Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
ev işlerini yapabilirsin ama ağır kaldırma süpürürken güç gerektirirse uğraşma üstten süpür mesela eğilerek yer silme bence, makinayı yerleştirirken bişey olmaz bence zaten kolumuzla koyuyoruz en kötü ihtimalle ben dizimi bükerek alçalıyorum ama hala süpürge falan yapmıyorum eşim yapıyor onları sağolsun. Ütüye gelince onu da yapmadım annem gitmeden bitirdi hepsini ama bence parça parça yap yada giyeceğiniz zaman ütüle şimdilik uzun süre ayakta durmasan iyi olur bence ben öyle yapıyorum yani , çok ayakta durunca yoruluyorum zaten değişik bi şekilde enerjim çekiliyor yani bence ilk 3 ay dikkatli olmakta yarar var

çok sevindim sizin adınıza aramıza da hoşgeldiniz

Makine yer de siliyor allahtan oyle egilmelik bir durumum yok ama onu bile ittirmek zarar verir mi diye dusundum iste robot her gun donuyor ama icime sinmiyor. Istiyorum ki hersey kendi alistigim duzende olsun esim artik baya yoruldu iki gundur adamin boynu tutuk alisik olmadigi icin ev isine perti cikti bir ayda o bana kiyamiyor ben ona sacma bir durum oldu. Utu de allah affetsin hic sevmem, ev giysilerini filan kurutmaya atiyorum kimse gormuyor nasilda diye ama sokak kiyafetleri icin artik bir utuyu acmam sart oldu duzenli birine baglanmanin zamani geldi sanirim, annem esim bir yere kadar‍↕

önceki gebeliğimde de eşim çok yardımcı olmuştu sağolsun tamamına erdiremedik ama o bize bir alıştırma olmuştu sağolsun şimdi de antrenmanlı :) benim 15te 1 gelen bir ablam var temizliği dert etmiyorum artık biraz salmaya çalışıyorum takılınca stres oluyor o da bize yaramıyor. ben temizlik robotu almamıştım ama sanırım şuanda hergün en azından bi silip süpürsün diye almak zorunda kalacağım

Salmis halim benim de bu iste bu kadar dayandim erkeklere kalsa bazi islere hic gerek yok mesela, robotu calistirdik ya diyor ben de artik ablayi dedigin gibi belirli bir duzende cagiracagim umarim gunu vardir azicik aglasayim hamileyim diye

ben enox değil ama oksopar kullanıyorum canım
Merhaba bebeği gördünüz mü kalp sesi duyuldu mu bende 17 şubatta transfer oldum
ben de 18 şubatta transfer olmuştum ayın 14ünde gittim doktora kontrole 6+2 dedi bana vajinal muayene ile kalp atışını da duyduk

Yok sabah ilk idrarla değil . Dün iftardan sonra uyumuştum gece 12 gibi uyandım ve bu testi yaptım

Ay yalnız değilim bazen böyle aniden giriyor benim kesin bir şey oldu diyorum lavaboya koşuyorum bir şey yok böyle böyle dokuz ay nasıl geçireceğiz biz ya
Üç aydan sonra alışıyor insan ya sakinleşiyorsun gerçi şu an daha evhamlı biriyim ama öyle olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…