Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Onu bilemiyorum ahahaha bir geri don oku bakalim keske ignesini olsan fitilden daha pratik sanki. Hos ben igne bagimlisi oldum sanirim sacmaliyorum su an muhtemelen ahahah
Oksapar o kadar acıtmaya başladı ki bi iğne daha kaldıramaz bu bünye

Oksapar o kadar acıtmaya başladı ki bi iğne daha kaldıramaz bu bünye
Kiz biz napalim tupluler olarak ahahah saka bir yana tabiki allah kimseyi kullanmak zorunda birakmasin igne isi zor gercekten de.. ama gerekiyorsa da olunuyor iste bebisler iyi olsun yeter ki

Kiz biz napalim tupluler olarak ahahah saka bir yana tabiki allah kimseyi kullanmak zorunda birakmasin igne isi zor gercekten de.. ama gerekiyorsa da olunuyor iste bebisler iyi olsun yeter ki
Gözümü açıp kapatalım Ekim kasım gelsin nolur

Evet bende de reglden önce başladı ve hala devam ediyor . Bazen oldum sanip korkuyla bekliyorum. Doktorunun cevabını yazarmısın bana da
Şehir Hastanesi'ne gitmiştim çok ilgilenmediler açıkçası, ultrasonla bakarken ağrı da oluyor falan dedim ama önemsemedi, olabilecek şeylermiş ağrı artmadıkça, kanama olmadıkça

bende 4+5 de gordu. 4+1 cok kucuk ama belki gorur kucukte olsa
Vajinal ultrasonda mı gördü? Bana karından baktı ve görmedi, sadece gebelik için olan kanlanma oluşmuş dedi. Bakalım beta HCG sonucumu bekliyorum. Direkt eğer hormonun yeterli seviyede ama gözükmüyorsa dış gebelik ihtimaline odaklanıcaz dedi, biraz moralimi bozdu

Kızlar bu halsizlik ne zmn geçecek ya elim kolum kalkmıyor çocumla ilgilenemiyorum hiç zaten bu ara yemesi problemli üstüne düşemiyorum hurmayla karnını doyuruyor evle de ilgilenemiyorum enerjim gelsin diye kahve içtim bayılazayim

Karından baktı göremedi zaten bakalım pazartesi 4+6 iken gidicem ama yine görünmez heralde karından
Stres yapma benim de 5+0 da karından baktı göremedi vajınal ben baktırmak istemedim risk var dedi dış gebelik dedim ben kabul ediyorum çıktım bu hafta doktora gidecem karından görünür diye umut ediyorum

Kizlar bu arada hangi şehirlerde yaşıyorsunuz? Birbirine yakın olanlar vardır belki.

Kizlar kimler hangi sehirden. Ben adana

Ben Konyadayım

Birde ailelerle paylaştınız mi? Kimseye söylemeden bu süreci geçiriyorum ama bi yandan da söyleyesim var ne yapayım bilemedim
Benim de çok söyleyesim var ama daha önce 12. Hafta kontrolde kalp atışını alamadığımız için kürtaj oldum eşim 12. Haftayı doldurana kadar beklemek istiyor o nedenle

Bir de ergen gibi her gün bir sivilce çıkarıyorum
Ay bende aynı şekildeyim normalde çıkmayan sivilcerim çıkmaya başladı

Kuru kayısı ye canım günde 2-3 tane. Kabızlık devam ettiği günlerde mu yiyorsan onu kes . 1 kaşıkta zeytinyağ iç, migden bulanmıyorsa. Bana bunları söyledi doktorum
Teşekkürler, zeytinyağını sade içemiyorum ama limonla falan artık bir şekilde içeceğim

Günaydın canımm. Ben bugün iyiyim ama tek sorunum çok sık büyük tuvalete çıkıyor olmak. HEr öğünden sonra lavaboya çıkıyorum kızlar böyle bişey yaşayan var mı ya aranızda

Nasıl oldun canım? Doktorunla görüştün mü?

Kızlar benim progestan bugün olduğu gibi geri geldi ay normal mi ya neden böyle oldu yerleştirmede sıkıntı yok
Birkaç sefer bana da oldu, ben günde 5 sefer kullanıyorum. Her yerleştirmeyi çok özenle yapıp sonrasında 1 saat yatıyorum. Sadece ofise gidersem orada 20 dakikaya yatıyorum, ama doktorum 20 dakika yeterli demişti. O birkaç sefer geri gelmeyi ben de çözemedim canım ama sorun olduğunu sanmam

maşallah canım bak ne güzel konuşmuş doktorun sana stresi ve olumsuz düşünmeyi yasaklıyoruz kendine dikkat et yeter bebişlerin de sağlıkla seninle olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…