Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Abovvv böyle tempolu bir hamilelikkk maşallah bacım sana
Teşekkür ederim canımm
Ay masallah size ben karnimdaki 6 haftalikla simdiden perisanim ajdjdjd. Ev isini ayri unuttum isimi ayri saldim
Teşekkür ederimmm bende ilk hamileliğimde prensesler gibiydim öyle düşünme hsjdjdjd uyuyodm hep, hiçbişi yapmak istemiyordum. Ama şimdi mecburiyetler diyelim olsun ben mutluyum , her anımız cok kıymetli , yeterki sağlıklı olsun bebelerimiz

İyi akşamlar herkesebenim yarın doktor kontrolüm var sat 2 şubat, acaba bana yakın olanlar kalp atışı duydumu? Duycakmıyım acaba merak ediyorum. Gerçi ben daha keseyi bile görmedm ama
ErabiaE bak senin de sat 2 şubattı dimi arkadaş bugün kalp atışını duyacakmış sana da bir ön bilgi olur güzel haberlerini bekliyoruz eceeaap

Canım ben de sesi dinletti daha çok minikti bebeği nokta şeklinde gördük ama kalbini FR gördük beyaz pır pır hareket ediyordu sonra da sesini açtı ama tabi sonraki haftalarda daha net duyulur

Canım inşallah. Çok ağlamaklı hissediyorum ama eşime belli etmemek için oyalıyorum kendimi. Ne olur dua edin bana, bi acı daha yaşamayayım
Canımmm bak benim de kayıplarım oldu seni çok iyi anlıyorum ama ne yapıyorduk hani düşünmeyecektik eski olumsuz anıları dimi? Şuan bebeğine odaklan bebeğim seninle bu güzel mutluluğun tadını çıkar sen stres okursan bebeğin de stres olur bunu unutma biz iyi düşüneceğiz elimizden geleni yapacağız gerisi Rabbimin bileceği iş Üstelik şuan herşey yolunda sen bugün sesini duy ondan sonra da için rahatlayacak zaten haberlerini bekliyorum

Çabana hayran kaldım işin çok zor gerçekten evde nazlanırken sen aklıma geleceksin ve hareket edeceğim bunları öğrendiğim iyi oldu
Ay masallah size ben karnimdaki 6 haftalikla simdiden perisanim ajdjdjd. Ev isini ayri unuttum isimi ayri saldim
Al benden de o kadar annem yakında evine dönecek eşimle başbaşa kalacağız gerçi o zaman da elim ev işi yaptırmaz ama evden çalışmama rağmen asla işime konsantre olamıyorum bir yandan hep forum açık bir yandan uyuklama falan asla dikkatimi toplayamıyorum ev işi zaten hakgetire

Suan kerem 18 aylık. Keremden önce 2 kayıbım oldu. Psikolojik olarak kötü bir haldeydim üstüne birde kızkardeşimin kanseri nüksetmişti. Ama gerçekten Allah yardım etti sadece dua ettim kalbimi ferah tuttum.çok şükür sağlıkla kucağıma aldım darısı hepinize inşallah. Birde suanki bebişime tabi

Nasıl hissedersek öyleyiz. Ben kendimi suan herşeye yetebilcekmişim gibi güçlü hissediyorum allahta yardım ediyor ama tabiki nazlanmakta hakkımız ahsjdjfjf arada yaparım bende

Bnimde 25 aylık kızım var ailelerimiz uzakta yalnız bakıyoruz. Çok korkuyorum ama yaparım herhalde yani inş 3 yaşta yarım gün kreşe vermeyi düşünüyorum o da isterse

Bnimde 25 aylık kızım var ailelerimiz uzakta yalnız bakıyoruz. Çok korkuyorum ama yaparım herhalde yani inş 3 yaşta yarım gün kreşe vermeyi düşünüyorum o da isterse
Yaparızzz tabikiii yeterki sağlıklı olalım. Düşeriz kalkarız ama hallederiz bende 3 yaşta yarım gün vericem allah nasip ederse. Hem kerem içinde iyi olur sosyalleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…