Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Selamlar. Son adet görme tarihim 3 şubat. Cuma günü gittik. Doktor 5 hafta 5 günlük dedi. Haftaya cumartesi gelin kalp atışını duyabiliriz dedi. Bunun için muayene alttan mı oluyor kızlar yoksa karnımdan görebilir mi?
Ayrıca karnım taş gibi şiş. Sizde de böyle bir durum var mı ?

Bence karnından görür. Burada bazılarına vajinalden bakmışlar galiba ama haftaya gittiğinde 6 bitmek üzere olacak karından görünme ihtimali yüksek. Bana geçen cmrtsi iki hafta sonra gel demişlerdi ama özel olduğu için kontrol olmasın diye olabilir:) benim de sat 3 Şubat bu arada

28 günde bir olurum.pcos yok. Ama son iki ay çok garip adet gördüm günler bi iki gün karıştı normalde hemen kanamam başlar iki gün kahverengi leke ile başlamıştı son adetlerim değişik olmuştu.

Tebrik ederim hayırlı olsun ikinci çocuğunuz olcak anladığım kadarı ile tecrübeli bir anne daha katıldı aramıza sağlıkla büyüsün bebişiniz
Çok teşekkür ederim. Üçüncü çocuk olacak aslında. Oğlum 18, kızım 15 yaşında. Bebek kokusu özlendi. Herkes sağlıklı sıhhatli alsın kucağına inşallah

Hoşgeldiiin ay benim de 10 yıl oldu her şeyi unuttum
Hoşbuldum Hayırlı olsun sana da canım Bana da unuttum gibi geliyor. Heyecanlıyım. İkinci evliliğimi yaptım. Eşimin çocuğu yok. O sebeple evde ve aile de duygular yoğun. Eşim tek çocuk. Annesi babası ilk defa torun heyecanı yaşıyor bakalım. Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…