Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Kızlar selam. Bir şey soracağım size . Bugün bebepin eşyalarını hazırladık beşiğini temizledik kurduk bebek arabasını anakucağını vs her şeyi temizledik kurduk yerleştirdik. Çoğunu eşim yaptı ama ister istemez bende yoruldum. Dikey süpürgeyle tam ettafı süpüreyim bari dedim ama herhalde yorgunluktan ya da aceleden süpürgenün üst kısmı karnıma çarptı. Çok korktum. Şuan bi ağrım yok sadece çaeptığı yerde çok hafif yanma var. Böyle şeylerle bebeğe zarar gelir mi aşırı korktum şimdi uzandım bebek hareket ediyor ama ödüm koptu süpürgenin çarptığı yer bebeğe çarpacak kadar ulaşıyor mu diye 😭😭😭

Seninde mi hala öyle canım plesenta aşagıda dimi
Evet canım aşağıda çıkmadı. Doktor bebeğin dönücek yeri yok dedi. Doğum pozisyonuna dönemeyeceği için zorunlu sezeryan gözüküyor dedi. Yoksa gönlüm normal doğumdan yanaydı. Fakat hangisi en iyi olucaksa o olsun inşallah. Bir de bende erken doğum riski var rahim ağzı kısalığı açılma v.s ama ne zaman doğru zaman ise o zaman gelicek. Hep yatarak süreci uzatmaya çalışıyorum. Inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için. 🌺

Evet canım aşağıda çıkmadı. Doktor bebeğin dönücek yeri yok dedi. Doğum pozisyonuna dönemeyeceği için zorunlu sezeryan gözüküyor dedi. Yoksa gönlüm normal doğumdan yanaydı. Fakat hangisi en iyi olucaksa o olsun inşallah. Bir de bende erken doğum riski var rahim ağzı kısalığı açılma v.s ama ne zaman doğru zaman ise o zaman gelicek. Hep yatarak süreci uzatmaya çalışıyorum. Inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için. 🌺
32.haftada alttan muayene ile normal mi sezeryan mı onu konuşuruz dedi doktorum. Plesenta döner diye mi tahmin yürüttü bilmiyorum ama kanama alanına göre karar veririz dedi .Ben inanıyorum hicbirsey olmaz Allahın izniyle dualarım seninle benimle birlikte olan hamişlerin çıktı benim çıkmadı plesenta

Yetersiz olması için belli seviyenin altında olması lazım sanırım bana da sıvı azalmış alt sınırda ama şu an yetersiz diyemem dedi rapora yeterli yazmış mesela. Kilo konusunda da ölçümden ölçüme değişir önemli olan karın çevresi gibi ölçümler dedi bana bende o da geriden geliyo. Pazartesi perinatoloğ gidecem bakalım o ne diyecek
Bende en son gittiğimde 1 buçuk hafta karın ölçümünde gerilik çıktı. Diğer baş ve boy güzel çıktı. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Doktor vitamini bıraktırmıştı tekrar başlattı. Sizin ne kadar geriden geliyor

32.haftada alttan muayene ile normal mi sezeryan mı onu konuşuruz dedi doktorum. Plesenta döner diye mi tahmin yürüttü bilmiyorum ama kanama alanına göre karar veririz dedi .Ben inanıyorum hicbirsey olmaz Allahın izniyle dualarım seninle benimle birlikte olan hamişlerin çıktı benim çıkmadı plesenta
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Benim de plasenta çıkmadı. Kanama mi olmuştu öncesinde?

Kızlar selam. Bir şey soracağım size . Bugün bebepin eşyalarını hazırladık beşiğini temizledik kurduk bebek arabasını anakucağını vs her şeyi temizledik kurduk yerleştirdik. Çoğunu eşim yaptı ama ister istemez bende yoruldum. Dikey süpürgeyle tam ettafı süpüreyim bari dedim ama herhalde yorgunluktan ya da aceleden süpürgenün üst kısmı karnıma çarptı. Çok korktum. Şuan bi ağrım yok sadece çaeptığı yerde çok hafif yanma var. Böyle şeylerle bebeğe zarar gelir mi aşırı korktum şimdi uzandım bebek hareket ediyor ama ödüm koptu süpürgenin çarptığı yer bebeğe çarpacak kadar ulaşıyor mu diye 😭😭😭
Bu sabah kitapta okuduğum cümlede bebeğin bulunduğu kese üç katmanlı kolay parçalanmayacak onu koruyacak bir yapıdan oluştuğu yazıyordu canım
Çok evhamlısın biliyorum zor ama biraz rahat olmaya çalış 🥰🥰

Bizde bugün kıyafetlerini yıkadık yerleştireceğim dolabı temizledim vs 😍 kurusunlar akşam ütüleyip yerleştiririm sanırım
Yarında müslinleri ağız bezlerini çarşafları vs yıkamayı düşünüyorum

Yok canım merak etme, onun yeri güvenli, bu kadarcıktan bir şey olmaz. Benim oğlum bazen istemeden vuruyor karnıma 🥲🥲

Depend alacağım ama önceden kaç beden aldım unutmuşum. Medium mu alsam large mi? Alan arkadaşlar öneriniz var mı? 159 boy, şimdilik 56,5 kg. Bence kilom artarsa 3 kg ancak artar.

Bende karnımı sandelyeye çok kötü çarpmışdım,hatta biraz ağrım olmuşdu doktora sormuşdum bir sorun olmaz demişdi.

Evet normal sanirim dün benimde çok sancım vardı yine gece boyu da devam etti :/yürüyüş de yapmam lazım yapınca daha kötü oldum zaten çokta yururyemefim benide zorluyor ev işlerini mola vere vere geceye kadar ancak yapıyorum 😂 bugün pazara gitmem lazım taze yesillik bir tek orda güzel oluyor şuan gözümde buyuyor.dun benim göbek deliğinden inanılmaz bir ağrı yayildi ama sonrasında geçti o neydi acaba 🥴 magnezyum al çok yorma kendini ayakta uzun uzun beklemeler yapma dedi bana doktor sadece
Valla kızlar ben sporumu yapıyorum yürüyüş yapiorum üstüne hamile yogası yapiorum hiç birini yaparken ev işinde yoruldugum kadar yorulmuyorum cidden çok değişik yani ev işi derken de de öyle kolktuk çekmece cam silmece falan değil günlük ev süpürmece sağ sol toplamaca anlayamadım

İyiyim canim teşekkür ederim 🥰
Hastane çantasını hazırladım beşikte geldi evde olmadığım için ablama bıraktık bı son dokunuşlar kaldı sancılar ağrılar o günden sonra olmadı çok şükür Perşembe günü kontrolüm var başka doktora farklı görüş almak istedim bebeğin erken alınması gerekiyor mu sezeryan zorunlu mu diye birde göğüs ucum yarıldı süt akıntısı oluyor kuruyup yakıyor göğsümü onu da göstereyim dedim doğumdan önce iyileştirecek biseyler vardır belki bebişte emerse çok kötü olacak 🤗🤗

Benden bu kadar sen nasılsın nasıl gidiyor inşallah sende de herşey yolundadır 🌸🤗
Lansinohun kremi var meme ucu için ondan al onun çok faydası var, hatta bana doktorum şimdiden sürmeye başla dedi, ben zaten sürekli bebe yağı sürüyorum, arada hindistan cevizi yağı da sürüyorum oda çok güzel nemlendiriyor. Nemli bırakmak gerekiyor şimdiden meme ucunu ki; emzirirken yara olmasın diye inşallah çünkü; yara cidden çok can yakıyor, yengemin çok olurdu ağlardı emzirirken kadıncağız, arkadaşım da çok zorlandı yaradan.

Bu sabah kitapta okuduğum cümlede bebeğin bulunduğu kese üç katmanlı kolay parçalanmayacak onu koruyacak bir yapıdan oluştuğu yazıyordu canım
Çok evhamlısın biliyorum zor ama biraz rahat olmaya çalış 🥰🥰

Bizde bugün kıyafetlerini yıkadık yerleştireceğim dolabı temizledim vs 😍 kurusunlar akşam ütüleyip yerleştiririm sanırım
Yarında müslinleri ağız bezlerini çarşafları vs yıkamayı düşünüyorum
Kolay gelsin canım. Herkes hazırlıklara başladı sanırım😍 bende durup durup beşiğine bakıyorum sürekli 😂 doğana kadar beşikle avutacaz kendimizi haahah

Depend alacağım ama önceden kaç beden aldım unutmuşum. Medium mu alsam large mi? Alan arkadaşlar öneriniz var mı? 159 boy, şimdilik 56,5 kg. Bence kilom artarsa 3 kg ancak artar.
Bende 64 kiloyum Medium aldım ama içeriğine hiç bakmadım. Yorumları çok okudum okuduğum kadarıyla bana M olcakyı çünkğ. Siz zayıfsınız size M kesi olur.

Back
X