Bende inanilmaz siskinlik yapiyor diye laktozsuz aliyordum kahveye koymalik. Transfer oncesinde progestana baslayinca o kadar gaz olmaya basladim ki hayatimsan kendiliginden temelli elenmis oldu sjdjfjfjSütü ben de sevmem normalde ama doktora gidene kadar içmeye çalışıyodum zorla, öyle diyince bıraktım iyi mi yapıyorum bilmem
Ay her doktorun söylediği farklı ya içelim mi içmeyelim mi ben cok severim sütBen normalde de sut icmiyorum canim uzun zamandir, laktoz hem iyi gelmiyor hem de doktorlar onermiyor dedigin gibi. Fermente olmus hali yani ev yogurdu ve peynir hali okey ama sutun
Adet günü tam 4 haftalık 10 gün geciktiğine göre 7. Gün gecikmede 5 3 ekle 5+3Normaldir galiba ya herseye zam zam ona mı gelmeyecek ben 2 buçuk sene önce 800 liraya muayene oluyordum
Asko nasıl hesapladın hele bana da anlat
Aa laktozu niye önermiyolarAy her doktorun söylediği farklı ya içelim mi içmeyelim mi ben cok severim süt
Herkes kendi doktoru ne diyorsa onu yesin icsin ahajahah. Bak ben isime gelenlere uyuyorum, ama az once cips kemirdim ajdjdjdjAy her doktorun söylediği farklı ya içelim mi içmeyelim mi ben cok severim süt
Kalin bagirsaga fazla yuk yuklenirmis, vucudumuzun dogasinda laktozu parcalayacak kadar enzim yokmus blablabla.Aa laktozu niye önermiyolar
Şimdi söyle benim hep 32 35 37 falan döngüm her ay farklı oluyorduAdet günü tam 4 haftalık 10 gün geciktiğine göre 7. Gün gecikmede 5 3 ekle 5+3
Zaten döngün uzun olduğu için sata göre uymaz geriden gelir sat daha önde olurŞimdi söyle benim hep 32 35 37 falan döngüm her ay farklı oluyordu
Hayırlısı artık zamanla öğreneceğiz bakalım canisiZaten döngün uzun olduğu için sata göre uymaz geriden gelir sat daha önde olur
merhaba gayet güzel artmış gönlünüzü ferah tutunMerhaba kızlar. Adetim 1 gün geçince beta testinde 76 çıktı. Bugün 3. Gün gecikmenin 348. İnşallah bebişim sağlıklıdır
Ben daha gitmedim ama araştırmalarım sonucu nirmalKızlar selamm. Hastane ve doktor arayışına girdim de, ankara, eskişehir ya da karabük düşünüyorun. Ankarayla ilgili konu açtım ama pek mesaj almayacak gibi. Oyüzden burdan sormak istedim ankara da hastane ve doktor kime gitmeyi düşünüyorsunuz? Nasip olırsa normal veya suda doğum isterim.
Doktor araştırmada bir doktordu belki görurum ümidi ile gitmiştimBirde 3 günde 4 kat artışım var betada . Doktora gittim kese göremedi çünkü daha 4 +3 falandı . Alttan bakalım mı kist var gibi dedi . Bir hafta bekleyeyim dedim ama bilmiyorum . Kist mi kese mi vs . Birde artış nasıl sizce oran olarak
Bence bu duygu durumları normal. Bende hamileliğimi daha öğrenmeden bir gün önce çok kötü birşey olacak gibi sürekli iç sıkıntısı huzursuzluk yaşamıştım tarif edemem ama onu. Bat 5 gün gecikmişti zaten ertesi gün hamileliği öğrendim şimdi de duygusallık var. Dün doktor da sinir atakları ağlama krizleri falan olabilir normal demiştiKızlar merhaba yaklaşık 5 haftalık hamileyim inanılmaz sinire gerginlik var . Atamıyorum nedir bu böyle yaşayan var mı ?
Ağlama krizini tercih edebilirim yaa , tahammül sıfır herkese gerekeni yapıyorum kendimi durdurmaya çalışsam durduramam .Bence bu duygu durumları normal. Bende hamileliğimi daha öğrenmeden bir gün önce çok kötü birşey olacak gibi sürekli iç sıkıntısı huzursuzluk yaşamıştım tarif edemem ama onu. Bat 5 gün gecikmişti zaten ertesi gün hamileliği öğrendim şimdi de duygusallık var. Dün doktor da sinir atakları ağlama krizleri falan olabilir normal demişti
İkisi de olmasın yaAğlama krizini tercih edebilirim yaa , tahammül sıfır herkese gerekeni yapıyorum kendimi durdurmaya çalışsam durduramam .
Bende de sinir başladı ve nefes darlığıKızlar merhaba yaklaşık 5 haftalık hamileyim inanılmaz sinire gerginlik var . Atamıyorum nedir bu böyle yaşayan var mı ?
Geçen yalnızdım hiç yemek yapasım gelmediYani zorlasam bir kelle paca sözü de alirdim da artik yüzüm kalmadi adama karsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?