Evet ama gebekikten emin olamadığım için borçta biriktirmek istemedimBol su içmen lazım canım bu aylarda en önemlisi su çünkü
Kan ver canım netleştirEvet ama gebekikten emin olamadığım için borçta biriktirmek istemedim
gecmis olsun hayirli zamanda yine olur insallah. 2 defa dusuk oldu bende simdi tekrar hamileyim bakalim nasil olucak. Biz kendi isteyimizle her dusuk arasinda 1 yil korunduk. bence esinde sende testlerinizi yaptirin neden oldugunu arastirip sonra dusunun gebelik. oyle daha saglikli olur. bende kan pihtilasmasi cikdiİyi günler hanımlar. Benim gebeliğim düşükle sonuçlandı. Aranızda düşük yaşayıp sonrasında hamile olan var mı? Süreç uzar mı düşük sonrasında?
Aynen öyleHuzurun h si bile bunyede yok vallahiher gun doktora gidip ultrason izlersem belki azicik huzur bulurdum ajdjdjdp
hahahahahha ya biz sorunlu bir nesiliz üreme konusundaHahaah taktigin cok iyiymisya benim annem iki gebeliginde ne bulanti ne agri hicbir sey yasamamis hatta ben bulantim var dedikce sasirip kime cektin sen diyor
aa canım tuzsuz ayran, hemen yatış pozisyonunda istirahat, bol su. sonra doğrucaaa doktorrrrKizlaaaaarrr aaa kizlaaaaarr hayatimin sokunu yaşadım
. Tansiyonum 15 10 cikti
ayy tebrikler ne guzelTek kese iki bebektek yumurta ikizi doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
Çok teşekkür ederim. Hiç beklemiyordumayy tebrikler ne guzelsaglikla kavusmakda nasip olsun insallah canim.
az once kendi kendime dusundum ki bizim grupda ikiz olan hic yok. ama varmisÇok teşekkür ederim. Hiç beklemiyordum
Ay ne degisikTek kese iki bebektek yumurta ikizi doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
ben hiç içemiyorum midem bulanıyor ya sıkıntı olur muBol su içmen lazım canım bu aylarda en önemlisi su çünkü
Ayy ne güzel haber buu hayırlı olsun sağlıkla gelsinlerTek kese iki bebektek yumurta ikizi doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
neeee ayy maşallah maşallahhhh canım tebrik ederimmm. tansiyon için ne dediTek kese iki bebektek yumurta ikizi doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
Bilmiyorum ki kuzumben hiç içemiyorum midem bulanıyor ya sıkıntı olur mu
Meğerse ben varmisimaz once kendi kendime dusundum ki bizim grupda ikiz olan hic yok. ama varmis
Çok teşekkür ederimAyy ne güzel haber buu hayırlı olsun sağlıkla gelsinler
Heyecandan çıktı tansiyon düzeldi sonraneeee ayy maşallah maşallahhhh canım tebrik ederimmm. tansiyon için ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?