Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kızlar selam. Bir şey soracağım size . Bugün bebepin eşyalarını hazırladık beşiğini temizledik kurduk bebek arabasını anakucağını vs her şeyi temizledik kurduk yerleştirdik. Çoğunu eşim yaptı ama ister istemez bende yoruldum. Dikey süpürgeyle tam ettafı süpüreyim bari dedim ama herhalde yorgunluktan ya da aceleden süpürgenün üst kısmı karnıma çarptı. Çok korktum. Şuan bi ağrım yok sadece çaeptığı yerde çok hafif yanma var. Böyle şeylerle bebeğe zarar gelir mi aşırı korktum şimdi uzandım bebek hareket ediyor ama ödüm koptu süpürgenin çarptığı yer bebeğe çarpacak kadar ulaşıyor mu diye 😭😭😭
Yok canım, bebeklerimiz rahmimizin içinde bir kesede ve o kesenin de içi onları korumak için su dolu onlar güvendeler merak etme 🤗

32.haftada alttan muayene ile normal mi sezeryan mı onu konuşuruz dedi doktorum. Plesenta döner diye mi tahmin yürüttü bilmiyorum ama kanama alanına göre karar veririz dedi .Ben inanıyorum hicbirsey olmaz Allahın izniyle dualarım seninle benimle birlikte olan hamişlerin çıktı benim çıkmadı plesenta
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Benim de plasenta çıkmadı. Kanama mi olmuştu öncesinde?
Yok henüz kanamamda yok rutin hayatıma devam ediyorum canım. Umarım erken doğum olmaz hepimiz İcin ama aşagıda olan cogu hamişlerde erken doğum olabiliyor
Canım doktor böyle 40 a kadar duran hastam oldu demişti.. Allah ne zaman derse o zaman olucak kısmet ise. 35 ı bi devirelim de sonrası Allah kerim canım.

Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Benim de plasenta çıkmadı. Kanama mi olmuştu öncesinde?

Canım doktor böyle 40 a kadar duran hastam oldu demişti.. Allah ne zaman derse o zaman olucak kısmet ise. 35 ı bi devirelim de sonrası Allah kerim canım.
Çok çok amin canımmmm bolca dua inş

Bende en son gittiğimde 1 buçuk hafta karın ölçümünde gerilik çıktı. Diğer baş ve boy güzel çıktı. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Doktor vitamini bıraktırmıştı tekrar başlattı. Sizin ne kadar geriden geliyor
Suyunda doplerde kan akımında sorun yoksa çok önemli değil 1-2 hafta gerilik dendi. Benim suyum alt sınırda malesef kan alımı 23. Haftadan beri az zaten ama suyum normaldi bu haftaya kadar inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza hepimiz

Valla kızlar ben sporumu yapıyorum yürüyüş yapiorum üstüne hamile yogası yapiorum hiç birini yaparken ev işinde yoruldugum kadar yorulmuyorum cidden çok değişik yani ev işi derken de de öyle kolktuk çekmece cam silmece falan değil günlük ev süpürmece sağ sol toplamaca anlayamadım
ev işlerinin hiçbir çekici yanı yok 😂kendine yatırım desen yok sağlık desen yok.masallh size sporu bende çok isterdim yürüyüş hergun yapıyorum ama bazı zamanlar kasik ağrısı olduryor.neyse şunun surasinda 10 hafta kaldı 😀

Kızlarr bugün derdim bitmedi :(afedersiniz aniden idrarım varmış gibi hissetmeye başladım. Ama gidince yok bi şey . Hissiyet geçmiyoe yaklaşık 15 dk oldu. Hamileliğim boyunxa ilk kez yaşıyorum. Yaşayan var mı neden olsbilir ? Aniden oldu

Kızlarr bugün derdim bitmedi :(afedersiniz aniden idrarım varmış gibi hissetmeye başladım. Ama gidince yok bi şey . Hissiyet geçmiyoe yaklaşık 15 dk oldu. Hamileliğim boyunxa ilk kez yaşıyorum. Yaşayan var mı neden olsbilir ? Aniden oldu
Estağfurullah canım. Bebegin pozisyonundan dolayi olabilir mesaneye baski yapiyirdur canjm.

Suyunda doplerde kan akımında sorun yoksa çok önemli değil 1-2 hafta gerilik dendi. Benim suyum alt sınırda malesef kan alımı 23. Haftadan beri az zaten ama suyum normaldi bu haftaya kadar inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza hepimiz
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏 gercekten endişeli bi süreçmiş. Benim ilk hamileliğim dışardan kolay zannederdim ama zorlu bi süreçmiş. Sanki her gidişimde bişiler için endişeleniyorum. Sürekli bebeğin için kaygılanıyosun. Allah hepimize yardım etsin 🙏

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏 gercekten endişeli bi süreçmiş. Benim ilk hamileliğim dışardan kolay zannederdim ama zorlu bi süreçmiş. Sanki her gidişimde bişiler için endişeleniyorum. Sürekli bebeğin için kaygılanıyosun. Allah hepimize yardım etsin 🙏
3. Hamileliğimi yaşıyorum, acile gittim geçen gün, hemşire kız NST bağlarken bir şeyler sordu, “ay bilmiyorum ki öyle miydi böyle miydi” filan dedim. Sonra kız dedi ki “ilk gebeliğiniz mi?” Ben de “yok aslında 3üncü ama yine de bir şey bilmiyorum di mi çok garip” dedim güldüm. Kızcağız panikle “ay estağfirullah onu demek istemedim yanlış anladınız” filan kıvırmaya başladı. Ben hala gülüyorum. Demem o ki, her gebelik her tecrübe yepyeni ve birbirinden farklı oluyor. Evet daha önce yaşadıysanız az buçuk bir şey biliyorsunuz ama endişelenmek her zaman baki ❤️

[/QUOTE
Amin canım inşallah. İkindi hamilelik benim de aynı endişe devam ediyor. Haklısın canım bu kaygı durumu doğduğunda de devam ediyor. Herşey kolaylıkla sağlıkla en güzelinden olsun inşallah. Allah’a emanet olsunlar.

Bende 64 kiloyum Medium aldım ama içeriğine hiç bakmadım. Yorumları çok okudum okuduğum kadarıyla bana M olcakyı çünkğ. Siz zayıfsınız size M kesi olur.
Sonra sanki rahat rahat olsun diye large aldım 🙈 biri dikişlerimi sıktı demiş bilemedim
Bende başlamak istiyorum bu hafta ama o kadar zor geliyor ki gözüme 🤦‍♀️
Aslında çok keyifli bir şey başlanırsa gerisi gelir🤗

Sonra sanki rahat rahat olsun diye large aldım 🙈 biri dikişlerimi sıktı demiş bilemedim

Aslında çok keyifli bir şey başlanırsa gerisi gelir🤗
Ben de bugün ebebekten aldım large aldım hic bakmadim direk buyuk aldim kac cm oynar zaten 😅

İyiyim canim teşekkür ederim 🥰
Hastane çantasını hazırladım beşikte geldi evde olmadığım için ablama bıraktık bı son dokunuşlar kaldı sancılar ağrılar o günden sonra olmadı çok şükür Perşembe günü kontrolüm var başka doktora farklı görüş almak istedim bebeğin erken alınması gerekiyor mu sezeryan zorunlu mu diye birde göğüs ucum yarıldı süt akıntısı oluyor kuruyup yakıyor göğsümü onu da göstereyim dedim doğumdan önce iyileştirecek biseyler vardır belki bebişte emerse çok kötü olacak 🤗🤗

Benden bu kadar sen nasılsın nasıl gidiyor inşallah sende de herşey yolundadır 🌸🤗
Hayirli haberler jnsallah bir gorus daha almak iyi olur 🤲 hizlandi artik hersey son zamanlar guzelce saglikla gecirelim kucagimiza alalim insallah 🌸 biz de iyiyiz hersey yolunda yikamaya baslarim ben de artik ebebekten eksikleri aldim bugun yenilenecek seyler vardi kizimdan kalanlardan iste bi bez islak mendil falan alcam ona da acele etmedim 😀

Yorulmaktan baskidan agridan idrar baskisi vs den bahsetmissiniz kizlar ben de de var ozellikle bu hafta karnim daha da buyudu gerilio cok, araba kullanirken falan kasiliyo daha avm gitmek hep gozumde buyuyo bi de cocukla gidiyorum kaldir indir koy nefes nefeseyim. Butun eksikleri hallettim nerdeyse bugun, pijama ve emzirme sutyeni kaldi sadece begenemedim online bakcam 😀 yani cok lazim olmadikca cikmayi bu kadar hareket etmeyi dusunmuyorum artık sifir dinlenme ben de , küçük bir çocukla desteksiz bakarak hamilelik gerçekten zor ama arayı açmamakta güzel işte of herşeyim bir zorluğu ve güzelliği var diyelim çok şükür bin şükür varlıklarına 🥰🤲🧿

Kızlar ödem için su içmek dışında neler yapıyorsunuz
İki gündür ayaklarımın şiştiğini fark ettim biraz erken değil mi 30.haftadayım bugün

Kızlar bugün sabahtan beri şiddetli bir bacak ağrısı yaşıyorum. Romatizma gibi sızım sızım sızlıyor. Tüm bacaklarım kalçadan itibaren aşağı bileğime kadar komple. Artık bazı zamanlar öyle şiddetli oluyor ki ağrıdan ağladığım bile oldu kaç kere. Doktor yatış verdi, ben de tuvalet harici hep yataktayım, sürekli yattığım için mi oluyor bu ağrılar bilmiyorum, ama önceki hamileliğimde de yatmıştım hiç böyle bir ağrı olmamıştı. Ya da üşütüyor muyum anlamadım. Arada camı açtık oda havalansın diye, belki de o mu çarptı? Ya da iğnelerimi evde annem yaptı hep, acaba siyatik sinire filan mı denk geldi? Yani ama iğne esnasında bacaklarımda ağrı oluşmadı ertesi gün başladı. İğne yanlış yere yapılsa hemen etkiler diye biliyorum ben, siz nasıl oluyor biliyor musunuz? İnternete hamilelikte bacak ağrısı yazınca milyon tane germe hareketi göstermiş, arkadaşım o abidik gubidik hareketleri yapsam ben buradan doğuma giderim zaten. Allah korusun. Biraz havluyu ütüyle ısıtıp koyduk filan biraz azalttı sanki. Ama asla tamamen geçmiyor. Ve bir türlü de alt vücudumu ısıtamadım, ayaklarım her yerim buz gibi. Kalın kalın çoraplar, taytlar giyorum bana mısın demiyor. Üst vücudum da tam tersi her gece sırsıklam terlediğim için kıyafet değiştiriyorum. Orta yolunu bulamadım. 😢

Back
X