Amin inşallah ya 2300 çıktıYaa inşallah görürüz, sağlıklıca kucağımıza alırız minnaklarımızı5+0 da beta HCG kaçtı?
Adanada sicak klimasiz asla yasanmaz.Çok şükür çooook severim ama bizim sezon 11 gün sonra açılıyor mesela, sonrası alev ateşEkim sonuna kadar gerçekten çok sıcak, ee ordan sonrada doguram zaten artık
Benimde sat 11 şubat. Bu cuma gel keseyim görürüz dedi sabırsızlıkla bekliyorum.18marttaki muayenede bebek gozukmedimi ne zaman gel dedi dr sonraki randevu. Hemen hemen ayniyiz bende sat 11 subat
HemşerimBen Konyadayım
Benim de çok söyleyesim var ama daha önce 12. Hafta kontrolde kalp atışını alamadığımız için kürtaj oldum eşim 12. Haftayı doldurana kadar beklemek istiyor o nedenle
Ay bende aynı şekildeyim normalde çıkmayan sivilcerim çıkmaya başladı
Teşekkürler, zeytinyağını sade içemiyorum ama limonla falan artık bir şekilde içeceğim
Nasıl oldun canım? Doktorunla görüştün mü?
Canım ben şuan 4+6 dayım iki gün önce betam daha 461di sen biraz fazla mı stres yapıyorsun çok ama çok aşırı erken o kadar erken heleki karından bebek gözükmez neden kendini strese sokuyorsun 8. Haftaya kadar gören bile var .Karından baktı göremedi zatenbakalım pazartesi 4+6 iken gidicem ama yine görünmez heralde karından
İnşallah canımmm gösterir kendiniTeşekkür ederim.Bir bakacağım. Yarında kontrolüm var. İnşallah keseyi görebilirim
15 bindi 12.500'e indirttim :))Kac bin e anlastiniz, 15k lari geciyor mu 2025 fiyatlari :)
16 bine kadar var ama ben 15'den 12.500'e indirim yaptırttımay bi de bu var demioturup kara kara düşündürecek bir dert daha akdjdh
ne kadara anlaştınız canım. en son 12 bin falandı diye biliyorum
Benim adetin ilk günü beta 76 progesteron 8.8 çıkmıştıprogesteron değerinle birlikte değerlendirilmeli. eğer progesteron değerin 20nin üzerindeyse o zaten sağlıklı gebeliktir kuzum, benim doktorumun metodu bu
YaHemşerim hangi doktora gidiyorsunuz acaba
16 bine kadar var ama ben 15'den 12.500'e indirim yaptırttım
Kızımda çalışıyordum halsizlik uyku hatırlamıyorum hiç sadece mide bulantısı o da 14. Haftalarda geçmiştiStres olma sen stres olursan bebisin de etkilenir canım
Yani bir yandan öyle oluyor ama bir yandan kavga gürültü kiyamet biraz önce küçüğüm büyük oğlumu dovuyordu kavga var bizim evde bu aralarHayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin önemli olan sağlık
Evet o durumu bende duymuştum hatta dalga geçmiştim benim kız spermler çok tembel diyeiste onu kestiremiyorum ilişkiden ne kadar zaman sonra oldu acaba catlama neyse surda 1 buçuk ay sonra öğreneceğiz
Aramiza hoşgeldiniz başınız sağolsun öncelikle çok üzgünüm şimdi ki bebeğinize sağlıkla kavuşun insallah dualarım sizinlebenim de kalp atışı için randevum 2 Nisan da
Ahhh çok mutlu oldum sağlıkla geliyor minik10 güne kadar kese de kalp atışı da görülür canım
Kalp atisindan sonra randevular aylığa donuyor canım taaa ki son haftalara kadar
Hayırlı güzel haberlerle gel canım ilk doktor randevusu mu
Yaaaa güzel poncikler ne heyecanlı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de insallahikiz oldukları için randevu sıklığı iki hafta da sanırım
Gayet güzel ilerlemiş canım kese de kalp atışı da olur randevunda
Doktor önerisi ile gidilir diye düşünüyorum araba değil de uçak öneriyorlar
Bu konuşmalarımız burada dursun cinsiyetleri öğrenince donup hepinizin yorumuna bakacağım bakalım tutuyor mu benim de cin takvimi kız bu şekilde de kız görünüyor hayırlısı artık
İstanbul canım Avrupa yakası
Tahmini 3 aya doğru geçer canım kızında böyle olmamış mıydın
Google ye Çin takvimi yaz ilk çıkana bak canım
Yaa hiç üzülme canım sen tedbirini al gerisini Allah'a bırak güzel şeyler düşün ki etkilenmesin bebekBen hapşırma atakları yaşadığımdan bahsetmiştim. Öğleden sonra çok az kanamam oldu. Doktoru aradık gelin bir bakayım dedi. Bugün tam 5+0 haftalıktık. Alttan muayene etti. Hafif bir kanama var dedi. Kese çok küçükmüş. Hatta kese mi değil mi emin bile olamadı. Beta hcg baktı 9526 çıktı. Moralini bozma, yat dinlen, ilişki olmasın, beta da düşüş yok dedi. Takip edeceğiz dedi. Bir sorun olmazsa perşembe tekrar bakalım dedi. Yarın sabahta devlet hastanesi randevum var. Çok moralim bozuldu.Ağlaya ağlaya geldim eve. Zaten yatıyorum günlerdir. Dikkat ediyorum.
Ay tam bilmisim ahdjdjd15 bindi 12.500'e indirttim :))
Ay ben yine de yaptiririm diyorumsimlumina biz bu işten yırttık hadi yine iyiyiz :)
Betan cok guzelmis, moralini bozma evet dinlen guzelceBen hapşırma atakları yaşadığımdan bahsetmiştim. Öğleden sonra çok az kanamam oldu. Doktoru aradık gelin bir bakayım dedi. Bugün tam 5+0 haftalıktık. Alttan muayene etti. Hafif bir kanama var dedi. Kese çok küçükmüş. Hatta kese mi değil mi emin bile olamadı. Beta hcg baktı 9526 çıktı. Moralini bozma, yat dinlen, ilişki olmasın, beta da düşüş yok dedi. Takip edeceğiz dedi. Bir sorun olmazsa perşembe tekrar bakalım dedi. Yarın sabahta devlet hastanesi randevum var. Çok moralim bozuldu.Ağlaya ağlaya geldim eve. Zaten yatıyorum günlerdir. Dikkat ediyorum.
Benimde 5+6 kendi uygulamaki regl günüme göre betam 35.250 falan çıktı. Ama kesemi doktor göremedi, yani bişey var çok küçük kese mi değil mi anlamadım dedi o daBen hapşırma atakları yaşadığımdan bahsetmiştim. Öğleden sonra çok az kanamam oldu. Doktoru aradık gelin bir bakayım dedi. Bugün tam 5+0 haftalıktık. Alttan muayene etti. Hafif bir kanama var dedi. Kese çok küçükmüş. Hatta kese mi değil mi emin bile olamadı. Beta hcg baktı 9526 çıktı. Moralini bozma, yat dinlen, ilişki olmasın, beta da düşüş yok dedi. Takip edeceğiz dedi. Bir sorun olmazsa perşembe tekrar bakalım dedi. Yarın sabahta devlet hastanesi randevum var. Çok moralim bozuldu.Ağlaya ağlaya geldim eve. Zaten yatıyorum günlerdir. Dikkat ediyorum.
Bir kere yaşadın diye gene yaşayacak değilsin canım güzel düşünelim değerin güzel artmış hiç bilmiyorum dış gebelikte nasıl oluyor ama öyle olduğunu düşünmüyorum benİn şe Allah canım, sağ tüpümde biraz genişlenme izledi, biraz korkuyorum dış gebelik olursa diyeama ben önce dış gebelik yaşadım çok ağrılı oluyor bunda ağrı falan yok. Adet ağrılar böyıe hafif hafif saniyelik sürüyor sonra bitiyor. Sizce dış gebelik olsa değerim bu kadar artar mıydı?
Bir kaç araştırma hastanesi de yapıyordu bu testi sanki araştırdınız mı hiç16 bine kadar var ama ben 15'den 12.500'e indirim yaptırttım
Bunda da geçecek öyle düşünelim bende oyleyimKızımda çalışıyordum halsizlik uyku hatırlamıyorum hiç sadece mide bulantısı o da 14. Haftalarda geçmişti
Tüp bebek olunca gerek olmuyor mu kızlarsimlumina biz bu işten yırttık hadi yine iyiyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?