Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Hemşerim hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Karından baktı göremedi zaten bakalım pazartesi 4+6 iken gidicem ama yine görünmez heralde karından
Canım ben şuan 4+6 dayım iki gün önce betam daha 461di sen biraz fazla mı stres yapıyorsun çok ama çok aşırı erken o kadar erken heleki karından bebek gözükmez neden kendini strese sokuyorsun 8. Haftaya kadar gören bile var .

Ben hapşırma atakları yaşadığımdan bahsetmiştim. Öğleden sonra çok az kanamam oldu. Doktoru aradık gelin bir bakayım dedi. Bugün tam 5+0 haftalıktık. Alttan muayene etti. Hafif bir kanama var dedi. Kese çok küçükmüş. Hatta kese mi değil mi emin bile olamadı. Beta hcg baktı 9526 çıktı. Moralini bozma, yat dinlen, ilişki olmasın, beta da düşüş yok dedi. Takip edeceğiz dedi. Bir sorun olmazsa perşembe tekrar bakalım dedi. Yarın sabahta devlet hastanesi randevum var. Çok moralim bozuldu.Ağlaya ağlaya geldim eve. Zaten yatıyorum günlerdir. Dikkat ediyorum.

Kızımda çalışıyordum halsizlik uyku hatırlamıyorum hiç sadece mide bulantısı o da 14. Haftalarda geçmişti

Yaa hiç üzülme canım sen tedbirini al gerisini Allah'a bırak güzel şeyler düşün ki etkilenmesin bebek

Betan cok guzelmis, moralini bozma evet dinlen guzelce icini ferah tut, bak zaten dinleniyormussun da hep daha ne yapabilirsin ki oyle dusun.. kanama ve lekelenme cok fazla kiside oluyor bu haftalarda, allahin izniyle kesilir insallah

Benimde 5+6 kendi uygulamaki regl günüme göre betam 35.250 falan çıktı. Ama kesemi doktor göremedi, yani bişey var çok küçük kese mi değil mi anlamadım dedi o da

Bir kere yaşadın diye gene yaşayacak değilsin canım güzel düşünelim değerin güzel artmış hiç bilmiyorum dış gebelikte nasıl oluyor ama öyle olduğunu düşünmüyorum ben
16 bine kadar var ama ben 15'den 12.500'e indirim yaptırttım
Bir kaç araştırma hastanesi de yapıyordu bu testi sanki araştırdınız mı hiç
Kızımda çalışıyordum halsizlik uyku hatırlamıyorum hiç sadece mide bulantısı o da 14. Haftalarda geçmişti
Bunda da geçecek öyle düşünelim bende oyleyim
İnan biraz yatıyorum kalkıp bir iş yapıyorum gene yatıyorum başka iş yapıyorum derken akşam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…