Aaa yeni gördüm :)Ben zaten söylediğim için kısaca geçti orayı ama bu hafta tekrar sorarım belki. En genel olarak sonuçta bebeğe gizleniyor olmanın yansıyacağı, yani bizim duygularımızın, stresimizin etkilediği gibi çocuğun bundan da etkilenebileceği
Kanama durmamış olsa tedirgin olabilirdiniz belki ama kanama durması ve hcg artması iyi gibi. Sorun olacağını sanmam. Sağlıkla kucağınıza alın.Merhaba kızlar
6 yıllık evliyim regl düzensizliğim var. 22 Şubat'ta ovulasyon testi pozitifti değerlendirdim tam 2 hafta sonra evde test yaptım gebelik çıktı ama gün içinde de adetim başladım akşami emin olmak için kan verdim yine de HCG 14 çıktı. Adet kanaması gibi devam edince 2. Gün tekrar yaptım HCG 25ti. Adet devam ederken 2 gün sonra HCG 63 oldu kanama durmaya başladı leke halinde devam etti. 3 gün sonra da HCG 214 çıktı. Doktor çok yeni olduğu için akışına bırak istirahat et folikasit tek kullan dedi. Son kanı Perşembe akşam vermiştim pazartesi günü kontrolüm var. Kahverengi Lekelenme ile beraber sol kasıkta ağrı da var. Çok korkuyorum sizce sıkıntı var mıdır böyle yaşayan oldu mu ilk defa gebelik oluştu bu arada
Ben de bilmiyorken 2 defa oldu. İkisinde de kan geldi az bişey. Ben bebek var diye değil de leke geliyor diye bırakmıştım. Birşey olmaz vajina hormon değişiminden dolayı hassaslaşıyormuş.kızlar cuma günü 5+4 sandığım bebeğimin kısa da olsa kalp atışını duydum doktor 6+0 3 gün önde dedi bir sorun olmadıgını bebeğin çok güzel yerleştiğini söyledi ilişkiye devam edebileceğimi söyledi bu zamana kadar ilişki yaşamamıştık ne olur olmaz diye doktor sorun yok diyince cuma günü ilişki oldu ve bugün uyandıgımda kahverengi leke gördüm iç çamaşırımda sildiğimde minicik peçeteye gelen kahve-sarımsı leke oluyor başına böyle bi şey gelen var mı endişeliyim?
Biz de yuzsuz gibi ben sordum bence benim durumum daha utanc verici adam da ben ne derdindeyim kadin ne derdinde dememistir icinden insallahAyyy bize direkt hafta verdisormak akla bile gelmiyor kendi söyledi utandım
Dex gunde bir ampul fitilim yokProgestan fitil ve progestan dex kullanıyr musun? Eğer kullanıyrsan Fitili günde kaç kere kulllanıyrsn?
Bende dexi 1, fitili 3 kere kullanıyormda çok fazla gibi geliyor. Bir düşük riskim falan da yok. Salı günü randevm var soraym bi azaltmayı. Teşekkür ederimDex gunde bir ampul fitilim yok
Benim en basindan beri hic fitilim olmadi, transfer oncesi progesteron degerime bakip dex e baslamistik bes gun once kadar, hala devam. Daha da devam edecekmisim sanirim :) riskli bir durum bende de yok ama iste tedavi bebisi oldugu icin kan sulandirici asprin gibi ilavelere de tedbiren devam. Rica ederimBende dexi 1, fitili 3 kere kullanıyormda çok fazla gibi geliyor. Bir düşük riskim falan da yok. Salı günü randevm var soraym bi azaltmayı. Teşekkür ederim
İnşallah canım Lekelenmem devam ediyor ama normal midirKanama durmamış olsa tedirgin olabilirdiniz belki ama kanama durması ve hcg artması iyi gibi. Sorun olacağını sanmam. Sağlıkla kucağınıza alın.
Daha önce keseyi görmedim. Lekelenince gittim. Şuan lekelerim kirmizilasti progestan igne ve hap başladım. İğne 3 günde bir vurulmam gerekiyormuş.pazartesiye gidicem insaAllahKahverengi akıntılar normal olabilir ama görüldüğü an doktora gidip progestan başlamalısın canım istirahat ve bol su ile. Daha önce keseyi görmüş müydün? Devlet hastanesi ise burda bazıları cihazlarının kötü olduğundan bu yüzden görünmediğinden bahsetti. Bence özel bir hastaneye git en azından ne olduğunu öğrenirsin. Bu arada seni korkutmak istemem ama ben de düşüğümde hiç ağrı hissetmedim sadece lekeler oluyordu
İnşallah canım grip olmuştum ağır geçti gibi oldu tekrar başladı çok öksürüyorum iki haftadir acile gitsem röntgen çekerler mi ?Aynı şekilde güzel haberlerle geleceksin canım gönlünü ferah tut
Kahverengi ve leke şeklinde ise korkmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü normalde de adet biterken bu şekilde azalarak biter. Doktor da zaten istirahat önermiş. Aşırı Ağrı kanama vs olursa zaten acile gidersiniz.İnşallah canım Lekelenmem devam ediyor ama normal midir
Ay olsun sormuşsun iyi ki önemli bilgiBiz de yuzsuz gibi ben sordum bence benim durumum daha utanc verici adam da ben ne derdindeyim kadin ne derdinde dememistir icinden insallah
Aynı durumdayız bana da fazla geliyo artıkBende dexi 1, fitili 3 kere kullanıyormda çok fazla gibi geliyor. Bir düşük riskim falan da yok. Salı günü randevm var soraym bi azaltmayı. Teşekkür ederim
Röntgen çekmezler hamilelik durumunda. Aylar önce ben şüphem var diye gittim o zaman bile çekmediler canımİnşallah canım grip olmuştum ağır geçti gibi oldu tekrar başladı çok öksürüyorum iki haftadir acile gitsem röntgen çekerler mi ?
Ahh bende cok ağırdım geçirdim bol bol pekmez limon tüket. Röntgen çekilmesi doğru olmaz canım gebeliğin çok başındasınİnşallah canım grip olmuştum ağır geçti gibi oldu tekrar başladı çok öksürüyorum iki haftadir acile gitsem röntgen çekerler mi ?
Ya ben hep alakasiz muzurlukta seyler sordum, lazim seyleri sormamisiz. Telefonun notlar bolumune yazmistim halbuki hepsiniAy olsun sormuşsun iyi ki önemli bilgiben heyecandan ne soracağımı hep unuttum. Bir dahakine not alıp gidicem
İnşallah güzel haberler alırsın canımDaha önce keseyi görmedim. Lekelenince gittim. Şuan lekelerim kirmizilasti progestan igne ve hap başladım. İğne 3 günde bir vurulmam gerekiyormuş.pazartesiye gidicem insaAllah
geçmiyor ki iki haftadir ciğerden öksürük var ilaçda kullanamıyorum pekmez limon doğal yollarla atlatmaya çalışıyorum ama geçmiyor senin nezaman geçtiAhh bende cok ağırdım geçirdim bol bol pekmez limon tüket. Röntgen çekilmesi doğru olmaz canım gebeliğin çok başındasın
Zatürre felan mı oldum diye şüphelendim oyuzden istemiştim röntgeni aslında korkuyorum bebeğime bişi olur diye çok kötü öksürüyorumRöntgen çekmezler hamilelik durumunda. Aylar önce ben şüphem var diye gittim o zaman bile çekmediler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?