Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Aminnnnn o degil de yazin tatile de mi gidemeyiz ki ya ben ona takildim ajsjdjd
Ayy aynı şeyi bende düşündüm o aylar için avrupa planım vardı. Öncesinde bari gideyim vizem boşa gitmesin diyorum ama bi yandan da korkuyorum :) Neyse zamanı gelsin doktora sorarız ama böyle otel deniz tatiline vs gidebiliriz herhalde en azından diye düşünüyorum.

Ya biz de bayram için otel rezervasyonu yaptırıp ücretini ödemiştik. Doktor bayramda son kez kontrol yapıp duruma bakalım izin verip vermeyeceğim kesin değil haberiniz olsun dedi

Umarim ya ben normalde de sicagi cok severim ama cok tahammulsuzumdur de, hep golge ararim serin ararim yazin boyle hep dinleneyim yuzeyim ve bolca yiyeyim isterim tatillerde, bir yer gezip kesfetmek icin yaz bana uymuyor bu kosullara uyan cok da uzak olmayan bir haftaya izin kopaririz insallah diyorum doktordan

Umarim ya ben normalde de sicagi cok severim ama cok tahammulsuzumdur de, hep golge ararim serin ararim yazin boyle hep dinleneyim yuzeyim ve bolca yiyeyim isterim tatillerde, bir yer gezip kesfetmek icin yaz bana uymuyor bu kosullara uyan cok da uzak olmayan bir haftaya izin kopaririz insallah diyorum doktordan
Ya biz de bayram için otel rezervasyonu yaptırıp ücretini ödemiştik. Doktor bayramda son kez kontrol yapıp duruma bakalım izin verip vermeyeceğim kesin değil haberiniz olsun dedi

Bu bayram icin mi e bir risk ekstra var mi ki su an hani

Ben eskişehir anadolu hastanesinde burak kenara gidiyorum. Aşılama ile gebe kaldım doktorumdan çok memnunum eskişehirde doğum yapacaksan kesinlikle tavsiye ederim çok iyi bir doktor

evet evet bu bayram için. baya da yüklü miktar ödeme yaptık gebeliği bilmeden. geçen kontrolde doktora sorduk işte bu cevabı verdi. kontrollerimde herhangi bi risk görmedi şimdiye kadar normal hayatına devam et dedi ama araba yolculuğu konusunda tedirgin oldu

Aaa anladim, demek ki hepimiz icin belki de bu haftalarda yolculuk riski vardir ben bilmiyorumdur. Umarim izin cikar yaaa tatil iyi gelir cok

Aaa anladim, demek ki hepimiz icin belki de bu haftalarda yolculuk riski vardir ben bilmiyorumdur. Umarim izin cikar yaaa tatil iyi gelir cok
Evet ya şöyle kafam dağılır düşünceler tedirginlikler biraz peşimi bırakır diye düşünüyorum bende. Göcek yolları virajlıdır falan dedi sonra karar vericem dedi bakalım. Bıdışım iyi olsun da varsın otel ücretimiz yansın Eşime çok koyar bu durum hahahahhahhaa

Canım görüşmedim ya valla utandım bu saçma sapan soruyu sormaya. cumartesi günü kontrolüm var orda öğrenirim artık herşeyi
İyi bari kontrolün yakınmış yine de o zamana kadar geçer inşallah

Gözünüz aydın çok sevindim darısı bizlere artık bekleyenlere inşallah

Artik cocuguna feda edecek yapacak bir sey yok ben bu yaz gebe olmayan halimle marmaris yolunda kustum ay dusununce bile kotu oldum bak yine ahahaha

İnşallah kontrolde izin verir ya gerçekten ankisiyete yüklendik resmen bi tatil iyi gelebilir. Ben de bayramdan sonra yakın bi yerlere gitmek istiyorum bakalım.

İnşallah kontrolde izin verir ya gerçekten ankisiyete yüklendik resmen bi tatil iyi gelebilir. Ben de bayramdan sonra yakın bi yerlere gitmek istiyorum bakalım.
Canikom doktoruna sorarsın, eşin de arabayı yavaş kullanırsa sıkıntı olmaz bence. Şöyle temiz hava, sahil, mis gibi yürüyüşler bizim mentalimizi anca toparlar. hepimiz yıprandık yani

Uçaklı seyahati ben hemen sordum doktora, daha pozitifi görür görmez hemde ilk sorum oldu, doktorum demiştir , bu kadın bu çocugu inşallah düzgün tutar kız kardeşimin nikahı var Haziranda Pariste, keyfi de değil yani mecbur orda olmalıyım. Doktorum anormal bir durum olmazsa 12. Haftadan sonra uçak serbest olacak dedi, rahatladım. Yinede tüm nikah tayfası erken gidip uzun kalacak, ben 3 güne gidip hemen dönecek şekilde organize oldum. Doktorun izin verirse korkma canım

ben otellerde filan asla havuza girmem normalde de. Her turlu mantar bakteri kol geziyor malesef devir daimi ve ilaci duzgun verilmeyen havuzlarda.
Aaa tabi tabi ona bende girmem, ama genel bir havuz yasagı yoktur herhalde. Bizim evde kendimize ait, klorlu değil tuzlu belki faydası bile olur, gerekirse bu yaz eşimi bile sokmam tek başıma girerim Urlada oturuyorum yazın burası cehennem, normal halimle bile nefes alamıyordum bu yaz Allah yardımcımız olsun, cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…