Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle de olacak sen içini ferah tut yeterCanım çok sağol ahh öyle rahatladım ki inşallah hep böule gider![]()
Balım gözün aydınCanım duyduuukkkkk duydukkkk çok şükür allahımmmdarısı bu haberi bekleyen bütün kardeşlerimin başına inşallahh
![]()
Çok mutlu oldum darısı duymayanların başına olsun inşallahCanım duyduuukkkkk duydukkkk çok şükür allahımmmdarısı bu haberi bekleyen bütün kardeşlerimin başına inşallahh
![]()
Bende 21 martta saat 2 deBide kalp atışlarını duyabilsek bide şu ilk üç ayı bitirebilsek belki rahatlıcaz. Bidaha ne zaman gidiyorsunuz kontrole ben 20 sinde gitcem daha zaman geçmiyor.
Tatliyi seven biri olarak inanirmisin hep yedim seyleri yemek istemiyorum hep tuzlu kraker falan istiyo cnmSu an yedim ve kaldirdim tuz diye olucem napiyim canim sagolsunaylardir dikkat etmekten canim cikti vallahi zaten
sağlıcakla gelsin bebişinizÇok teşekkürlerhaftaya cuma keseyi görürüz dedi. Gün geçmiyor
Kuzum çok teşekkür ederim ya sağlıkla büyüttüğümüz günleri görelim hep birlikte inşallahBalım gözün aydın![]()
Benim normalde de pek tatliyla aram yoktur ama inanilmaz tuzlu eksi seyler tuketir oldumTatliyi seven biri olarak inanirmisin hep yedim seyleri yemek istemiyorum hep tuzlu kraker falan istiyo cnm
Canim gozun aydin hadiCanım duyduuukkkkk duydukkkk çok şükür allahımmmdarısı bu haberi bekleyen bütün kardeşlerimin başına inşallahh
![]()
Tam olarak kaçıncı haftada duymuş oldunuzKuzum çok teşekkür ederim ya sağlıkla büyüttüğümüz günleri görelim hep birlikte inşallah![]()
gecmis olsun. insallah tez zamanda saglikli bebisineKızlar yatisim yapıldı dis gebelikmis benimki![]()
benim 2 kaybim oldu 6 8 haftalar arasi 1 de sadece belirtiler kayb oldu ama leke falan yokdu. 2 ci de lekelenmeyle basladi 1 haftaya kalbi durdu. Allah kimseye yasatmasinKızlar kalp atışı olmazsa ters giden birsey olursa kanama mı oluyor
Ah ah ben ekmek bile yiyemiyorum gerisini sen düşün açlık şekerim çıkmasın diye sadece sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum ya ben ne yapayım ya bennnSu an yedim ve kaldirdim tuz diye olucem napiyim canim sagolsunaylardir dikkat etmekten canim cikti vallahi zaten
Belirti kayboluyor geneldeKızlar kalp atışı olmazsa ters giden birsey olursa kanama mı oluyor
Beta düştüğü için heraldeBelirti kayboluyor genelde
Yaaaa gercekten miAh ah ben ekmek bile yiyemiyorum gerisini sen düşün açlık şekerim çıkmasın diye sadece sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum ya ben ne yapayım ya bennn![]()
Ben file marketten kinoa cipsi aldım onu yedim o çıtırtı isteğini gideriyor aklında bulunsunSu an yedim ve kaldirdim tuz diye olucem napiyim canim sagolsunaylardir dikkat etmekten canim cikti vallahi zaten