- 3 Nisan 2023
- 984
- 775
- 23
- 38
ev işlerini yapabilirsin ama ağır kaldırma süpürürken güç gerektirirse uğraşma üstten süpür mesela eğilerek yer silme bence, makinayı yerleştirirken bişey olmaz bence zaten kolumuzla koyuyoruz en kötü ihtimalle ben dizimi bükerek alçalıyorum ama hala süpürge falan yapmıyorum eşim yapıyor onları sağolsun. Ütüye gelince onu da yapmadım annem gitmeden bitirdi hepsini ama bence parça parça yap yada giyeceğiniz zaman ütüle şimdilik uzun süre ayakta durmasan iyi olur bence ben öyle yapıyorum yani , çok ayakta durunca yoruluyorum zaten değişik bi şekilde enerjim çekiliyorKizlar tup bebek anne adaylarina bir sorum olucak, transfer zamaninda dikkat etmemizi soyledikleri egilme uzanma asiri fiziksel hareketten kacinma gibi kurallar vardi ya, onlar hala ne derece gecerli? Sormamisim doktoruma heyecandan, artik bir ay oldu yavas yavas ev islerimi kendim gormek istiyorum ama cekiniyorim. Dun ilk kez supurge actim ve bulasik mak.kendim yerlestirdimyani bu basit duzeylerde devam edebilirim herhalde diye dusunuyorum. Utu birikmis dag gibi ama yapmaya cekindim ayakta uzun kalmak gerekiyor diye kol hareketi olacak. Ay bilmiyorum cok mu abartiyorum ama boyle zor gebelik elde edince aklim cikiyor zarar vermekten bebise
çok sevindim sizin adınıza aramıza da hoşgeldinizMerhaba Kasım anneleri, bende aranıza yeni katılıyorumHerkezin mesajını okudum, ilk bu grubun mesajlarını okuduğumda hamile olduğumu bilmiyordum. Bir gece mesajları okudum uyudum, sabah kalktım bir test yapayım dedim, adetim genelde 35günden bir oluyorum. Ben erken yumurtladım ve ondan 14gün sonra yaptım testi bir baktım çift çizgi Çok mutluyum, bu günde betta hcg ölçdürdüm 491,2 çıktı değerim. Ben 8 yıldır bu bebeyimi bekliyorum daha önce bir kimyasal, bir boş gebelik geçirdim. Rabbimin izniyle sizlerinde bebişlerinizi kucağınıza almağı nasip etsin, amin
Makine yer de siliyor allahtan oyle egilmelik bir durumum yok ama onu bile ittirmek zarar verir mi diye dusundum isteev işlerini yapabilirsin ama ağır kaldırma süpürürken güç gerektirirse uğraşma üstten süpür mesela eğilerek yer silme bence, makinayı yerleştirirken bişey olmaz bence zaten kolumuzla koyuyoruz en kötü ihtimalle ben dizimi bükerek alçalıyorum ama hala süpürge falan yapmıyorum eşim yapıyor onları sağolsun. Ütüye gelince onu da yapmadım annem gitmeden bitirdi hepsini ama bence parça parça yap yada giyeceğiniz zaman ütüle şimdilik uzun süre ayakta durmasan iyi olur bence ben öyle yapıyorum yani , çok ayakta durunca yoruluyorum zaten değişik bi şekilde enerjim çekiliyoryani bence ilk 3 ay dikkatli olmakta yarar var
artışın iyi evet ama doktorlar 100leri aşmadan rahat etmiyorlar genelde canım takip et bence betanıKızlar adetten 1 gün önce 9 ile öğrendim beta. 2 gün sonra 37 oldu iyi mi
önceki gebeliğimde de eşim çok yardımcı olmuştu sağolsun tamamına erdiremedik ama o bize bir alıştırma olmuştu sağolsun şimdi de antrenmanlı :) benim 15te 1 gelen bir ablam var temizliği dert etmiyorum artık biraz salmaya çalışıyorum takılınca stres oluyor o da bize yaramıyor. ben temizlik robotu almamıştım ama sanırım şuanda hergün en azından bi silip süpürsün diye almak zorunda kalacağımMakine yer de siliyor allahtan oyle egilmelik bir durumum yok ama onu bile ittirmek zarar verir mi diye dusundum isterobot her gun donuyor ama icime sinmiyor. Istiyorum ki hersey kendi alistigim duzende olsun esim artik baya yoruldu iki gundur adamin boynu tutuk alisik olmadigi icin ev isine perti cikti bir ayda o bana kiyamiyor ben ona sacma bir durum oldu. Utu de allah affetsin hic sevmem, ev giysilerini filan kurutmaya atiyorum kimse gormuyor nasilda diye ama sokak kiyafetleri icin artik bir utuyu acmam sart oldu duzenli birine baglanmanin zamani geldi sanirim, annem esim bir yere kadar ↕
Salmis halim benim de bu iste bu kadar dayandimönceki gebeliğimde de eşim çok yardımcı olmuştu sağolsun tamamına erdiremedik ama o bize bir alıştırma olmuştu sağolsun şimdi de antrenmanlı :) benim 15te 1 gelen bir ablam var temizliği dert etmiyorum artık biraz salmaya çalışıyorum takılınca stres oluyor o da bize yaramıyor. ben temizlik robotu almamıştım ama sanırım şuanda hergün en azından bi silip süpürsün diye almak zorunda kalacağım
ben enox değil ama oksopar kullanıyorum canımMesajlarınızın hepsini okuyorum bir şey kaçırmayayım diyeBirkaç gün önce ben de ishal gibiydim ama düzeldi normalde yedikten sonra tuvalete çıkarım ben de sabah uyanır uyanmaz çıkıyorum artık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum karbonhidrat minimum ama şunu farkediyorum arada bir tüketince sindirim sistemim kendine geliyor harika çalışıyor sormuştum ama bir daha sorayım enox iğne kullanan var mıııı?
ben de 18 şubatta transfer olmuştum ayın 14ünde gittim doktora kontrole 6+2 dedi bana vajinal muayene ile kalp atışını da duydukMerhaba bebeği gördünüz mü kalp sesi duyuldu mu bende 17 şubatta transfer oldum
aynen canım onlara kalsa herşey olduğu kadarSalmis halim benim de bu iste bu kadar dayandimerkeklere kalsa bazi islere hic gerek yok mesela, robotu calistirdik ya diyor ben de artik ablayi dedigin gibi belirli bir duzende cagiracagim umarim gunu vardir azicik aglasayim hamileyim diye
Ya ben kusamıyorum bide kussam belki rahat edicemHayir agri bulanti olunca da aglamakli geziyorum evin icinde, disari cikasim bile gelmiyor ya kusarsam bir yerlerde insan icinde diye
Yok sabah ilk idrarla değil . Dün iftardan sonra uyumuştum gece 12 gibi uyandım ve bu testi yaptımMerhaba bu ilk idrarınız mı sabahki. Benim gecikmenin 5. Günü gün içinde su içip hemen yaptığım testte böyle çıkmıştı 693 geldi Betam. Sabah ilk idrarımla yaptığım baya belirgin çıkmıştı.
Ay evet ne oldu yazmadı henüz dimi
Üç aydan sonra alışıyor insan ya sakinleşiyorsun gerçi şu an daha evhamlı biriyim ama öyle olur umarımAy yalnız değilim bazen böyle aniden giriyor benim kesin bir şey oldu diyorum lavaboya koşuyorum bir şey yokböyle böyle dokuz ay nasıl geçireceğiz biz ya
bu sefer de artacak mı iki katına çıkacak mı diye deli dana gibi dönüp duruyorumgebelik belirtisi ile adet belirtisi benzerdir endişelenme kan verince rahatlarsın :)
Eveet benimde resmen ergenlik sivilceleri çıkarıyorumBenim yüzümde sivilceler çıkıyor hep :) sizde de var mk
Doğru söylüyorsun canım değerim hala düşük umarım güzelce çıkarartışın iyi evet ama doktorlar 100leri aşmadan rahat etmiyorlar genelde canım takip et bence betanı
Ben de oyleyim ama ben mutluyum cikarmaktan daha cok korkarim oldu olasiYa ben kusamıyorum bide kussam belki rahat edicemsadece bulantı var berbattt
Canim sen nasil oldunDoktora gidecekti kızlardan biri kimdi o gitti mi
Benim afedersiniz ama tuvaletim varmış bi ziyaret ettim geçtiCanim sen nasil oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?