Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Günaydın, malesef hamilelikte diş ve diş etleri çok hassas oluyor apse yapmış olma ihtimali yüksek sizin

Aynı bizzzz duymayan kalmadı delirmelik

Hadi inşallah güzel haberlerle gel
Troid bende de var öğrenmeden önce ilaç kullanıyordum pazartesi gideceğim kontrole dozu arttıracak büyük ihtimalle

Kızlar doktordan geldim 5+3 keseyi gördük. Ama daha bebişi göremedik 2 hafta sonra gel dedi. Nasıl geçecek 2 hafta
Hayırlı olsun, böyle dediklerinde de zaman hiç geçmek bilmiyor ama az sabır

Gece bir sürü rüya gördüm ve resmen sıcaktan uyuyamadım 5+3ten beri kontrole gitmediğim için sıyırmak üzereyim. pazartesi gideceğim kafada kurmaya başladım mide bulantıma güvenerek bebişimin orada olduğuna ikna oluyorum imdat

benim kontrolüme 15 gün var resmen saatleri sayıyorum .Kafayı yicez galiba bende belirti de yok :)

Karından baktı gözükmedi tekrar beta istedi sonuca göre pazartesi tekrar görüşelim dedi . Ama rahim duvarın güzel kalınlaşmış 12m dedi . Kaç olması gerekiyor normalmi kızlarrr

Karından baktı gözükmedi tekrar beta istedi sonuca göre pazartesi tekrar görüşelim dedi . Ama rahim duvarın güzel kalınlaşmış 12m dedi . Kaç olması gerekiyor normalmi kızlarrr
Son adet tarihin ne zamandı? Bana da geçen hafta perşembe sat a göre 5+3 oluyordu ama geç döllenme büyük ihtimalle karından göremedi keseyi rahim duvarın kalınlaşmış demişti 24 ünde pazartesi keseyi görmeye gideceğim inşallah görürüm

ay bende hamilelik şüphesiyle adetimin ilk günü gittiğimde rahim kalınlaşmış 12 mm demişti. sonraki hafta keseyi gördük

Vajinali sen mi istemedin canım? Ben de geçen hafta 8 haftalıkken bile karından gözükmedi vajinal bakınca gözüktü

sat 13 Şubat . Gözükmesi için çok erken dedi bana da . Bugün 5+1

Vajinali sen mi istemedin canım? Ben de geçen hafta 8 haftalıkken bile karından gözükmedi vajinal bakınca gözüktü
Teklif etmedi ilk hastası bendim adam uyukluyordu zaten bende söylemedim pazartesi tekrar görüşelim diyince büyük ihtimalle o gün karından gözükmezse öyle bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…