Parol aldım anca onunla rahatladım. Bakalım yarın yine olacak mı? Bu hafta annem gidecek kayınvalidem gelecek, sonra o gidip tekrar annem. Öyle dönüşümlü yapacağız artık. Bu ağrılarım olmasa moralim iyiydi de, mahvetti beni hayattan soğuttu resmen. Biraz kabızlık da başladı. En korktuklarımdan biri. Çok feci yaşamıştım önceki yatışımda, Allah’ım bir daha öyle berbat bir şey yaşatmasın. Hoşaflar, kivi, salata vs dengelemeye çalışıyorum ama sabah akşam da demir ilacı aldığım için onun da kabızlığa etkisi var. İnşaallah kötüleşmez. 36 haftada doktor iğneleri ilaçları her şeyi kesmişti diye hatırlıyorum. Onu dört gözle bekliyorum. Zaten 36dan sonra prematürelik bittiği için, ne zaman doğarsa doğabilir hoşgelsin demişti doktor. Ben de 2 hafta sonra doğum yapmıştım. Bakalım inşaallah bunda da 36yı devirince doktor serbest bırakır. Bebeğin biraz kilosu geriden gidiyordu en son, inşaallah bu sıra kilo almıştır, kilo alsın diye sürekli protein yemek de kabız yapıyor. Bu arada sanırım bebek kafasını yine yukarı döndürdü. Geçen gece acile gittim sanki su kaçırıyormuşum gibi gelmişti ama bir sorun yokmuş, sanırım idrarmış. Neyse o zaman muayenede doktor başı yukarı dönmüş dedi. Yani şimdiki durumum için iyi en azından aşağıya kafasını baskı yapıp rahim ağzı kısalmayı hızlandırmaz belki. Ama bu sefer de doktor normal doğum istiyorsun diye biliyorum yanlış mıyım, bakalım tekrar döner mi filan dedi. Endişelendim açıkçası. İnşaallah sağ salim tekrar döner. Tesbihlerimi zikirlerimi çekiyorum, kitap okuyorum… Öyle vakti doldurmaya çalışıyoruz… Sen nasılsın, ne var ne yok, hayat nasıl gidiyor, bir tane daha ufaklık vardı senin o okula gidiyor mu? Annesinin yatmasına alıştı mı? Kardeşi heyecanla bekliyor mu?