Ay ne güzel benimki de 6. Sınıf. Söyledik biz anladı zaten hemenevet:) 6. sınıfa gidiyor. haberi yok daha. bi kalp atışı vs duyalım da hele söylerim dedim
Gözün aydın canımArkadaşlar bende bugün kalp atışlarını duydum . Rabbim isteyen herkese nasip etsin ramazan ayı hürmetine
Betanız kaç suan acabaAyyy aynıyız
canım ben 6+1 de kese ve kalp atışını beraber gördüm ama miniickti nokta gibi :)Kalp atışını duyanlar kaçıncı hafta ve günde gördüler yazarlarsa iyi olur. Kalp atışı duyan tüm annelerimizin tekrardan gözü aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
6+0 da karından duydum derinden geliyor dedi yeni oluşuyor o yüzden dediKalp atışını duyanlar kaçıncı hafta ve günde gördüler yazarlarsa iyi olur. Kalp atışı duyan tüm annelerimizin tekrardan gözü aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Tebrik ederimmm maşallah canımArkadaşlar bende bugün kalp atışlarını duydum . Rabbim isteyen herkese nasip etsin ramazan ayı hürmetine
bende 6+3 de duyuldu. hesaplamaya gore 6+3 hafta oluyordu ama muayinede 6+1 gibi gozuktuKalp atışını duyanlar kaçıncı hafta ve günde gördüler yazarlarsa iyi olur. Kalp atışı duyan tüm annelerimizin tekrardan gözü aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Dün 7000 küsurduBetanız kaç suan acaba
Kesinlikle öyle tabiki . Yarın randevum vardı zaten kan verip kesinleştireyim doktoruma sorarım artıkorucu sonra tutabilirsin canım ya ama bebeğin sağlığı ve gelişimi daha önemli dimi
Net mi duyuldu peki canım sesibende 6+3 de duyuldu. hesaplamaya gore 6+3 hafta oluyordu ama muayinede 6+1 gibi gozuktu
bir kac saniye dinletdi fazla dinlemedim tam hatirlayamiyorum o anin heyecanindan cok dusunmedim nasil oldugunu. ama hatirladigim net bir ses diyildi daha cok ugultu gibiNet mi duyuldu peki canım sesi
Ay ne güzel yaa maşallah hayırlı olsunTek kese iki bebektek yumurta ikizi doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
Kaçıncı haftada gittiniz gördünüz ve beta değerinizin artışı nasıldı acaba ?Tek kese iki bebektek yumurta ikizi doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
Bu yalançı pozitive benzemiyor, test markası ne? Kaçıncı dakikada çıktı? Bence gayet pozitiv, hayırlısı olsunyalancı pozitif verebilir dediler şimdi tekrar yaptım ikinci kez verme ihtimali varmıdır kızlar ya
Ay inanmıyoruuum sağlıkla kavuşun inşallahTek kese iki bebektek yumurta ikizi doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
First test yazıyor kutunun üzerinde bende ilk kez yaptım bu markayı sarı pembe bir kutusu var . Dün gece ve demin yaptım işte ikisi de böyle . Burdan biri yalancı pozitif diye yazmıştı aklım takıldı ikinci kez yaptımBu yalançı pozitive benzemiyor, test markası ne? Kaçıncı dakikada çıktı? Bence gayet pozitiv, hayırlısı olsun
Evet ya benim de cuma günü kontrol ama geçmiyor zmanay ne bileyim herkes kabız biz ishalherşey yolunda olsun da. elimden gelse hergün gidip ultrasona giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?