Sabah biri aynisini yazdi sanki canimKızlar benim progestan bugün olduğu gibi geri geldi ay normal mi ya neden böyle oldu yerleştirmede sıkıntı yok
Sonuç ne olduSabah biri aynisini yazdi sanki canim
Onu bilemiyorum ahahahaSonuç ne oldu
Oksapar o kadar acıtmaya başladı ki bi iğne daha kaldıramaz bu bünyeOnu bilemiyorum ahahahabir geri don oku bakalim keske ignesini olsan fitilden daha pratik sanki. Hos ben igne bagimlisi oldum sanirim sacmaliyorum su an muhtemelen ahahah
Kiz biz napalim tupluler olarak ahahahOksapar o kadar acıtmaya başladı ki bi iğne daha kaldıramaz bu bünye
Gözümü açıp kapatalım Ekim kasım gelsin nolurKiz biz napalim tupluler olarak ahahahsaka bir yana tabiki allah kimseyi kullanmak zorunda birakmasin igne isi zor gercekten de.. ama gerekiyorsa da olunuyor iste bebisler iyi olsun yeter ki
AminnnnnGözümü açıp kapatalım Ekim kasım gelsin nolur
Canım yazın serin yer arar dururuz bence yaylalara falan kaçarızAminnnnno degil de yazin tatile de mi gidemeyiz ki ya ben ona takildim ajsjdjd
Neyse yazin dogurmak daha kotu olurdu sanirim o sicaklarda ter icindeCanım yazın serin yer arar dururuz bence yaylalara falan kaçarız
Şehir Hastanesi'ne gitmiştim çok ilgilenmediler açıkçası, ultrasonla bakarken ağrı da oluyor falan dedim ama önemsemedi, olabilecek şeylermiş ağrı artmadıkça, kanama olmadıkçaEvet bende de reglden önce başladı ve hala devam ediyor . Bazen oldum sanip korkuyla bekliyorum. Doktorunun cevabını yazarmısın bana da
Vajinal ultrasonda mı gördü? Bana karından baktı ve görmedi, sadece gebelik için olan kanlanma oluşmuş dedi. Bakalım beta HCG sonucumu bekliyorum. Direkt eğer hormonun yeterli seviyede ama gözükmüyorsa dış gebelik ihtimaline odaklanıcaz dedi, biraz moralimi bozdubende 4+5 de gordu. 4+1 cok kucuk ama belki gorur kucukte olsa
Karından baktı göremedi zatenŞuan daha çok yenidir görünmez canım
Sol büyükk, kız geliyorŞu mesajı kimse görmedi buna bi dikkat edin bakalım ne göreceksiniz merak ediyorum
Stres yapma benim de 5+0 da karından baktı göremedi vajınal ben baktırmak istemedim risk var dedi dış gebelik dedim ben kabul ediyorum çıktım bu hafta doktora gidecem karından görünür diye umut ediyorumKarından baktı göremedi zatenbakalım pazartesi 4+6 iken gidicem ama yine görünmez heralde karından
bebek görünmedi canım, sadece keseyi gördü. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı.18marttaki muayenede bebek gozukmedimi ne zaman gel dedi dr sonraki randevu. Hemen hemen ayniyiz bende sat 11 subat
Kizlar bu arada hangi şehirlerde yaşıyorsunuz? Birbirine yakın olanlar vardır belki.
Kizlar kimler hangi sehirden. Ben adana
Benim de çok söyleyesim var ama daha önce 12. Hafta kontrolde kalp atışını alamadığımız için kürtaj oldum eşim 12. Haftayı doldurana kadar beklemek istiyor o nedenleBirde ailelerle paylaştınız mi? Kimseye söylemeden bu süreci geçiriyorum ama bi yandan da söyleyesim var ne yapayım bilemedim
Ay bende aynı şekildeyim normalde çıkmayan sivilcerim çıkmaya başladıBir de ergen gibi her gün bir sivilce çıkarıyorum
Teşekkürler, zeytinyağını sade içemiyorum ama limonla falan artık bir şekilde içeceğimKuru kayısı ye canım günde 2-3 tane. Kabızlık devam ettiği günlerde mu yiyorsan onu kes . 1 kaşıkta zeytinyağ iç, migden bulanmıyorsa. Bana bunları söyledi doktorum
Günaydın canımm. Ben bugün iyiyim ama tek sorunum çok sık büyük tuvalete çıkıyor olmak. HEr öğünden sonra lavaboya çıkıyorum kızlar böyle bişey yaşayan var mı ya aranızda
Birkaç sefer bana da oldu, ben günde 5 sefer kullanıyorum. Her yerleştirmeyi çok özenle yapıp sonrasında 1 saat yatıyorum. Sadece ofise gidersem orada 20 dakikaya yatıyorum, ama doktorum 20 dakika yeterli demişti. O birkaç sefer geri gelmeyi ben de çözemedim canım ama sorun olduğunu sanmamKızlar benim progestan bugün olduğu gibi geri geldi ay normal mi ya neden böyle oldu yerleştirmede sıkıntı yok
maşallah canım bak ne güzel konuşmuş doktorun sana stresi ve olumsuz düşünmeyi yasaklıyoruzSelam kızlar. az önce çıktım ikizler gayet iyi doktor risklerden bahsetti her gebelikte olan riskler *2 olacakmış . 15 gün sonra kontrol dedi .mucize gibi bir olay yaşıyorsun anı yaşa . strese girme olacakla öleceğin önüne gecemeyiz dedi. Yakın takibe alacağız ilerleyen haftalarda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?