Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Ya gozumun onune gorsel olarak gelip duruyor ve malesef evde var doktorum da cok uç seyler yiyip icmedigin surece sorun yok demisti, ama kalkip trans yagi da onaylamazdi sanirim
Bana da paketli gıda yasak dedi o yasak bu yasak çocukumun canı istedi belki cipssiz mi kalsın dedim acık yedim kararında çok nadir yiyince bişey olmaz bence yaa amaan

Bana da paketli gıda yasak dedi o yasak bu yasak çocukumun canı istedi belki cipssiz mi kalsın dedim acık yedim kararında çok nadir yiyince bişey olmaz bence yaa amaan
Su an yedim ve kaldirdim tuz diye olucem napiyim canim sagolsun aylardir dikkat etmekten canim cikti vallahi zaten

Sucugu sordum, onden pisirip tosta oyle koyabilirsin dedi. Benim doktor esnek kasabimiz kendi yapiyor zaten, baska sarkuteri de yemiyoruz
Benim bi önceki doktor herseye yasak demişti ya işin estetik boyutunda o biraz da. Yollarımızı ayırdık kendisiyle ama psikolojik baskısını hissediyorum hala üzerimde dkdjdkdj

Benim bi önceki doktor herseye yasak demişti ya işin estetik boyutunda o biraz da. Yollarımızı ayırdık kendisiyle ama psikolojik baskısını hissediyorum hala üzerimde dkdjdkdj
Benimki de tam tersi sanirim sakatat sushi benzeri cig gidalar yasak sadece dedi. Pis bogaz oldugum icin adama sordugum sorular

Yav bana da süt ve süt ürünleri önermiyorum dedi daha çok gaz yapar falan dedi süt içilmesi gerekmiyor muydu kalsiyum için ben hep öyle bilirdim dhdjd

Yav bana da süt ve süt ürünleri önermiyorum dedi daha çok gaz yapar falan dedi süt içilmesi gerekmiyor muydu kalsiyum için ben hep öyle bilirdim dhdjd
Ben normalde de sut icmiyorum canim uzun zamandir, laktoz hem iyi gelmiyor hem de doktorlar onermiyor dedigin gibi. Fermente olmus hali yani ev yogurdu ve peynir hali okey ama sutun

Ben normalde de sut icmiyorum canim uzun zamandir, laktoz hem iyi gelmiyor hem de doktorlar onermiyor dedigin gibi. Fermente olmus hali yani ev yogurdu ve peynir hali okey ama sutun
Sütü ben de sevmem normalde ama doktora gidene kadar içmeye çalışıyodum zorla, öyle diyince bıraktım iyi mi yapıyorum bilmem

Bi de doktorum da iyidir yani özellikle seçip gittiğim kişilerden, ama süt olayından sonra bende de bi yolları ayrılma kararı gelmedi değil ben daha iyi biliyorum ya çünkü
Evet çünkü genelde doktorlar günde koca bi bardak süt için diyorlar. 10 doktor gezdiysem hepsi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…