Aaa cok iyi biseyYok canim ondan degil, bizim poncik le bebisler genetikli tup bebekleryani kromozomlarina bastan bakildi bir hastalik olup olmadigina
Ee bende kese gördüm mesela bebek yoktu bayram sonrası gideceğimİn şe Allah canım dediyin gibi olur, bide içim rahat sanki böyle yaşayanlar, gec kese görenler var bende daha 4+1 haftalık
İşte bu yuvarlak konuşmalar insanın çok moralini bozuyor. Siz ne zaman gideceksiniz tekrar ?Benimde 5+6 kendi uygulamaki regl günüme göre betam 35.250 falan çıktı. Ama kesemi doktor göremedi, yani bişey var çok küçük kese mi değil mi anlamadım dedi o da
İnşallah. Teşekkür ederimHiç üzme kendini yat dinlen Allah korktuğuna uğratmasın kuzum bişey olmaz Allahın izniyle
Amiin inşallah, Allah razı olsun. Bebişlerimizi sağlıklıca alalım hep beraber kucaklarımızaBence kendini üzme . Allahın yazdığı yazıyı ne bir doktor ne de sen düşünerek değiştiremezsin . Dış gebelik demek için beta artışının düzensiz olması lazım dayanılmaz ağrılar çekmen lazım . Benim de adet olcak gibi ağrılarım var ama rahim büyüyor sonuçta mantıklı düşününce normal geliyor . Bazen endişelendirsede. Sabretmekten başka çaremiz yok . Bol dua et herşey güzel olsun
Canım bugün gittim 4+1 deyim 353 çıktıSizin betanız kaç çıktı acaba
Daha çok küçükmüşCanım bugün gittim 4+1 deyim 353 çıktı
Yaa evet kısa döngünün zararı bu galibaDaha çok küçükmüş
Yaa aynı güne denk gelmişizMesajınızı görünce yazmak istedim bende 4+1’im bugün 200 beta ile
Çok geçmiş olsun aynısını ben yaşadım bugün daha iyiyim insan 5-6 defa nasıl arka arkaya hapşırır şaşırdım kaldım ılık duş sıcak suya bal limon içiyorum biraz iyi geldi bir de ateş yok bende mevsimsel mi salgın mı bilmiyorumGünaydın herkese. Ben 2 gündür grip nezle ne olduğu belli olmayan birsey oldum. Sadece hapşırma atağı geçiriyorum. Tahmin edebilir misiniz bilemiyorum? Çok şiddetli ve peşpeşe. O kadar şiddetli bir hapşırma ki tedirgin oluyorum. İlk defa böyle birsey yaşıyorum. Hamilelikte hapşırma atağı yaşayan var mı?
Bende de yanma hissi cok baskin bulanti sanki ondan kaynakli gibiArkadaşlar mide kaynaması ondan sebepli bulantı beni bitirdi karbonat iyi geliyor diye duydum hamilelerin karbonatlı su icmesinde sakınca var mı ?
Canım benimki de aynen öyle aşırı kaynamadan dolayı bulantı oluyor doktorum rennie Duo şurup verdi ama etkisi kısa süreli içtiğim suya karbonaylt koysam gün boyu rahatlatır diye hem de ilaç içmemiş olurum diye düşündüm bilemedimBende de yanma hissi cok baskin bulanti sanki ondan kaynakli gibiaslinda yanma icin rennie tablet doktoruna sorup alabilirmissin canim, ben de yarin doktoruma rennie ve prilam sorucam alayim mi diye… karbonatli suyu hic bilmiyorum ama zarari var midir
dur bakalim belki bilip de yazanlar olur burada karbonat mevzusunuCanım benimki de aynen öyle aşırı kaynamadan dolayı bulantı oluyor doktorum rennie Duo şurup verdi ama etkisi kısa süreli içtiğim suya karbonaylt koysam gün boyu rahatlatır diye hem de ilaç içmemiş olurum diye düşündüm bilemedim
Havuz normalde de kadınlar için çok sağlıklı değil enfeksiyon için çok açık bir alan. Dinlediğim bir doktor demişti ki havuz çok temiz olsa bile klor vajinal bölgedeki iyi bakterileri öldürdüğü için enfeksiyon kaparsınız. Gebeliktede enfeksiyona ekstra açık oluyoruz bu yüzden önermiyorlar canımHavuzda da bir şey olmaz bence yaa ne olacak ki
Ağrım sadece adet sancısı gibi bir geliyor bir gidiyor çok kısa sürüyor. Betta 2gün önce 491, bu gün 1553 çıktı. Üçqat fazla artmış, folik asitten başka bir şey önermedi, 4gün sonra yine betta istedi. Sağ tüpümdü genişlik var söyledi (2ay önce rahim filmi çekilmiştim sağ tüpümde hidrosalpinks vardı, tedavi gördüm) ama bu dış gebeliye yorumlamadı, iyi düşünelim dedi. Ultrasyonda karından baktı bir şey görmedi. 1 hafta sonra bakalım in şe Allah o zaman gibi görünür dedi. Birde ben düşünüyorum benim adetim genelde 34gündün bir oluyorum acaba ondan dolayı mı rahime düşmedi diye? Bu ay ben erken yumurtladım 1 martda. Tek taraflı ağrım yok çok şükür ama insan bir tedirgin olmuyor değilİnşallah dış gebelik değildir canım, iyi düşünelim iyi olsunbenim de tek taraflı ağrım oluyor bir süre sonra geçiyor gün içinde birkaç kere yaşıyorum bunu, dış gebelikte senin de öyle miydi, ağrı şiddetin falan nasıldı? 4+1 benim şu an, sen kaçtasın HCG kaç
Bayramına bayram eklenir in şe AllahAaa cok iyi bisey
Ee bende kese gördüm mesela bebek yoktu bayram sonrası gideceğimhayırlı güzel haberler alırız insallah
Bende 4+1 deyim. Pnceki dış gebeliyimde sol tüpümden sanki bıcak saplanması gibi bir ağrı vardı, fazla şiddetliydi, çok şükür ilaçla kendiliyinden düştü. O zaman bettam ilk 33 sonra 31 çıkmışdı. Senin bettan kaç, ultrasyonda baktırdın mı?İnşallah dış gebelik değildir canım, iyi düşünelim iyi olsunbenim de tek taraflı ağrım oluyor bir süre sonra geçiyor gün içinde birkaç kere yaşıyorum bunu, dış gebelikte senin de öyle miydi, ağrı şiddetin falan nasıldı? 4+1 benim şu an, sen kaçtasın HCG kaç
Hamilelik riniti diye bir şey varmış araştırın isterseniz. Benim de önüme bir video çıkmıştı oradan biliyorum hamilelikte olan bir durummuş
Bende cuma 5+0Aa sizle aynıyız , ben elim tekrar boş donmeyeyim diye önümüz hafta müsait olduğun ilk gün gidecegim .
Ay zaten her daim idrar yolu iltihabı eksik olmayan biriyimHavuz normalde de kadınlar için çok sağlıklı değil enfeksiyon için çok açık bir alan. Dinlediğim bir doktor demişti ki havuz çok temiz olsa bile klor vajinal bölgedeki iyi bakterileri öldürdüğü için enfeksiyon kaparsınız. Gebeliktede enfeksiyona ekstra açık oluyoruz bu yüzden önermiyorlar canım
Canım karından baktı ultrasonda gözükmedi hiç, sadece kanlanma var dedi. Beta 353 çıktı. Dış gebelikte böyle 30 gibi düşük mü kalıyormuş ki? Allah bir daha sınamasın sağlıkla al kucağına inşallahBende 4+1 deyim. Pnceki dış gebeliyimde sol tüpümden sanki bıcak saplanması gibi bir ağrı vardı, fazla şiddetliydi, çok şükür ilaçla kendiliyinden düştü. O zaman bettam ilk 33 sonra 31 çıkmışdı. Senin bettan kaç, ultrasyonda baktırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?