyordu boyut olarak

15 gün sonralara randevular çok okuyorum, bu kadar erken gebelikleri neden ileri tarihlere atıyor doktorlar acaba, kıyamam annelere de dert oluyor. Hele ki senin zaten çok özel bir durum, çağırsa ne var haftada 1, sinirlendim🤭🤭 benımki her hafta göreceğim dedi ilk ögrendiğimizden beri, neyse ki 1 hafta daha kolay katlanılabilir bir süre. Pazartesiden oazartesiye görüş gününümüz🥰
Benimkide her hafta takip ediyor ama o 1 hafta bile inan ki çok zor geçiyor bazen. Yarın kontrolüm var, bu haftayı zar zor bitirdim saatler bile geçmiyor sanki😂 15 gün beklemek zorunda olanları düşünemiyorum ya endişe iki kat olur

çok sık ultrasyon muayenesi önermiyorlar .O yüzden ilk 3 ay ayda 1 15 günde bir kontrol öneriyoruz dedi
Evet o da dogru, o yüzden benim doktorum her hafta çagırmasına rağmen kalp atışı sesi daha hiç açmadı, sadece ekrandan görüyoruz. Ses dalgası almak bebege çok ısı veriyor dedi, bende asla üstelemedim tabi. Muayneyi de çok kısa tutuyor, 1 dk yok bile, kendi ölçümlerini gözlemini hızlıca yapıp çıkıyor.

bizimki gebelik takibi yapmıyor ya aman iyiki de yapmıyor yol çok uzak :)
Ben de yine dunya yol gidiyorum ama cok seviyoruz doktorumu, kismetse onla devam etmek niyetimiz 🐣 caddeye yeni bir sube aciyor, beni oraya cagiricak en azindan kopru trafiginden yirticam diye sevindim ahaha

Malesef bizde de öyle sadece anneler babalar bilsin dedik annem bir kişiye söylemiş o herkese söylemiş. Şimdi halamlar teyzemler tebrik için arıyor ama daha ultrasonda bebeği göremedik.
Evet evet duyan da büyük zannediyor sonra diyorum daha minicik aa hayırlısı falan diyor insanlar iyice sinir bozucu

Evet evet duyan da büyük zannediyor sonra diyorum daha minicik aa hayırlısı falan diyor insanlar iyice sinir bozucu
Ben de aynısını diyorum daha çok küçük çok yeni diye açıklama yapıyorum. Sonra teselliler başlıyor korkma o kadar tutunduysa düşmez bişey olmaz diye.

Bu sabah telefonun regl uygulamasindan bildirim geldi, adet donemin yaklasiyor uc gun icinde diye🤣 bos bulundum uyku sersemi ayyy ben hamileyim ne reglisi diyorum icimden😂😂🤭🤭 ikinci adet vaktimiz gelmis yani hanimlar neredeyse 🥲

Bu sabah telefonun regl uygulamasindan bildirim geldi, adet donemin yaklasiyor uc gun icinde diye🤣 bos bulundum uyku sersemi ayyy ben hamileyim ne reglisi diyorum icimden😂😂🤭🤭 ikinci adet vaktimiz gelmis yani hanimlar neredeyse 🥲
ben o regl işini unutalı 5 ay oldu :)))) epeydir rahatım :) ama transfere kadar öyle bir şişmiştim kii aman aman o yapılan iğne sebebiyle regl olmadım ya onun yüzünden resmen menapoz etkisi yaşadım soğu soğuk terlemeler şişmeler bilmem ne valla menapoz zormuş benden söylemesi fragmanı bile bana yetti 🤣🤣

Back
X