• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Can
Bence doktora yinede görünün derim bebekte düşündüğünüz için ne olur ne olmaz geçmiş olsun

Ne gibi bi sıkıntı olsunki hamilelikte ve emzirmede 2 yıl toplamda hiç kullanmadım ama sen çok fazla iciyormussun bence önce bunu azaltmalisin ben 1 paketi 5 6 gün de bitiyorum

Evet csnm bütün belirtileri yaşadım bgun uzayan yumurta akı gibide geldi test yaptım az önce koyu çıktı heralde yarına olacak çatlama

Vallahi kafama takıldı yaptım az önce koyulasmis şükür değerlendirdik yinede test alamam çünkü gizli yapıyorum eşim evdeydi bugün yarında evde eczanede çok uzak yarın sabah tekrar yapcam ateşle takip edecem sonra
Canm bak peakken ısın dusmus dmeek bıkac gun dusuk olup sonra cıkacak. Isıda da mantık bu. Isın düşükken degerlendırmek🥰

O gün <2.30 negatif çıkmıştı bugün sabah test yaptım prodoctor marka ile ve fotoğraftaki gibi çıktı beklenen adet tarihim 16 ocak yarın yine gidip kan testi vereceğim sizin ne durumda
Benim bat dündü olmadım erken gebelik testim negatif prodoctor bendede çizgi çıkarmıştı canım bende yarın olmazsam salı günü kan vereceğim çok nadirde olsa dongum bazen 30 günü buluyor yarın 30. Gün

İnşallah en kısa zamanda sağlıkla tekrar kavuşursun bebeğine sen iyi olursan bebginde daha hızlı gelir biraz rahatla stres yapmamaya çalış düzenli islikini yaşa keyfini çıkart sen mutlu oldukça bebeğin gelecek sana tekrar🙏🏻
Çok teşekkür ederim deneyeceğim zor olsada deneyeceğim umarım şeninde güzel haberlerini duyarım takipeyim bu topiği🥰

Bence doktora yinede görünün derim bebekte düşündüğünüz için ne olur ne olmaz geçmiş olsun

Ne gibi bi sıkıntı olsunki hamilelikte ve emzirmede 2 yıl toplamda hiç kullanmadım ama sen çok fazla iciyormussun bence önce bunu azaltmalisin ben 1 paketi 5 6 gün de bitiyorum

Evet csnm bütün belirtileri yaşadım bgun uzayan yumurta akı gibide geldi test yaptım az önce koyu çıktı heralde yarına olacak çatlama

Vallahi kafama takıldı yaptım az önce koyulasmis şükür değerlendirdik yinede test alamam çünkü gizli yapıyorum eşim evdeydi bugün yarında evde eczanede çok uzak yarın sabah tekrar yapcam ateşle takip edecem sonra
Oo baya koyu çikmiş canim ♥️Darisi bana inşallah yarin

Benimde 7 yaşında oglum var.Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.Cocugumdan sonra 5 tane düşügüm ve kurtajlarım var.2 yasına gorınce düşünmeye başladık ama ıkıncısı 5 senedir nasıp olmadı.oglumda cok kardesı olsun ıstıyor.bende onun ıcın ugrasıyorum.8 senedır evlıyım ılk hemen hamıle kaldım.ıkıncı olmuyor dusul yapıyorum.1 bucuk senedır de hıc hamıle kalamadım artık
Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım. Benimki de her gün diyo Anne markete gidelim kardeş alalım

Şimdi hastaneden geldik. Oğlum kulağım ağrıyor deyip durdu ağlıyordu götürdük enfeksiyon kapmış kulaklarına kadar yaymış gelen çocukların hepsi öyleydi. Yeni salgın var galiba özellikle önce çocuklara bulaşıyor. Doktor kışı evde yada kalabalık olmayan ortamlarda geçirin dedi

Desene çocuklar aslında çoktan abi olmuşlar 🥰
canımmm hayırlı olsun testin pozitif duruyo oculasyonla takip etmişmiydin ne zaman yumurtlama olmuştu benim ipnefen sonra 12 günüm bugün dü test yaptım negatif 🫣 adet olsam diye bekliyom artık olsa çıkardı

canımmm hayırlı olsun testin pozitif duruyo oculasyonla takip etmişmiydin ne zaman yumurtlama olmuştu benim ipnefen sonra 12 günüm bugün dü test yaptım negatif 🫣 adet olsam diye bekliyom artık olsa çıkardı
InsAllah pozıtıf sonuc kanda alırsın.canım lısteye ekleyen kısı sen degılmısın

Back