Çok teşekkürlermerhaba gayet güzel artmış gönlünüzü ferah tutun
Teşekkür ederim canımmAbovvv böyle tempolu bir hamilelikkkmaşallah bacım sana
Teşekkür ederimmm bende ilk hamileliğimde prensesler gibiydim öyle düşünme hsjdjdjd uyuyodm hep, hiçbişi yapmak istemiyordum. Ama şimdi mecburiyetler diyelimAy masallah sizeben karnimdaki 6 haftalikla simdiden perisanim ajdjdjd. Ev isini ayri unuttum isimi ayri saldim
İyi akşamlar herkesebenim yarın doktor kontrolüm var sat 2 şubat, acaba bana yakın olanlar kalp atışı duydumu? Duycakmıyım acaba merak ediyorum. Gerçi ben daha keseyi bile görmedm ama
Duyarsın canım bence hemen bize de haber ver merakla bekliyoruzKızlar çok heyecanlıyım yaaaa bu gece nasıl uyucam benHersey yolunda gider mi kalbini duyar mıyız acaba. Tam 6+0 oluyor yarın
Canım ben de sesi dinletti daha çok minikti bebeği nokta şeklinde gördük ama kalbini FR gördük beyaz pır pır hareket ediyordu sonra da sesini açtı ama tabi sonraki haftalarda daha net duyulurBenımde yarın tam 6+0, bugün kalbini duydu doktor. Bana açmadı sesi ama kalbi atıyor görünüyor dedi, bilmiyorum kızlar sizde nasıl oldu, kalbi duyanlar bildiğiniz ses mi duydunuz doktor ses açtı mı yoksa sadece görüntüden mi anlaşıldı
Canımmm bak benim de kayıplarım oldu seni çok iyi anlıyorum ama ne yapıyorduk hani düşünmeyecektik eski olumsuz anıları dimi? Şuan bebeğine odaklan bebeğim seninle bu güzel mutluluğun tadını çıkar sen stres okursan bebeğin de stres olur bunu unutma biz iyi düşüneceğiz elimizden geleni yapacağız gerisi Rabbimin bileceği işCanım inşallah. Çok ağlamaklı hissediyorum ama eşime belli etmemek için oyalıyorum kendimi. Ne olur dua edin bana, bi acı daha yaşamayayım
Çabana hayran kaldım işin çok zor gerçekten evde nazlanırken sen aklıma geleceksin ve hareket edeceğim bunları öğrendiğim iyi olduAğrımı dinlemeye vaktim olmuyor ki hsjdjdjf 8-5 calısıyorjm işte hep koşuşturma, eve geliyorum kerem yani oğlum beni özlemiş oluyor onunla kudurmaca derken 9 a kadar onla ilgileniyorum o uyuyunca ev işi vs vs derken gece nasıl oluyo anlamıyorjm, sonrada bu ara işte gece kalkıyo uyku nedir de onuda bilmiyorm shdndjf
Al benden de o kadar annem yakında evine dönecek eşimle başbaşa kalacağız gerçi o zaman da elim ev işi yaptırmaz ama evden çalışmama rağmen asla işime konsantre olamıyorum bir yandan hep forum açıkAy masallah sizeben karnimdaki 6 haftalikla simdiden perisanim ajdjdjd. Ev isini ayri unuttum isimi ayri saldim
Suan kerem 18 aylık. Keremden önce 2 kayıbım oldu. Psikolojik olarak kötü bir haldeydim üstüne birde kızkardeşimin kanseri nüksetmişti. Ama gerçekten Allah yardım etti sadece dua ettim kalbimi ferah tuttum.çok şükür sağlıkla kucağıma aldımCanımmm bak benim de kayıplarım oldu seni çok iyi anlıyorum ama ne yapıyorduk hani düşünmeyecektik eski olumsuz anıları dimi? Şuan bebeğine odaklan bebeğim seninle bu güzel mutluluğun tadını çıkar sen stres okursan bebeğin de stres olur bunu unutma biz iyi düşüneceğiz elimizden geleni yapacağız gerisi Rabbimin bileceği işÜstelik şuan herşey yolunda sen bugün sesini duy ondan sonra da için rahatlayacak zaten haberlerini bekliyorum
Nasıl hissedersek öyleyiz. Ben kendimi suan herşeye yetebilcekmişim gibi güçlü hissediyorum allahta yardım ediyorÇabana hayran kaldım işin çok zor gerçekten evde nazlanırken sen aklıma geleceksin ve hareket edeceğim bunları öğrendiğim iyi oldu
Al benden de o kadar annem yakında evine dönecek eşimle başbaşa kalacağız gerçi o zaman da elim ev işi yaptırmaz ama evden çalışmama rağmen asla işime konsantre olamıyorum bir yandan hep forum açıkbir yandan uyuklama falan asla dikkatimi toplayamıyorum ev işi zaten hakgetire
Bize de yaranılmaz arkadaşKasıklarım hiç batmıyo ya niye ki
Bnimde 25 aylık kızım var ailelerimiz uzakta yalnız bakıyoruz. Çok korkuyorum ama yaparım herhalde yani inşSuan kerem 18 aylık. Keremden önce 2 kayıbım oldu. Psikolojik olarak kötü bir haldeydim üstüne birde kızkardeşimin kanseri nüksetmişti. Ama gerçekten Allah yardım etti sadece dua ettim kalbimi ferah tuttum.çok şükür sağlıkla kucağıma aldımdarısı hepinize inşallah. Birde suanki bebişime tabi
Yaparızzz tabikiiiBnimde 25 aylık kızım var ailelerimiz uzakta yalnız bakıyoruz. Çok korkuyorum ama yaparım herhalde yani inş3 yaşta yarım gün kreşe vermeyi düşünüyorum o da isterse
Ah canımGeldikkk hastaneye bekliyoruz. Aşırı midem bulanıyor öğüre öğüre geldim
Canım duyduuukkkkk duydukkkk çok şükür allahımmmAh canımhayırlı haberler inşallahhh herşey güzel olucak şimdi bebişe odaklannnn
Tuzlu kraker ya canım mideni bastırsınGeldikkk hastaneye bekliyoruz. Aşırı midem bulanıyor öğüre öğüre geldim
Gözün aydın canımCanım duyduuukkkkk duydukkkk çok şükür allahımmmdarısı bu haberi bekleyen bütün kardeşlerimin başına inşallahh
Canım çok sağol ahh öyle rahatladım ki inşallah hep böule giderGözün aydın canım
Ooohh çok sevindim canimm benim haftasıyla uyumlu mu neler dedi doktorunCanım duyduuukkkkk duydukkkk çok şükür allahımmmdarısı bu haberi bekleyen bütün kardeşlerimin başına inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?