- 29 Haziran 2022
- 2.370
- 1.049
- 63
- 31
- Konu Sahibi mutlutablo
- #9.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahhh çok iyiBugün kontrol vardı 2 intrauterin arterde de çentik vardı kan akımı yavaştı belki kilo alımı durur demişlerdi 24. Haftadayken çok şükür 1150. Gr olmuşuz arkadaşlar![]()
Nasıl besleniyorsunuz acaba en çok neler yiyorsunuz bize de fikir olsunBugün kontrol vardı 2 intrauterin arterde de çentik vardı kan akımı yavaştı belki kilo alımı durur demişlerdi 24. Haftadayken çok şükür 1150. Gr olmuşuz arkadaşlar![]()
Cidden bebeğin şekil değiştirmesi çok önemli. Dün o kadar boş hissediyordum ki bebek nerde diyordum aşırı rahattı karnım . Bugün ise hem şiş hem daha sert hem dah ağırMerak etme bebiş iyicene yukarı çıktığı için öyle hissediyorsun ister istemez karnın geriliyor bebiş içerde büyüyor ben ilk gebelikte kalp krizi geçiriyorum sanmıştım baskıdan ve nefes darlığından bunda da arada baskı oluyor telaşlanmıyorum bazen o kadar sert oluyor ki bazen de sanki içi boş gibi bebişin içerde şekil değiştirmesiyle oluyor
daha önümüzde 9 son ay var![]()
ben daha beşiğe karar veremedim park beşik düşünüyorum ama hepsi koyu renk kız için de siyah almak istemiyorum bej rengi var oda çok açık toz kir çok belli ederKızlar beşik için dönence yaptıracak olan var ise figür önerisi vermek istiyorum size :) bende pinterestten buldum vir sayfaya yaptıeıyorum. Etrafında da bulutlar yıldızlar vs olacak
32. haftayı bende iple çekiyorum gerçekten 37 ye kadar beklerim işim masa başı diyordum ama gece uykusuzluğu sabah erken kalkmak yolumun uzun oluşu o kadar yoruyor ki artık ağırlaştıkKızlar selamlar pek giremiyorum buralara hem iş hem ev takatim kalmamaya başladı 32.haftami iple çekiyorum doğum izni için iş yerim evime uzak oldugu için her gün 6 da kalkıyorum çoğu gece sağa sola dönerken uyanıp bı daha uyuyamıyorum yormaya başladı :) benim de oğlumun odası cumartesi günü geliyo nasipse biz normal çocuk yataklı odalardan aldik uzun vadeli olsun diye bir de odasının bı duvarını duvar kağıdı yapicaz cumartesi çok heyecanlıyım o yüzden :) ekstra anne yani olarak kanzin with me aldık baya kullanışlı ve uzun süre kullanabiliriz gibi bir de ablamda ahşap beşikte var fazla ihtiyaç olursa odasına geçtikten sonra ahşap beşiği ondan alırız diye düşündüm 27. Haftadayim şu an 10 kilo almışım ama doktor biraz frenlemem gerektiği söyledi biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum işten vakit kaldıkça haftanın en azından 3 günü yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum bende haberler böyle şimdilik :)
bende yaptırmadım aslında yaptır dedi doktorum ama bazı aksilikler çıktı yaptıramadımHanımlar aranızda benim gibi şeker yuklemesi yaptirmayaniniz var mı 27+3deyiz
Ben yaptırmadım ilkinde yaptırmıştım. Bunda son üç aya dönük bakıldı bir de açlık o kadarHanımlar aranızda benim gibi şeker yuklemesi yaptirmayaniniz var mı 27+3deyiz
Benim bej rengi ilk kızım da hiç toz kir öyle sıkıntılarım olmadı taş gibi kullandım ikinciye nasip olcak şimdi de inşallahben daha beşiğe karar veremedim park beşik düşünüyorum ama hepsi koyu renk kız için de siyah almak istemiyorum bej rengi var oda çok açık toz kir çok belli eder
kız bekleyenler hangi renk aldınız beşiği fikir alabilir miyim
bende baktım keçeden çok güzel modeller var pembe tavşanlı hoşuma gitmişti kaydettim hatta karar veremiyor insan
ne güzel bende açık almak istiyorum ama kir lekeebelli eder diye çekiniyordum sizin modeli nedir açık renk olunca renkli pike takımları nasıl duruyorBenim bej rengi ilk kızım da hiç toz kir öyle sıkıntılarım olmadı taş gibi kullandım ikinciye nasip olcak şimdi de inşallah![]()
Ben de 11 kg daydım üç hafta önce, şimdi kaç oldu bilmem artık son aylar olduğu kadar napalımHanımlar selam, ben artık kendimi taşıyamıyorum gerçekten aşırı kilo almadım aslında yani bir 10 kilo diyelim ama nefesimi zor alıyorum karnım dev gibiiii ve sert, iğne dokunsa patlicak o kadar, sizlerde durumlar nasıl ??
Canim nasılsın? Nasil gidiyor?Benim 27.haftada 1113 cikti kilosu ama hic öyle bir sey demedi perinatolog
Benim sadece ultrasyonda 1 hafta ileride erken döllenmeymiş
Bizim joei idi markası model bilmiyorumne güzel bende açık almak istiyorum ama kir lekeebelli eder diye çekiniyordum sizin modeli nedir açık renk olunca renkli pike takımları nasıl duruyor
Evet aynen öyle karnım taş gibi sert oluyo bazen anca akşam uzaninca yumuşayip rahatladigimi farkediyorum üzülüyorum öyle olunca masa başı da olsak 2 büklüm oturuyoruz sürekli içerde sıkısıyo rahat edemiyo gibi geliyo evime yakin olsa isim bı nebze belki düşünürdüm ama şu an yok düşünemiyorum32. haftayı bende iple çekiyorum gerçekten 37 ye kadar beklerim işim masa başı diyordum ama gece uykusuzluğu sabah erken kalkmak yolumun uzun oluşu o kadar yoruyor ki artık ağırlaştık
Benim de özellikle aksamlari cok sis ve sert oluyor karnim. Dedigin gibi cok şişmiş balon. Gibi oluyor.Hanımlar selam, ben artık kendimi taşıyamıyorum gerçekten aşırı kilo almadım aslında yani bir 10 kilo diyelim ama nefesimi zor alıyorum karnım dev gibiiii ve sert, iğne dokunsa patlicak o kadar, sizlerde durumlar nasıl ??
Sen dediklerine bakma doktorlar kötü ihtimali de söylüyorlar canim. Öyle olcak diye birsey yok yani. Maşallah yavruya.Bugün kontrol vardı 2 intrauterin arterde de çentik vardı kan akımı yavaştı belki kilo alımı durur demişlerdi 24. Haftadayken çok şükür 1150. Gr olmuşuz arkadaşlar![]()
27+4 teyim . Yaptirmadim canim.Hanımlar aranızda benim gibi şeker yuklemesi yaptirmayaniniz var mı 27+3deyiz
bende yaptırma taraftarı değildim ama iyi ki yaptırmışım açlık şekerim yüksek geldi 15 gün ölçüm yapacağım diyet yap dedi sizde arada açlık tokluğa bakın derim ölçüm yapn ne olur olmaz27+4 teyim . Yaptirmadim canim.