Ayy aynı şeyi bende düşündüm o aylar için avrupa planım vardı. Öncesinde bari gideyim vizem boşa gitmesin diyorum ama bi yandan da korkuyorum :) Neyse zamanı gelsin doktora sorarız ama böyle otel deniz tatiline vs gidebiliriz herhalde en azından diye düşünüyorum.Aminnnnno degil de yazin tatile de mi gidemeyiz ki ya ben ona takildim ajsjdjd
Ya biz de bayram için otel rezervasyonu yaptırıp ücretini ödemiştik. Doktor bayramda son kez kontrol yapıp duruma bakalım izin verip vermeyeceğim kesin değil haberiniz olsun dediSicak uzun yol ve yazin disarida yemek yeme mevzusu icimi kuskulandiriyor benimnormalde bile disarida yazin yiyip icerken tedirgin olurum bakteri muhabbetine, buzlu seyler etler vs. Bilmiyorum artik o gunler gelince yasayip goruruz bir yaz tatil yapmamaktan bir zeval gelmez diye umut ediyorum
Umarim yaAyy aynı şeyi bende düşündüm o aylar için avrupa planım vardı. Öncesinde bari gideyim vizem boşa gitmesin diyorum ama bi yandan da korkuyorum :) Neyse zamanı gelsin doktora sorarız ama böyle otel deniz tatiline vs gidebiliriz herhalde en azından diye düşünüyorum.
Umarim yaAyy aynı şeyi bende düşündüm o aylar için avrupa planım vardı. Öncesinde bari gideyim vizem boşa gitmesin diyorum ama bi yandan da korkuyorum :) Neyse zamanı gelsin doktora sorarız ama böyle otel deniz tatiline vs gidebiliriz herhalde en azından diye düşünüyorum.
Ya biz de bayram için otel rezervasyonu yaptırıp ücretini ödemiştik. Doktor bayramda son kez kontrol yapıp duruma bakalım izin verip vermeyeceğim kesin değil haberiniz olsun dedi
Bu bayram icin miYa biz de bayram için otel rezervasyonu yaptırıp ücretini ödemiştik. Doktor bayramda son kez kontrol yapıp duruma bakalım izin verip vermeyeceğim kesin değil haberiniz olsun dedi
Ben eskişehir anadolu hastanesinde burak kenara gidiyorum. Aşılama ile gebe kaldım doktorumdan çok memnunum eskişehirde doğum yapacaksan kesinlikle tavsiye ederim çok iyi bir doktorKızlar selamm. Hastane ve doktor arayışına girdim de, ankara, eskişehir ya da karabük düşünüyorun. Ankarayla ilgili konu açtım ama pek mesaj almayacak gibi. Oyüzden burdan sormak istedim ankara da hastane ve doktor kime gitmeyi düşünüyorsunuz? Nasip olırsa normal veya suda doğum isterim.
evet evet bu bayram için. baya da yüklü miktar ödeme yaptık gebeliği bilmeden. geçen kontrolde doktora sorduk işte bu cevabı verdi. kontrollerimde herhangi bi risk görmedi şimdiye kadar normal hayatına devam et dedi ama araba yolculuğu konusunda tedirgin olduUmarim yaben normalde de sicagi cok severim ama cok tahammulsuzumdur de, hep golge ararim serin ararim yazin boyle hep dinleneyim yuzeyim ve bolca yiyeyim isterim tatillerde, bir yer gezip kesfetmek icin yaz bana uymuyor bu kosullara uyan cok da uzak olmayan bir haftaya izin kopaririz insallah diyorum doktordan
Bu bayram icin mie bir risk ekstra var mi ki su an hani
Aa memnun oldum cnm hangi dr gidiyorsun. Ben ilk randevuyu sehir hastanesine aldimBende adanadayim
Aaa anladim, demek ki hepimiz icin belki de bu haftalarda yolculuk riski vardir ben bilmiyorumdur. Umarim izin cikar yaaa tatil iyi gelir cokevet evet bu bayram için. baya da yüklü miktar ödeme yaptık gebeliği bilmeden. geçen kontrolde doktora sorduk işte bu cevabı verdi. kontrollerimde herhangi bi risk görmedi şimdiye kadar normal hayatına devam et dedi ama araba yolculuğu konusunda tedirgin oldu
Evet ya şöyle kafam dağılır düşünceler tedirginlikler biraz peşimi bırakır diye düşünüyorum bende. Göcek yolları virajlıdır falan dedi sonra karar vericem dedi bakalım. Bıdışım iyi olsun da varsın otel ücretimiz yansınAaa anladim, demek ki hepimiz icin belki de bu haftalarda yolculuk riski vardir ben bilmiyorumdur. Umarim izin cikar yaaa tatil iyi gelir cok
Bende bayramda adanadan malatyaya gidecektim 6 saat kendi aracimizla vazgeçtim bi sure erteledim bakalımAaa anladim, demek ki hepimiz icin belki de bu haftalarda yolculuk riski vardir ben bilmiyorumdur. Umarim izin cikar yaaa tatil iyi gelir cok
İyi bari kontrolün yakınmış yine de o zamana kadar geçer inşallahCanım görüşmedim ya valla utandım bu saçma sapan soruyu sormaya. cumartesi günü kontrolüm var orda öğrenirim artık herşeyi
Gözünüz aydın çok sevindimKızlaaar doktora gittim Progestan iğneyi üç günde bire düşürdü kesenin içinde minik kıpırtılar gördük kalp atışı henüz dinletmeyeceğim dedi o kadar tatlı bir andı ki teyzoşlarııı Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Artik cocuguna feda edecek yapacak bir sey yokEvet ya şöyle kafam dağılır düşünceler tedirginlikler biraz peşimi bırakır diye düşünüyorum bende. Göcek yolları virajlıdır falan dedi sonra karar vericem dedi bakalım. Bıdışım iyi olsun da varsın otel ücretimiz yansınEşime çok koyar bu durum hahahahhahhaa
doktor da öyle diyor işte tatil yapmaktan ziyade yolculuk yapma kısmına takılıyorArtik cocuguna feda edecek yapacak bir sey yokben bu yaz gebe olmayan halimle marmaris yolunda kustum ay dusununce bile kotu oldum bak yine ahahaha
İnşallah kontrolde izin verir ya gerçekten ankisiyete yüklendik resmen bi tatil iyi gelebilir. Ben de bayramdan sonra yakın bi yerlere gitmek istiyorum bakalım.evet evet bu bayram için. baya da yüklü miktar ödeme yaptık gebeliği bilmeden. geçen kontrolde doktora sorduk işte bu cevabı verdi. kontrollerimde herhangi bi risk görmedi şimdiye kadar normal hayatına devam et dedi ama araba yolculuğu konusunda tedirgin oldu
Canikom doktoruna sorarsın, eşin de arabayı yavaş kullanırsa sıkıntı olmaz bence. Şöyle temiz hava, sahil, mis gibi yürüyüşler bizim mentalimizi anca toparlar. hepimiz yıprandık yaniİnşallah kontrolde izin verir ya gerçekten ankisiyete yüklendik resmen bi tatil iyi gelebilir. Ben de bayramdan sonra yakın bi yerlere gitmek istiyorum bakalım.
Ay havuz yasak mııııHavuza girmediğimiz sürece ne olur ki Ben gitmeyi düşünüyorum valla
ben otellerde filan asla havuza girmem normalde de. Her turlu mantar bakteri kol geziyor malesef devir daimi ve ilaci duzgun verilmeyen havuzlarda.Ay havuz yasak mııııyüzmek çok iyi diye biliyordum
Uçaklı seyahati ben hemen sordum doktora, daha pozitifi görür görmez hemde ilk sorum oldu, doktorum demiştir , bu kadın bu çocugu inşallah düzgün tutarAyy aynı şeyi bende düşündüm o aylar için avrupa planım vardı. Öncesinde bari gideyim vizem boşa gitmesin diyorum ama bi yandan da korkuyorum :) Neyse zamanı gelsin doktora sorarız ama böyle otel deniz tatiline vs gidebiliriz herhalde en azından diye düşünüyorum.
Aaa tabi tabi ona bende girmem, ama genel bir havuz yasagı yoktur herhalde. Bizim evde kendimize ait, klorlu değil tuzlu belki faydası bile olur, gerekirse bu yaz eşimi bile sokmam tek başıma girerimben otellerde filan asla havuza girmem normalde de. Her turlu mantar bakteri kol geziyor malesef devir daimi ve ilaci duzgun verilmeyen havuzlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?