Aa sizle aynıyız , ben elim tekrar boş donmeyeyim diye önümüz hafta müsait olduğun ilk gün gidecegim .Kızlar cuma günü tam 5+0 olcak keseyi görebilme imkanım olur mu sizce
Aa son adet tarihiniz 13 Şubat galibaAa sizle aynıyız , ben elim tekrar boş donmeyeyim diye önümüz hafta müsait olduğun ilk gün gidecegim .
Kese gozukurde bebek gozukurmu bilmem bende 5+3 cuma gunu olacam randevum var ertelemeye calisiyorum ama randevu bulamadimKızlar cuma günü tam 5+0 olcak keseyi görebilme imkanım olur mu sizce
Siz keseyi gördünüz mü ilk kez mi gidiyorsunuzKese gozukurde bebek gozukurmu bilmem bende 5+3 cuma gunu olacam randevum var ertelemeye calisiyorum ama randevu bulamadim
Sizin betanız kaç çıktı acabaYaa inşallah görürüz, sağlıklıca kucağımıza alırız minnaklarımızı5+0 da beta HCG kaçtı?
Müsait olan birisi bana da yorum yapabilirse çok sevinirimKızlar merhaba yorum yaparsanız çok sevinirim. Beta hcg değerlerim 2 gün arayla 20-85-200 çıktı. Artış hızı azalmış gibi sizce normal mi? İlk gebeliğim çok heyecanlıyım her şeyi kafaya takıyorum
Bence görünür ama betanın iki günde iki katına çıktığını hesaplayarak bir fikir elde edebilirsin? Ölçümden sonra iki günde ikiyle çarp 2000 civarı olduğunda vajinal 5000 civarı olduğunda karından görünebilir.Kızlar cuma günü tam 5+0 olcak keseyi görebilme imkanım olur mu sizce
Bence görünür 4+6 da görüldü benim dün :)Kızlar cuma günü tam 5+0 olcak keseyi görebilme imkanım olur mu sizce
Teşekkür ederimBence görünür ama betanın iki günde iki katına çıktığını hesaplayarak bir fikir elde edebilirsin? Ölçümden sonra iki günde ikiyle çarp 2000 civarı olduğunda vajinal 5000 civarı olduğunda karından görünebilir.
Ya maşallahBence görünür 4+6 da görüldü benim dün :)
Bence değerleriniz çok güzel iki güne birse eğer .Müsait olan birisi bana da yorum yapabilirse çok sevinirim
Ya maşallahBetanız kaçtı peki sizin
Hayirli ugurlu olsunKızlar merhaba yorum yaparsanız çok sevinirim. Beta hcg değerlerim 2 gün arayla 20-85-200 çıktı. Artış hızı azalmış gibi sizce normal mi? İlk gebeliğim çok heyecanlıyım her şeyi kafaya takıyorum
Çok güzel. 2 kat üstü artış var. 2 günde %60 artış saglıklı sayılıyormuş, bende beta tabiki yapıldıgı günlerde sabahlara kadar forum okumuştum.Kızlar merhaba yorum yaparsanız çok sevinirim. Beta hcg değerlerim 2 gün arayla 20-85-200 çıktı. Artış hızı azalmış gibi sizce normal mi? İlk gebeliğim çok heyecanlıyım her şeyi kafaya takıyorum
Evet iki güne birBence değerleriniz çok güzel iki güne birse eğer .
1 gün gecikmede kan tahlili yaptırdım aslında bence çok geç değilHayirli ugurlu olsunbence artis hizinda sorun yok, sadece coook erken ogrendiniz sanirim
Ahahahah ilk test yaptığım andan beri bu sitenin %80’ini okuduğuma eminimÇok güzel. 2 kat üstü artış var. 2 günde %60 artış saglıklı sayılıyormuş, bende beta tabiki yapıldıgı günlerde sabahlara kadar forum okumuştum.
Yok içim rahat farklı bir deneyim olacakEvet evet muhakkak parol filan da alin yaniniza ates dusurucu bir tek onu kullanabiliyoruz sanirim su an gebelikte. Mevsim degisimi belli olmaz kirginlik hissedebilirsiniz vs. Kotuyu dusunmeyin ama tedbirsiz de kalmayin
Evet , ama erken yumurtlama oldu bende aslında bat 9 Şubat oldu , benim ayın 7 sinde betam 23,7 idi .Aa son adet tarihiniz 13 Şubat galibane zaman öğrendiniz betanız kaçtı acaba
Havuzda da bir şey olmaz bence yaa ne olacak kiHavuza girmediğimiz sürece ne olur ki Ben gitmeyi düşünüyorum valla
MaşallahKızlaaar doktora gittim Progestan iğneyi üç günde bire düşürdü kesenin içinde minik kıpırtılar gördük kalp atışı henüz dinletmeyeceğim dedi o kadar tatlı bir andı ki teyzoşlarııı Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
İnşallah dış gebelik değildir canım, iyi düşünelim iyi olsunİn şe Allah canım, sağ tüpümde biraz genişlenme izledi, biraz korkuyorum dış gebelik olursa diyeama ben önce dış gebelik yaşadım çok ağrılı oluyor bunda ağrı falan yok. Adet ağrılar böyıe hafif hafif saniyelik sürüyor sonra bitiyor. Sizce dış gebelik olsa değerim bu kadar artar mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?