Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
O zaman bir itirafta bulunmak isterim, benim yaklasik nisanlanma surecimden de once ki bu 2018 yilina filan denk gelir, cocugum olursa diye bir isim listem var telefonumun not defterinde benim sayko analik tutkusu saka mi
Bana da en zoru isim gibi gelirdi çünkü hangi ismi düşünsem o isimdeki insanların etkisinden kurtulamazdım. Ama şimdi iki cinsiyet için de birer tane buldum

Bana da en zoru isim gibi gelirdi çünkü hangi ismi düşünsem o isimdeki insanların etkisinden kurtulamazdım. Ama şimdi iki cinsiyet için de birer tane buldum
Ya evet ben bir de insanlarin isimlerini yansittiklarina cok inanirim, o yuzden anlami da fonetiği de guzel olmali diye kafa yoruyorum hep

Ay sağlıklı olsunlar da bir de bu burç sadece bir konum daha bunun yükseleni var ay burcu venüsü marsı var hepsi birden kişiliği oluşturuyor
Evet benim arkadaşlarım senelerce hep sen nasıl balık burcusun gözünde bi damla yaş görmedik derlerdi sonra haritama baktılar ay burcum ve yükselenim akrep cıktı. Akrep etkisi balık ponçikliğini baskılamış mesela duyunca cok sasırmıstım ilginç bilgiler dkdjd

Evet biri daha söyledi bu zor bir ihtimalmiş ama olunca oluyor ama riskleri var elbette hayırlısı hakkımızda inşallah
Rabbimin bir mucizesi ikisini de sağlıkla kucakla insallah canim
Yaaaa bence de onunla alakalı ne mutlu benim de en küçük kardeşimle 14 yaş var aram da aynı dediğin gibi oluyor ayyyy çok amin kuzum insallah
Benim eşim ve oğlum kova
Şimdi kendi burcumdan doğurucam bitane
2 kova 2 terazi olcaz inşallah
Şartlar eşitleniyor yavrum bide kız olursa Alllahhhhhhh değme keyfine

O güç gösterisi savaşları bizde de var. Dün bende hindi gibi kabarıp üstüne gittim epey Çimdikliyorum vurmaya çalışıyorum. O tabi sadece kendini korumaya çalışıyor. Saldırıya geçemiyor. Heeee dedim sen bu 9 ay naneyi yemedin mi Ama biliyor musun iki eğlenip gülelim dedik bu kadarcık aksiyon beni yordu.

Mesela aksamustunden beri benim de carpintim var anlamsizca alakasiz alakasiz seyler oluyor arada, artik buraya yazmaya utaniyorum
Bende sürekli kendimi dinliyorum. Değişik birsey hissetsem hemen internetten araştırıyorum. Girip hemen buradan bakıyorum. Benim gibi hisseden var mı diye. Artık eşim elimde telefonla görünce yine neye taktın da bakıyorsun acaba, düşünme büyür,doğar, rahat ol diyor. Manyaklığın zirvesini zorluyorum gibi geliyor bazen

Ekim diye duaci olmamin sebebi hem kendim teraziyim hem de iki akrep kuzenim var evlere senlik elimde buyuduler yasca cok kucukler benden, kiz olmalarina ragmen erkek cocuk gibi huylar adetler vardi masallah ondan hep akrepten korkuyorum
Benimde ilk çocuğum terazi. 18 yaşına girdi çok şükür. Terazi burcunu çok severim Çok naif, güzel kalplidir teraziler. Huzur verir. Bu da terazi olsun isterdim ama bakalım akrep nasıl oluyor.

Başınız sagolsun. Rabbım bir daha evlat acısı yaşatmasın. Hiç kimseyi bu dertle sınamasın

Benim en sevdigim cicek yasemindir hem de kendi gobek adim, esim de cok seviyor kiz olursa yasemin olsun derdi hep
Erkek icin secenekler modern klasik karisik ahdjdjdj
Nedense bizde hep kız ismi bakıyoruz. Özellikle eşim çok fazla kız istiyor. Hatta daha bebek planımız bile yokken Nisan ayında çok güzel bir havada dısaridaydık. Romantik bir andı bizim için. Bir anda ikimiz birden "ya bir gün kızımız olursa adı Nisan olsun mu dedik" O yüzden kız olursa isim belli. Ama ben iki isim çok severim. İkinci isim olarak Defne diye bastırıyorum.

Vallahi benimkide öyle telefona daldığımı farkettiği anda hemen çevir bakayım diyor rahatsız ediyor beni dkdjdkjd

Ay bizim şu 9 ay Erokoları her anlamda sömürmemiz yok mu fırsattan istifa sjjdjfkgkgl
Sağımdan soluma dönerken bile tıkanıyorum bak bende bunun da ki hamilelikle ilgili var yaaaa

Benimde ilk çocuğum terazi. 18 yaşına girdi çok şükür. Terazi burcunu çok severim Çok naif, güzel kalplidir teraziler. Huzur verir. Bu da terazi olsun isterdim ama bakalım akrep nasıl oluyor.
Ay ay ay terazi olan bennn buna nasıl sevindim eşim akrep bebekte akrep olursa evde 3. Dünya savaşları beni bekliyor artık

Şuan sağ kulağım ağrıyor ay enfeksiyonla uğraşmak istemiyorum yaa en azından 12. Hafta geçseydi
Günaydın, Ben de sabah bu dertle uyandım size bunu soracaktım. Dişimi fırçalarken bi acı hissettim sonra çeneme dokununca beze oluşmuş. Dişimde de bir yara var gibi belki ondan kaynaklı olmuştur ayy bilemedim. Kritik dönemler dişçiye gitmek istemiyorum ama enfeksiyon varsa o da bebişe zarar verir mi diye de düşünüyorum. Var mı benzer durum yaşayanlarınız, belki hormonal olmuştur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…