• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kızlaaar doktora gittim Progestan iğneyi üç günde bire düşürdü kesenin içinde minik kıpırtılar gördük kalp atışı henüz dinletmeyeceğim dedi o kadar tatlı bir andı ki teyzoşlarııı Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Maşallah canım, ayyy bi benim progrestan dozum düşmüyor herhalde🫤🫤 bıktım gerçekten. transferden beri tam 1 aydır, 1 iğne 5 fitil, yıldım🫠

Aaa tabi tabi ona bende girmem, ama genel bir havuz yasagı yoktur herhalde. Bizim evde kendimize ait, klorlu değil tuzlu belki faydası bile olur, gerekirse bu yaz eşimi bile sokmam tek başıma girerim🤭 Urlada oturuyorum yazın burası cehennem, normal halimle bile nefes alamıyordum bu yaz Allah yardımcımız olsun, cümleten😬😬
Doktorunuza danisirsiniz, aslinda klor cilt icin zararli ama hijyen acisindan da onemli bilemedim simdi tuzlu olan mi daha iyidir klasik olan mi :) ay yazin simdiden kolayliklar, gercekten cehennem gibi yaniyor oralar :(

Aaa kaç haftalık olacaksınız o tarihte. Erken mi randevu almak gerekiyormuş
yok benim tam 30 ekim 1 kasım gibi doğum olacağı için 2 grupta da gidip geliyorum :))
Yarın 8+0 yani 9. haftama giriyorum fetal dna en erken 10. haftada yaptırılıyor
ben 7 nisanda 11 haftalık oluyorum :KK200:

evet yemektende ola bilir hem fazla yiyemiyorum. bi de ben stres yapincada yemekten kesiliyorum hamilelikte cok panik yapiyorum ay bisey olacak diye hep tedirgin stresliyim yemek yiyemiyorum o yuzden.
Stres olma sen stres olursan bebisin de etkilenir canım
insallah hepimize hayirlisi olsun. ama bir de dusunuyorum erkek olursa da iyi arkadas gibi olurlar bir birlerine destek olurlar. erkekle kizda tabi ki iyi anlasa bilir ama ayni cinsiyyetden olmak bence daha yakin olur daha iyi anlar insani mesela benim erkek kardesim var aramiz iyi olsada her konuyu konusamam konsussamda anlamaz . ama bir tane kiz kardesim de olsaydi bence her seyi rahat paylasirdim destek olurduk kadin kadina olan seylerde
Yani bir yandan öyle oluyor ama bir yandan kavga gürültü kiyamet biraz önce küçüğüm büyük oğlumu dovuyordu kavga var bizim evde bu aralar 🙈 Hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin önemli olan sağlık 🥰🤩
Hayır ama tek sefer olmuştu ilişki ve yumurtlamama daha 5 gün olması gerekiyordu ama erken yumurtlamışım yine de en iyi ihtimalle 1 ya da 2 gün sonra döllenme olmuş diye düşünüyorum. Erkek spermler daha hızlı ve kısa ömürlü kızlar ise daha yavaş ve uzun ömürlü diye duymuştum🫢 ordan hesaplayabilirsin belki sende bir ihtimal cinsiyeti😄
Evet o durumu bende duymuştum hatta dalga geçmiştim benim kız spermler çok tembel diye 😂😂 iste onu kestiremiyorum ilişkiden ne kadar zaman sonra oldu acaba catlama neyse surda 1 buçuk ay sonra öğreneceğiz 😂
merhabalar sanırım ben de burada olacağım. :)
sat 19 şubattı, regl gecikmesinin 3. günü ve iki gündür normal çubuk testlerde silik çizgi çıkıyor. 2 Nisan'da doktor randevum var. umarım güzel haberler alırım.

geçen yıl kasım 2024 annesi olacaktım. kızımı kaybettim. onun beklenen doğum tarihi 25 Kasımdı. bu bebeğin de 26 Kasım gösteriyor. çok karışık duygular içindeyim bu nedenle. umarım hepimiz güzel bir hamilelik süreci geçiririz.
Aramiza hoşgeldiniz başınız sağolsun öncelikle çok üzgünüm şimdi ki bebeğinize sağlıkla kavuşun insallah dualarım sizinle ❤️ benim de kalp atışı için randevum 2 Nisan da 🤩
Kızlaaar sonucum çıktı🌸 491,2 değerim 1553 olmuş 48 saatde🥰üçkatten fazla artmış, karından ultrasyon oldum ama kese gözükmedi bekleyelim dedi doktor, benim gibi bekleyen herkes için hayırlı haberler almağı nasip etsin Rabbim, amin🌸❤️
Ahhh çok mutlu oldum sağlıkla geliyor minik 🧿 10 güne kadar kese de kalp atışı da görülür canım ❤️
Ya bana doktor 1 ay sonra gel dedi biraz fazla değil mi sen ne zaman gidiyorsun tekrar görmeye😌
Kalp atisindan sonra randevular aylığa donuyor canım taaa ki son haftalara kadar
Benim da sat 12 Şubat. Yarın devlet hastanesi randevum var, cumartesi özelde. Bakalım yarın görünecek mi? Haber veririm.
Hayırlı güzel haberlerle gel canım ilk doktor randevusu mu
Selam kızlar. az önce çıktım ikizler gayet iyi doktor risklerden bahsetti her gebelikte olan riskler *2 olacakmış . 15 gün sonra kontrol dedi .mucize gibi bir olay yaşıyorsun anı yaşa . strese girme olacakla öleceğin önüne gecemeyiz dedi. Yakın takibe alacağız ilerleyen haftalarda dedi
Yaaaa güzel poncikler ne heyecanlı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de insallah 🧿❤️ ikiz oldukları için randevu sıklığı iki hafta da sanırım
Kizlar bisey soracam 6martta beta 67.90 di 12 martta beta 1000 olmus 21 martta da kontrolum var acaba beta kac olmus olur. Belli bi zamanda beta artisi yavasliyomu
Gayet güzel ilerlemiş canım kese de kalp atışı da olur randevunda
Aminnnnn🤭😍 o degil de yazin tatile de mi gidemeyiz ki ya ben ona takildim ajsjdjd
Doktor önerisi ile gidilir diye düşünüyorum araba değil de uçak öneriyorlar 🥹
Sol büyükk, kız geliyor😂😂😂🥰🥰 şaşırdım hatta bakayım fark var mı diye gerçekten gözle görülür şekilde var🤭
Çin takvimine göre de kız
Hislerime göre de kız
Bu konuşmalarımız burada dursun cinsiyetleri öğrenince donup hepinizin yorumuna bakacağım bakalım tutuyor mu benim de cin takvimi kız bu şekilde de kız görünüyor hayırlısı artık 🤩
Kizlar kimler hangi sehirden. Ben adana
İstanbul canım Avrupa yakası
Kızlar bu halsizlik ne zmn geçecek ya elim kolum kalkmıyor çocumla ilgilenemiyorum hiç zaten bu ara yemesi problemli üstüne düşemiyorum hurmayla karnını doyuruyor 😭 evle de ilgilenemiyorum enerjim gelsin diye kahve içtim bayılazayim
Tahmini 3 aya doğru geçer canım kızında böyle olmamış mıydın
çin takviminden cinsiyet nasıl bakılıyor kii?
bence bizimki kesin kız da, bakalım takvim doğru mu 😂
Google ye Çin takvimi yaz ilk çıkana bak canım

yok benim tam 30 ekim 1 kasım gibi doğum olacağı için 2 grupta da gidip geliyorum :))
Yarın 8+0 yani 9. haftama giriyorum fetal dna en erken 10. haftada yaptırılıyor
ben 7 nisanda 11 haftalık oluyorum :KK200:
Kac bin e anlastiniz, 15k lari geciyor mu 2025 fiyatlari :)

Aaa tabi tabi ona bende girmem, ama genel bir havuz yasagı yoktur herhalde. Bizim evde kendimize ait, klorlu değil tuzlu belki faydası bile olur, gerekirse bu yaz eşimi bile sokmam tek başıma girerim🤭 Urlada oturuyorum yazın burası cehennem, normal halimle bile nefes alamıyordum bu yaz Allah yardımcımız olsun, cümleten😬😬
Yaaa çok guzel bir yerde yaşıyorsunuz 😊

Maşallah canım, ayyy bi benim progrestan dozum düşmüyor herhalde🫤🫤 bıktım gerçekten. transferden beri tam 1 aydır, 1 iğne 5 fitil, yıldım🫠
İnşallah yakın zamanda gerek kalmaz da tamamen keserler canım biz ne iğneler vurulduk buna da çok şükür 🙏 bana önlem amaçlı deyip duruyor tüp bebek gibi düşün dedi malum bana doktorlar tüp bebekle bile olmaz derken doğal yoldan sürpriz yaptı bize bebişimiz

çin takviminden cinsiyet nasıl bakılıyor kii?
bence bizimki kesin kız da, bakalım takvim doğru mu 😂
Hep benim kızım olur derdim de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek doğdu içime Çin takvimine göre de erkek sanki anne hissediyor böyle şeylerde ya hayırlısı😂

Merhaba, kizlar! Araniza bende katiliyorum:KK200:. 6+5 haftadayim. 5+5 ilk kontolum gecri. keseyi gorduk, aksam hafifi kahverengi bi akintim oldu, beyaz akintim vardi ozamana kadar, doktoruma yazdim aksam, bugun mutlaka bi kontrol edelim dedi? sizce bi sorun varmidir? Sabah baktimda beyazdi akinti. VE bugun kalp atishini duyma shansim var mi? Karindan yapiyor muaneyi.
Selam canım ben de 5+4 deyim. Aynısını sabah ben de yaşadım doktoruma yazdım. Progestan fitil verdi bana sabah akşam korkulacak bir şey olmadığını bu haftalarda olduğunu söyledi. Kötü şeyler getirmiyoruz aklımıza diye de tembihledi beni 🥰🥹

Çok şükür çooook severim ama bizim sezon 11 gün sonra açılıyor mesela, sonrası alev ateş🤭🤭 Ekim sonuna kadar gerçekten çok sıcak, ee ordan sonrada doguram zaten artık🫠🫠
Ayyy evet neyse ki oralarda klimasız yaşanmıyor o bir nebze rahatlatır insanı 🥰

Vajinal ultrasonda mı gördü? Bana karından baktı ve görmedi, sadece gebelik için olan kanlanma oluşmuş dedi. Bakalım beta HCG sonucumu bekliyorum. Direkt eğer hormonun yeterli seviyede ama gözükmüyorsa dış gebelik ihtimaline odaklanıcaz dedi, biraz moralimi bozdu
biraz gec okudum yazini. karindan bakti biseyler var dedi ama tam anlayamadi vajinal bakti sonra gordu ama cok kucuktu

Stres olma sen stres olursan bebisin de etkilenir canım

Yani bir yandan öyle oluyor ama bir yandan kavga gürültü kiyamet biraz önce küçüğüm büyük oğlumu dovuyordu kavga var bizim evde bu aralar 🙈 Hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin önemli olan sağlık 🥰🤩

Evet o durumu bende duymuştum hatta dalga geçmiştim benim kız spermler çok tembel diye 😂😂 iste onu kestiremiyorum ilişkiden ne kadar zaman sonra oldu acaba catlama neyse surda 1 buçuk ay sonra öğreneceğiz 😂

Aramiza hoşgeldiniz başınız sağolsun öncelikle çok üzgünüm şimdi ki bebeğinize sağlıkla kavuşun insallah dualarım sizinle ❤️ benim de kalp atışı için randevum 2 Nisan da 🤩

Ahhh çok mutlu oldum sağlıkla geliyor minik 🧿 10 güne kadar kese de kalp atışı da görülür canım ❤️

Kalp atisindan sonra randevular aylığa donuyor canım taaa ki son haftalara kadar

Hayırlı güzel haberlerle gel canım ilk doktor randevusu mu

Yaaaa güzel poncikler ne heyecanlı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de insallah 🧿❤️ ikiz oldukları için randevu sıklığı iki hafta da sanırım

Gayet güzel ilerlemiş canım kese de kalp atışı da olur randevunda

Doktor önerisi ile gidilir diye düşünüyorum araba değil de uçak öneriyorlar 🥹

Bu konuşmalarımız burada dursun cinsiyetleri öğrenince donup hepinizin yorumuna bakacağım bakalım tutuyor mu benim de cin takvimi kız bu şekilde de kız görünüyor hayırlısı artık 🤩

İstanbul canım Avrupa yakası

Tahmini 3 aya doğru geçer canım kızında böyle olmamış mıydın

Google ye Çin takvimi yaz ilk çıkana bak canım
İn şe Allah canım, sağ tüpümde biraz genişlenme izledi, biraz korkuyorum dış gebelik olursa diye🥺ama ben önce dış gebelik yaşadım çok ağrılı oluyor bunda ağrı falan yok. Adet ağrılar böyıe hafif hafif saniyelik sürüyor sonra bitiyor. Sizce dış gebelik olsa değerim bu kadar artar mıydı?

İn şe Allah canım, sağ tüpümde biraz genişlenme izledi, biraz korkuyorum dış gebelik olursa diye🥺ama ben önce dış gebelik yaşadım çok ağrılı oluyor bunda ağrı falan yok. Adet ağrılar böyıe hafif hafif saniyelik sürüyor sonra bitiyor. Sizce dış gebelik olsa değerim bu kadar artar mıydı?
progesteron değerinle birlikte değerlendirilmeli. eğer progesteron değerin 20nin üzerindeyse o zaten sağlıklı gebeliktir kuzum, benim doktorumun metodu bu

Back
X