- 13 Nisan 2023
- 515
- En iyi cevaplar
- 1
- 976
- 23
- 26
Maşallah canım, ayyy bi benim progrestan dozum düşmüyor herhaldeKızlaaar doktora gittim Progestan iğneyi üç günde bire düşürdü kesenin içinde minik kıpırtılar gördük kalp atışı henüz dinletmeyeceğim dedi o kadar tatlı bir andı ki teyzoşlarııı Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Doktorunuza danisirsiniz, aslinda klor cilt icin zararli ama hijyen acisindan da onemli bilemedim simdi tuzlu olan mi daha iyidir klasik olan mi :) ay yazin simdiden kolayliklar, gercekten cehennem gibi yaniyor oralarAaa tabi tabi ona bende girmem, ama genel bir havuz yasagı yoktur herhalde. Bizim evde kendimize ait, klorlu değil tuzlu belki faydası bile olur, gerekirse bu yaz eşimi bile sokmam tek başıma girerimUrlada oturuyorum yazın burası cehennem, normal halimle bile nefes alamıyordum bu yaz Allah yardımcımız olsun, cümleten
Aaa kaç haftalık olacaksınız o tarihte. Erken mi randevu almak gerekiyormuşkızlar 7 nisan için fetal dna kan alım gününe anlaştım, eğer memnun kalırsam firma ismini sizlere de iletirim
yok benim tam 30 ekim 1 kasım gibi doğum olacağı için 2 grupta da gidip geliyorum :))Aaa kaç haftalık olacaksınız o tarihte. Erken mi randevu almak gerekiyormuş
Sagol canım. Doktora sorarım tabi öncesinde mutlaka.Doktorunuza danisirsiniz, aslinda klor cilt icin zararli ama hijyen acisindan da onemli bilemedim simdi tuzlu olan mi daha iyidir klasik olan mi :) ay yazin simdiden kolayliklar, gercekten cehennem gibi yaniyor oralar
Stres olma sen stres olursan bebisin de etkilenir canımevet yemektende ola bilir hem fazla yiyemiyorum. bi de ben stres yapincada yemekten kesiliyorum hamilelikte cok panik yapiyorum ay bisey olacak diye hep tedirgin stresliyim yemek yiyemiyorum o yuzden.
Yani bir yandan öyle oluyor ama bir yandan kavga gürültü kiyamet biraz önce küçüğüm büyük oğlumu dovuyordu kavga var bizim evde bu aralarinsallah hepimize hayirlisi olsun. ama bir de dusunuyorum erkek olursa da iyi arkadas gibi olurlar bir birlerine destek olurlar. erkekle kizda tabi ki iyi anlasa bilir ama ayni cinsiyyetden olmak bence daha yakin olur daha iyi anlar insani mesela benim erkek kardesim var aramiz iyi olsada her konuyu konusamam konsussamda anlamaz . ama bir tane kiz kardesim de olsaydi bence her seyi rahat paylasirdim destek olurduk kadin kadina olan seylerde
Evet o durumu bende duymuştum hatta dalga geçmiştim benim kız spermler çok tembel diyeHayır ama tek sefer olmuştu ilişki ve yumurtlamama daha 5 gün olması gerekiyordu ama erken yumurtlamışım yine de en iyi ihtimalle 1 ya da 2 gün sonra döllenme olmuş diye düşünüyorum. Erkek spermler daha hızlı ve kısa ömürlü kızlar ise daha yavaş ve uzun ömürlü diye duymuştumordan hesaplayabilirsin belki sende bir ihtimal cinsiyeti
Aramiza hoşgeldiniz başınız sağolsun öncelikle çok üzgünüm şimdi ki bebeğinize sağlıkla kavuşun insallah dualarım sizinlemerhabalar sanırım ben de burada olacağım. :)
sat 19 şubattı, regl gecikmesinin 3. günü ve iki gündür normal çubuk testlerde silik çizgi çıkıyor. 2 Nisan'da doktor randevum var. umarım güzel haberler alırım.
geçen yıl kasım 2024 annesi olacaktım. kızımı kaybettim. onun beklenen doğum tarihi 25 Kasımdı. bu bebeğin de 26 Kasım gösteriyor. çok karışık duygular içindeyim bu nedenle. umarım hepimiz güzel bir hamilelik süreci geçiririz.
Ahhh çok mutlu oldum sağlıkla geliyor minikKızlaaar sonucum çıktı491,2 değerim 1553 olmuş 48 saatde üçkatten fazla artmış, karından ultrasyon oldum ama kese gözükmedi bekleyelim dedi doktor, benim gibi bekleyen herkes için hayırlı haberler almağı nasip etsin Rabbim, amin
Kalp atisindan sonra randevular aylığa donuyor canım taaa ki son haftalara kadarYa bana doktor 1 ay sonra gel dedi biraz fazla değil mi sen ne zaman gidiyorsun tekrar görmeye
Hayırlı güzel haberlerle gel canım ilk doktor randevusu muBenim da sat 12 Şubat. Yarın devlet hastanesi randevum var, cumartesi özelde. Bakalım yarın görünecek mi? Haber veririm.
Yaaaa güzel poncikler ne heyecanlı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de insallahSelam kızlar. az önce çıktım ikizler gayet iyi doktor risklerden bahsetti her gebelikte olan riskler *2 olacakmış . 15 gün sonra kontrol dedi .mucize gibi bir olay yaşıyorsun anı yaşa . strese girme olacakla öleceğin önüne gecemeyiz dedi. Yakın takibe alacağız ilerleyen haftalarda dedi
Gayet güzel ilerlemiş canım kese de kalp atışı da olur randevundaKizlar bisey soracam 6martta beta 67.90 di 12 martta beta 1000 olmus 21 martta da kontrolum var acaba beta kac olmus olur. Belli bi zamanda beta artisi yavasliyomu
Doktor önerisi ile gidilir diye düşünüyorum araba değil de uçak öneriyorlarAminnnnno degil de yazin tatile de mi gidemeyiz ki ya ben ona takildim ajsjdjd
Bu konuşmalarımız burada dursun cinsiyetleri öğrenince donup hepinizin yorumuna bakacağım bakalım tutuyor mu benim de cin takvimi kız bu şekilde de kız görünüyor hayırlısı artıkSol büyükk, kız geliyorşaşırdım hatta bakayım fark var mı diye gerçekten gözle görülür şekilde var
Çin takvimine göre de kız
Hislerime göre de kız
İstanbul canım Avrupa yakasıKizlar kimler hangi sehirden. Ben adana
Tahmini 3 aya doğru geçer canım kızında böyle olmamış mıydınKızlar bu halsizlik ne zmn geçecek ya elim kolum kalkmıyor çocumla ilgilenemiyorum hiç zaten bu ara yemesi problemli üstüne düşemiyorum hurmayla karnını doyuruyorevle de ilgilenemiyorum enerjim gelsin diye kahve içtim bayılazayim
Google ye Çin takvimi yaz ilk çıkana bak canımçin takviminden cinsiyet nasıl bakılıyor kii?
bence bizimki kesin kız da, bakalım takvim doğru mu
Kac bin e anlastiniz, 15k lari geciyor mu 2025 fiyatlari :)yok benim tam 30 ekim 1 kasım gibi doğum olacağı için 2 grupta da gidip geliyorum :))
Yarın 8+0 yani 9. haftama giriyorum fetal dna en erken 10. haftada yaptırılıyor
ben 7 nisanda 11 haftalık oluyorum
Yaaa çok guzel bir yerde yaşıyorsunuzAaa tabi tabi ona bende girmem, ama genel bir havuz yasagı yoktur herhalde. Bizim evde kendimize ait, klorlu değil tuzlu belki faydası bile olur, gerekirse bu yaz eşimi bile sokmam tek başıma girerimUrlada oturuyorum yazın burası cehennem, normal halimle bile nefes alamıyordum bu yaz Allah yardımcımız olsun, cümleten
Ne kadara anlaştınız canımkızlar 7 nisan için fetal dna kan alım gününe anlaştım, eğer memnun kalırsam firma ismini sizlere de iletirim
İnşallah yakın zamanda gerek kalmaz da tamamen keserler canım biz ne iğneler vurulduk buna da çok şükürMaşallah canım, ayyy bi benim progrestan dozum düşmüyor herhaldebıktım gerçekten. transferden beri tam 1 aydır, 1 iğne 5 fitil, yıldım
Çok şükür çooook severim ama bizim sezon 11 gün sonra açılıyor mesela, sonrası alev ateşYaaa çok guzel bir yerde yaşıyorsunuz
Hep benim kızım olur derdim de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek doğdu içime Çin takvimine göre de erkek sanki anne hissediyor böyle şeylerde ya hayırlısıçin takviminden cinsiyet nasıl bakılıyor kii?
bence bizimki kesin kız da, bakalım takvim doğru mu
Selam canım ben de 5+4 deyim. Aynısını sabah ben de yaşadım doktoruma yazdım. Progestan fitil verdi bana sabah akşam korkulacak bir şey olmadığını bu haftalarda olduğunu söyledi. Kötü şeyler getirmiyoruz aklımıza diye de tembihledi beniMerhaba, kizlar! Araniza bende katiliyorum. 6+5 haftadayim. 5+5 ilk kontolum gecri. keseyi gorduk, aksam hafifi kahverengi bi akintim oldu, beyaz akintim vardi ozamana kadar, doktoruma yazdim aksam, bugun mutlaka bi kontrol edelim dedi? sizce bi sorun varmidir? Sabah baktimda beyazdi akinti. VE bugun kalp atishini duyma shansim var mi? Karindan yapiyor muaneyi.
ay bi de bu var demikızlar 7 nisan için fetal dna kan alım gününe anlaştım, eğer memnun kalırsam firma ismini sizlere de iletirim
Ayyy evet neyse ki oralarda klimasız yaşanmıyor o bir nebze rahatlatır insanıÇok şükür çooook severim ama bizim sezon 11 gün sonra açılıyor mesela, sonrası alev ateşEkim sonuna kadar gerçekten çok sıcak, ee ordan sonrada doguram zaten artık
biraz gec okudum yazini. karindan bakti biseyler var dedi ama tam anlayamadi vajinal bakti sonra gordu ama cok kucuktuVajinal ultrasonda mı gördü? Bana karından baktı ve görmedi, sadece gebelik için olan kanlanma oluşmuş dedi. Bakalım beta HCG sonucumu bekliyorum. Direkt eğer hormonun yeterli seviyede ama gözükmüyorsa dış gebelik ihtimaline odaklanıcaz dedi, biraz moralimi bozdu
İn şe Allah canım, sağ tüpümde biraz genişlenme izledi, biraz korkuyorum dış gebelik olursa diyeStres olma sen stres olursan bebisin de etkilenir canım
Yani bir yandan öyle oluyor ama bir yandan kavga gürültü kiyamet biraz önce küçüğüm büyük oğlumu dovuyordu kavga var bizim evde bu aralarHayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin önemli olan sağlık
Evet o durumu bende duymuştum hatta dalga geçmiştim benim kız spermler çok tembel diyeiste onu kestiremiyorum ilişkiden ne kadar zaman sonra oldu acaba catlama neyse surda 1 buçuk ay sonra öğreneceğiz
Aramiza hoşgeldiniz başınız sağolsun öncelikle çok üzgünüm şimdi ki bebeğinize sağlıkla kavuşun insallah dualarım sizinlebenim de kalp atışı için randevum 2 Nisan da
Ahhh çok mutlu oldum sağlıkla geliyor minik10 güne kadar kese de kalp atışı da görülür canım
Kalp atisindan sonra randevular aylığa donuyor canım taaa ki son haftalara kadar
Hayırlı güzel haberlerle gel canım ilk doktor randevusu mu
Yaaaa güzel poncikler ne heyecanlı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de insallahikiz oldukları için randevu sıklığı iki hafta da sanırım
Gayet güzel ilerlemiş canım kese de kalp atışı da olur randevunda
Doktor önerisi ile gidilir diye düşünüyorum araba değil de uçak öneriyorlar
Bu konuşmalarımız burada dursun cinsiyetleri öğrenince donup hepinizin yorumuna bakacağım bakalım tutuyor mu benim de cin takvimi kız bu şekilde de kız görünüyor hayırlısı artık
İstanbul canım Avrupa yakası
Tahmini 3 aya doğru geçer canım kızında böyle olmamış mıydın
Google ye Çin takvimi yaz ilk çıkana bak canım
progesteron değerinle birlikte değerlendirilmeli. eğer progesteron değerin 20nin üzerindeyse o zaten sağlıklı gebeliktir kuzum, benim doktorumun metodu buİn şe Allah canım, sağ tüpümde biraz genişlenme izledi, biraz korkuyorum dış gebelik olursa diyeama ben önce dış gebelik yaşadım çok ağrılı oluyor bunda ağrı falan yok. Adet ağrılar böyıe hafif hafif saniyelik sürüyor sonra bitiyor. Sizce dış gebelik olsa değerim bu kadar artar mıydı?
Benim doktorum bekle dedi 23 martda bir daha betta hcg istedi, bir hafta sonraya gel bakalım ultrasyonda dediprogesteron değerinle birlikte değerlendirilmeli. eğer progesteron değerin 20nin üzerindeyse o zaten sağlıklı gebeliktir kuzum, benim doktorumun metodu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?