Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Aaa yeni gördüm :)

Kanama durmamış olsa tedirgin olabilirdiniz belki ama kanama durması ve hcg artması iyi gibi. Sorun olacağını sanmam. Sağlıkla kucağınıza alın.

Ben de bilmiyorken 2 defa oldu. İkisinde de kan geldi az bişey. Ben bebek var diye değil de leke geliyor diye bırakmıştım. Birşey olmaz vajina hormon değişiminden dolayı hassaslaşıyormuş.

Bende dexi 1, fitili 3 kere kullanıyormda çok fazla gibi geliyor. Bir düşük riskim falan da yok. Salı günü randevm var soraym bi azaltmayı. Teşekkür ederim
Benim en basindan beri hic fitilim olmadi, transfer oncesi progesteron degerime bakip dex e baslamistik bes gun once kadar, hala devam. Daha da devam edecekmisim sanirim :) riskli bir durum bende de yok ama iste tedavi bebisi oldugu icin kan sulandirici asprin gibi ilavelere de tedbiren devam. Rica ederim

Daha önce keseyi görmedim. Lekelenince gittim. Şuan lekelerim kirmizilasti progestan igne ve hap başladım. İğne 3 günde bir vurulmam gerekiyormuş.pazartesiye gidicem insaAllah

İnşallah canım Lekelenmem devam ediyor ama normal midir
Kahverengi ve leke şeklinde ise korkmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü normalde de adet biterken bu şekilde azalarak biter. Doktor da zaten istirahat önermiş. Aşırı Ağrı kanama vs olursa zaten acile gidersiniz.

İnşallah canım grip olmuştum ağır geçti gibi oldu tekrar başladı çok öksürüyorum iki haftadir acile gitsem röntgen çekerler mi ?
Ahh bende cok ağırdım geçirdim bol bol pekmez limon tüket. Röntgen çekilmesi doğru olmaz canım gebeliğin çok başındasın

Ben de tüp bebek başlığından - çok şükür - bu başlığa transfer olabildim :) 4+5 olmalıyım hesaplamama göre, perşembe kese görmeye gideceğim inşallah. Şimdiye kadar belirtilerim çok azdı hatta hiç yoktu diyebilirim, ama bugün feci bir baş dönmem var. Kendime gelemedim tüm gün :)

Daha önce keseyi görmedim. Lekelenince gittim. Şuan lekelerim kirmizilasti progestan igne ve hap başladım. İğne 3 günde bir vurulmam gerekiyormuş.pazartesiye gidicem insaAllah
İnşallah güzel haberler alırsın canım bana doktor dinlenmek ve su içmek ilaçlardan daha etkili dedi mümkün olduğunca yat kalkma

Ahh bende cok ağırdım geçirdim bol bol pekmez limon tüket. Röntgen çekilmesi doğru olmaz canım gebeliğin çok başındasın
geçmiyor ki iki haftadir ciğerden öksürük var ilaçda kullanamıyorum pekmez limon doğal yollarla atlatmaya çalışıyorum ama geçmiyor senin nezaman geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…