Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kızlar cuma günü tam 5+0 olcak keseyi görebilme imkanım olur mu sizce
Bence görünür ama betanın iki günde iki katına çıktığını hesaplayarak bir fikir elde edebilirsin? Ölçümden sonra iki günde ikiyle çarp 2000 civarı olduğunda vajinal 5000 civarı olduğunda karından görünebilir.

Teşekkür ederim

Ya maşallah Betanız kaçtı peki sizin
betama bakılmadı en son cuma bakılmıştı 398 gibi birşey çıkmıştı salı günü keseye bakarız demişti doktor keseyi gördü kan tahlili istemedi haftaya da nasipse kalp atışını duyarız dedi bakalım

Hayirli ugurlu olsun bence artis hizinda sorun yok, sadece coook erken ogrendiniz sanirim

Çok güzel. 2 kat üstü artış var. 2 günde %60 artış saglıklı sayılıyormuş, bende beta tabiki yapıldıgı günlerde sabahlara kadar forum okumuştum.

Bence değerleriniz çok güzel iki güne birse eğer .
Evet iki güne bir
Hayirli ugurlu olsun bence artis hizinda sorun yok, sadece coook erken ogrendiniz sanirim
1 gün gecikmede kan tahlili yaptırdım aslında bence çok geç değil
Çok güzel. 2 kat üstü artış var. 2 günde %60 artış saglıklı sayılıyormuş, bende beta tabiki yapıldıgı günlerde sabahlara kadar forum okumuştum.
Ahahahah ilk test yaptığım andan beri bu sitenin %80’ini okuduğuma eminim

Teşekkürler cevaplarınız için

Evet evet muhakkak parol filan da alin yaniniza ates dusurucu bir tek onu kullanabiliyoruz sanirim su an gebelikte. Mevsim degisimi belli olmaz kirginlik hissedebilirsiniz vs. Kotuyu dusunmeyin ama tedbirsiz de kalmayin
Yok içim rahat farklı bir deneyim olacak evet kesinlikle parolda alayım teşekkürler canım

Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah iğneyi neden vermişti doktor

İnşallah dış gebelik değildir canım, iyi düşünelim iyi olsun benim de tek taraflı ağrım oluyor bir süre sonra geçiyor gün içinde birkaç kere yaşıyorum bunu, dış gebelikte senin de öyle miydi, ağrı şiddetin falan nasıldı? 4+1 benim şu an, sen kaçtasın HCG kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…