- 19 Aralık 2023
- 701
- 241
- 23
Benim doktorum 3500Normal bence araştırdığımda 3500 falan gördüm şok oldum
Benimki de her gün 1 bardak süt dedi….Yav bana da süt ve süt ürünleri önermiyorum dedi daha çok gaz yapar falan dedi süt içilmesi gerekmiyor muydu kalsiyum için ben hep öyle bilirdim dhdjd
İlk gebeliğimde yapılan kan testinde şeker yüksek çıkınca ortalamaya bakıldı ortalamada yüksek çıkınca endokrinolojiye gitmiştim sonra anladıkki gebelikte hormonal olarak yükseliyor normalde 106 olan sınırı gebelikte 95 kabul ediyorlar sonrasında günlük takiple sabahları evde şeker ölçüm cihazı ile ölçmeye başladım bundan önce 4gebelik daha yaşamıştım hepsinde yükseldi ben hep bu şekilde ilerledim sayesinde kilo da veriyorum ama zorluyor tabiki insanın canı istiyor ama sonra bebeğini düşünüp yemiyor vazgeçiyorsun ilk 3ay takip ederek ilerleyeceğiz mecburen 3.aydan sonra hala yükselse insüline başlayacaklar muhtemelen bu haftaiçi endokrinolojiye gideceğim bakalım ne diyeceklerYaaaa gercekten miaclik sekerinin oyle oldugunu nasil tespit ettiniz peki canim gecen de sorucaktim unutmusum bak
Ay bakayimm ben de, bir ara nohut cipsi yiyordum ben de maksat nefs koreltmek olsun diyeBen file marketten kinoa cipsi aldım onu yedim o çıtırtı isteğini gideriyor aklında bulunsun
Valla doktorlar ne kadar ben hiç bilmiyorum özel sağlık sigortam var ordan karşılanıyor ama dün tüp bebek doktorumun muayenesine 7.500tl ödedimBenim doktorum 3500
Evet evet içinde de az var yani suçluluk hissi sıfırAy bakayimm ben de, bir ara nohut cipsi yiyordum ben de maksat nefs koreltmek olsun diye
Aaa anladim canim, neyseki tespit edilmis ve cozumu olan bir seyİlk gebeliğimde yapılan kan testinde şeker yüksek çıkınca ortalamaya bakıldı ortalamada yüksek çıkınca endokrinolojiye gitmiştim sonra anladıkki gebelikte hormonal olarak yükseliyor normalde 106 olan sınırı gebelikte 95 kabul ediyorlar sonrasında günlük takiple sabahları evde şeker ölçüm cihazı ile ölçmeye başladım bundan önce 4gebelik daha yaşamıştım hepsinde yükseldi ben hep bu şekilde ilerledim sayesinde kilo da veriyorum ama zorluyor tabiki insanın canı istiyor ama sonra bebeğini düşünüp yemiyor vazgeçiyorsun ilk 3ay takip ederek ilerleyeceğiz mecburen 3.aydan sonra hala yükselse insüline başlayacaklar muhtemelen bu haftaiçi endokrinolojiye gideceğim bakalım ne diyecekler
Bende de var özel sağlık ama tüp bebek doktorumu karşılamıyor sizin gibiValla doktorlar ne kadar ben hiç bilmiyorum özel sağlık sigortam var ordan karşılanıyor ama dün tüp bebek doktorumun muayenesine 7.500tl ödedim
İnşallah canım bakalım şimdi doktor herşey yolunda dediği için yürüyüşlere başlayacağım günlük yarım saat yorulmadan nabzı yükseltmeden bunun insülin direncine çok faydası oluyor insülin hareketsizliği sevmiyor ne yazıkki ben de 3 haftadır hareket etmiyorum tabiAaa anladim canim, neyseki tespit edilmis ve cozumu olan bir seyinsallah insuline gerek kalmaz bu sefer diyelim
Gözün aydın canım inşallah bende haftaya duyucağım çok heyecanlıyımCanım duyduuukkkkk duydukkkk çok şükür allahımmmdarısı bu haberi bekleyen bütün kardeşlerimin başına inşallahh
Ben tüp bebek doktoruma gitmeyeceğim sadece 15 gün içinde kontrol hakkım var onu değerlendirmek için 2 hafta sonra tekrar gideceğim sonra evime yakın bir hastanedeki doktoru tercih edeceğimBende de var özel sağlık ama tüp bebek doktorumu karşılamıyor sizin gibidevamında da kendi doktorumla devam etmek istiyorum ama sigorta varken başka doktor mu seçsem de diyorum bazen
Ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım hava çok güzelKızlar bugün hava mis bebişlerimi gezdiricem
Ya süreci bildiği için ve çok pozitif bir insan olduğu için istiyorum kendisini ama rapor vs almak istersem de zorlanacağım. Bakalım sürece göreBen tüp bebek doktoruma gitmeyeceğim sadece 15 gün içinde kontrol hakkım var onu değerlendirmek için 2 hafta sonra tekrar gideceğim sonra evime yakın bir hastanedeki doktoru tercih edeceğim
Çok pahalı hayatım ona teminat mı yeterYa süreci bildiği için ve çok pozitif bir insan olduğu için istiyorum kendisini ama rapor vs almak istersem de zorlanacağım. Bakalım sürece göresen ne güzel karar vermişsin.
Doktorların yorumları değişiyor bu konuda , ben çocuğuma da hiç süt vermedim mesela peynir yoğurt kefir gibi süt ürünleri verdim kendim de öyle yaparım herhaldeBenimki de her gün 1 bardak süt dedi….
Aynen öyle teminat doğumu karşılar da muayeneler sıkıntıÇok pahalı hayatım ona teminat mı yeterdoğum du hastaney di ohoooo mecbur karar veriyoruz
Bu arada normalde ben de pcostan dolayı tüketmedim süt ürünü uzun süre. Ama sanırım kalsiyum için öneriliyor, yoğurtla da giderilir aynı eksiklik. Zaten süt veya yoğurt dediDoktorların yorumları değişiyor bu konuda , ben çocuğuma da hiç süt vermedim mesela peynir yoğurt kefir gibi süt ürünleri verdim kendim de öyle yaparım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?