• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Birkaç sefer bana da oldu, ben günde 5 sefer kullanıyorum. Her yerleştirmeyi çok özenle yapıp sonrasında 1 saat yatıyorum. Sadece ofise gidersem orada 20 dakikaya yatıyorum, ama doktorum 20 dakika yeterli demişti. O birkaç sefer geri gelmeyi ben de çözemedim canım ama sorun olduğunu sanmam
Ay sorun olmasın valla kuzum bide bunu takamam kafama ya

Ben Konyadayım

Benim de çok söyleyesim var ama daha önce 12. Hafta kontrolde kalp atışını alamadığımız için kürtaj oldum eşim 12. Haftayı doldurana kadar beklemek istiyor o nedenle

Ay bende aynı şekildeyim normalde çıkmayan sivilcerim çıkmaya başladı

Teşekkürler, zeytinyağını sade içemiyorum ama limonla falan artık bir şekilde içeceğim

Nasıl oldun canım? Doktorunla görüştün mü?
Canım görüşmedim ya valla utandım bu saçma sapan soruyu sormaya. cumartesi günü kontrolüm var orda öğrenirim artık herşeyi

Stres yapma benim de 5+0 da karından baktı göremedi vajınal ben baktırmak istemedim risk var dedi dış gebelik dedim ben kabul ediyorum çıktım bu hafta doktora gidecem karından görünür diye umut ediyorum 🌸
Yaa inşallah görürüz, sağlıklıca kucağımıza alırız minnaklarımızı 💕 5+0 da beta HCG kaçtı?

Kızlar bu halsizlik ne zmn geçecek ya elim kolum kalkmıyor çocumla ilgilenemiyorum hiç zaten bu ara yemesi problemli üstüne düşemiyorum hurmayla karnını doyuruyor 😭 evle de ilgilenemiyorum enerjim gelsin diye kahve içtim bayılazayim
Ben sanki 12. Haftada sihirli bir şekilde her şey düzelmişti diye hatırlıyorum umudum 12. Hafta 🤣🤣

Neyse yazin dogurmak daha kotu olurdu sanirim o sicaklarda ter icinde🤣 iyi yanindan bakmaya calisirken benim esgal sjjdfj
evet çevremdeki herkes kasımda olacağı için şanslısın tam kışa kadar biraz toparlanır sarıp sarmalarsın rahat geçer yaza kadar da ele avuca gelir çok daha rahat olur diyorlar 😍

Havuza girmediğimiz sürece ne olur ki Ben gitmeyi düşünüyorum valla
Sicak uzun yol ve yazin disarida yemek yeme mevzusu icimi kuskulandiriyor benim 🥹 normalde bile disarida yazin yiyip icerken tedirgin olurum bakteri muhabbetine, buzlu seyler etler vs. Bilmiyorum artik o gunler gelince yasayip goruruz ☺️ bir yaz tatil yapmamaktan bir zeval gelmez diye umut ediyorum 🤭🤭

evet çevremdeki herkes kasımda olacağı için şanslısın tam kışa kadar biraz toparlanır sarıp sarmalarsın rahat geçer yaza kadar da ele avuca gelir çok daha rahat olur diyorlar 😍
evet bak cok kis da iyi degil bizim transfer haftasi nasil karliydi hatirla, ya o hafta dogurmamiz gerekseydi direkt stres 🤣🤣

bazı günler bende de oluyor valla takılmıyorum artık yaaa sonuçta her gün olması gerektiği şekilde kullanıyoruz çok tda takılmamak lazım belki akıntın fazlaydı geri geldi çabuk eridi olabilir yani
Kızlar benim progestan bugün olduğu gibi geri geldi ay normal mi ya neden böyle oldu yerleştirmede sıkıntı yok

Ağızdan mı alsam diye düşünmeye başladım bşr daha doktora gidince soracağım. İdrar tahlilini nerde yaptırdın yine kadın doğuma mı gitmem lazım ?
Ben dahiliyede yaptırdım randevu alıp. Ağızdan almayı ben de düşündüm ama yan etkileri daha fazla oldu bende bir kere dene istersen bak bakalım belki daha iyi olur sende

Back
X