• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merak ettim pihtilasma test sonucunu paylasabilir misin ?
Sana coraspin ic dediler mi peki kendin mi tercih ettin kullanmayi. Cok ileri seviye degilse pıhtılaşma pek birsey önermiyor dr.lar çünkü. Yani sen bilirsin tabiki ama bence bir dr daha gormeli sonuclarini. Amh düşük cikiyorsa rezerv azaliyor demektir hayir düşük degil demesi de celiski. Bilemedim canim bu konular boylr bence düşük degil iyi gayet demekle olmaz malesef sonra dr hatasi yüzünden cok zaman kaybeden bazi seylere gec kalan arkadaslar var forumda malesef.
Ben kendım kullandım soyledım kullanabılırsın sıkıntı yok ama hamıle kalınca gelırsın o zaman duruma gore hap mı kam sulandırıcı ıgne mı soylerız demıstı.2 sene once tabi.Ama bu aşılamayı yapan doktorum tüp bebek doktoru ve de hastanenın sorumlusu.İyi bir
Sana coraspin ic dediler mi peki kendin mi tercih ettin kullanmayi. Cok ileri seviye degilse pıhtılaşma pek birsey önermiyor dr.lar çünkü. Yani sen bilirsin tabiki ama bence bir dr daha gormeli sonuclarini. Amh düşük cikiyorsa rezerv azaliyor demektir hayir düşük degil demesi de celiski. Bilemedim canim bu konular boylr bence düşük degil iyi gayet demekle olmaz malesef sonra dr hatasi yüzünden cok zaman kaybeden bazi seylere gec kalan arkadaslar var forumda malesef.
Yok zaten amh düşük dedi Ama benim bütün dosyama kadar en detayına kadar baktı yumartılık testlerımı hepsınıde ayrı yaptı sadece amh düşük cıktı. Ama muane ederek de takip yapınca testin evet düşük ama gayette güzel yumurtaların var dedı saydı hepsini.eşımdede hıc bır sıkıntı yok.5 kerede ayrı gebe kaldım.Ama şu 1 bucuk senedır hıc kalamadım. Cocugumun olmasını da göz önünde bulundurdu galıba.direk tüp bebek demedi.femara ile aşılama demedı olmazsa bıdakı ay ıgne ıle aşılama oda olmazsa en son tüp bebek dedı.

Günaydın kızlar . Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Normal mi negatif çıkması erken mi yaptım testi pozitife döner mi daha sonra ? Doktor 17 ocakta kan verin demişti.

Günaydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Erken mi yaptım yoksa burdan pozitife dönmezmi regl 17 Ocak test günümde 17 Ocak doktorun dediği
Bende 11.gun ve 13.gun ıdrarda test verdım negatifti

Günaydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Erken mi yaptım yoksa burdan pozitife dönmezmi regl 17 Ocak test günümde 17 Ocak doktorun dediği
günaydın , teşekkür ederim. darısı başınıza inşallah sağolun
aşılama farklı olur mu bilmiyorum ama bence 2 gün sonra tekrar deneyin. bugün 11.günmüş 2 gün sonra 13.gün olur. varsa öyle çıkar

günaydın , teşekkür ederim. darısı başınıza inşallah sağolun
aşılama farklı olur mu bilmiyorum ama bence 2 gün sonra tekrar deneyin. bugün 11.günmüş 2 gün sonra 13.gün olur. varsa öyle çıkar
çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Biraz daha bekleyeyim o halde tekrar denerim cuma test günüm zaten nasip

Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim 🥰 Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim 🤲🌸🐣

Üye AdıSATBATOvulasyon 🥚Çatlama İğnesi 💉Sonuç
@istanbullugelinnnn29 Kasım29 Aralık
@Elo239
aralık
5
Ocak
@cicekkiz009
Aralık
9
Ocak
Tmd2020 Tmd2020 7
Aralık
11
Ocak
@zeyyy12315 Aralık11 Ocak28 Aralık 🥚
@Goodnews17 Aralık11
Ocak
@monica12315Aralık11
Ocak
@brcmmmm15 Aralık12
Ocak
@Mervesre4115 Aralık12
Ocak
29 Aralık 🥚
@Daydi17 Aralık13 Ocak30 Aralık 💉
@alyanil20
Aralık
14
Ocak
@nakum16
Aralık
14
Ocak
@papatyamm1313 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@pamilyaponca18 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@frefly13 Aralık15 Ocak1 Ocak 🥚
@mmatmazellll6
Aralık
15
Ocak
31 Aralık 🥚
Mevsimm34 Mevsimm34 16
Aralık
15
Ocak
@asiliris13
Aralık
15
Ocak
Evanora Evanora 19
aralık
15 Ocak
@nurtenggggg17
Aralık
16
Ocak
N nursell45 7
Aralık
15
Ocak
30 Aralık Aşılama 💉
@duskapani22
Aralık
16
Ocak
@bircivcivdaha20
Aralık
16
Ocak
@birciftbebekcorabi15
Aralık
16
Ocak
@huzurlu1i20
Aralık
17
Ocak
@nilnc18 Aralık17
Ocak
A arslnnnn 20
Aralık
17
Ocak
2 Ocak 💉
@kelebek-320
Aralık
18
Ocak
Lucky_16 Lucky_16 22 Aralık18
Ocak
31 Aralık🥚31 Aralık💉
@minikediko22 Aralık18
Ocak
31 Aralık 🥚
@Alin Ada21
Aralık
18
Ocak
@Puxhu18 Aralık20 Ocak
@aylemakk24 Aralık21
Ocak
@banaderlerelif26 Aralık21 Ocak
@teacherofchemistry26 Aralık22
Ocak
@Faylinn26 Aralık22 Ocak
@Eseski2623 Aralık23 Ocak9 Ocak 🥚
@uuullku24 Aralık23
Ocak
@Sillage9228
Aralık
24
Ocak
@parla121227
Aralık
24
Ocak
@Ozerrrr26 Aralık25
ocak
@sultan 212129 Aralık26
Ocak
@ifna11
Ocak
26
ocak
12 Ocak 💉
@Belina27
Aralık
26
Ocak
lokumnazli lokumnazli 22 Aralık26
Ocak
6 Ocak 🥚
eva0108 eva0108 31 Aralık26
Ocak
@abababba28 Aralık26 Ocak9 Ocak 🥚
@ltfye631
Ocak
26
Ocak
@caca6029 Aralık28
Ocak
@linalina1234
Ocak
29
Ocak
@minma12157
Ocak
30
Ocak
eylulesma eylulesma 30 Aralık31
Ocak
@soGuk nevale27
Aralık
31
Ocak
@Sweetbird1
Ocak
31
ocak
@pinkflowers15 Ocak1 Şubat
@yesilelma133
Ocak
3 Şubat
@Sunsun93
Ocak
3
Şubat
@makaleyaz8
Ocak
3
Şubat
20
Ocak 💉
@freewoman19 Ocak12 Şubat
Merhaba. Beni de eklermisiniz? Sat 13 ocak bat 13 şubat. İnşallah 14 şubat sevgililer günü hediyemiz olur eşimle bir-birimize yavrumuz 🥰🙏
Bu arada, son 2 senedir hep ocak ayında hamile kaldım. Bu ay da uğurlu gelir umarım

Eklentiler

• IMG_20250113_100422.jpg
    IMG_20250113_100422.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 17
Can

Canm bak peakken ısın dusmus dmeek bıkac gun dusuk olup sonra cıkacak. Isıda da mantık bu. Isın düşükken degerlendırmek🥰
2 gündür değerlendirdim üst üste cnm bgun 36.6 oldu derece testte pik olmuş bugün bugünde değerlendirip bırakayım ozman bugün çatlar bnce

Eklentiler

• IMG_20250113_101115.jpg
    IMG_20250113_101115.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba sat ve bat tarihlerimi yazmıştım ama listede adımı göremedim ben mi göremiyorum yoksa eklemeyi mi unuttunuz bilemedim :( tekrar yazayım sat 22 aralık bat 22 ocak .

Adetime dört gün kala beta 7.15 çıktı nasıl mutluyum anlatamam dua edin kızlar iki gün sonra iki katına çıksın🌸 burdan konuştuğum aynı tarihlerimiz olan kişiler vardı bilgi vermek istedim🩷 sizce dört gün kala normal mi dğer
Cok iyi cikmiş inşallah yukselir kuzum 4gun sonra yine ver kan 🥰inşallah hamişsindr hadi gozun aydin♥️🤗

Adetime dört gün kala beta 7.15 çıktı nasıl mutluyum anlatamam dua edin kızlar iki gün sonra iki katına çıksın🌸 burdan konuştuğum aynı tarihlerimiz olan kişiler vardı bilgi vermek istedim🩷 sizce dört gün kala normal mi dğer
Çok sevindim canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah 🙏

Back