- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #9.721
Çok sevindim gözünüz aydın.Kızlar selam bugün randevum vardı perinatologda, ve plasenta rahim önünden gitmiş. Şaka gibi şok oldum. Plasenta previa totalis dediler bugünde yok değil dediler kalkmış önünden. Allahtan ümit kesilmez umarım böyle devam eder kızlarrr sizlerede güzel haberler diliyorum
o da iyi 45 çıktı galiba öyle bişeydi . Raporada plasenta previa yok yazdı
Rahmi toparlamak için yapılıyor diye biliyorum, çok uzun sürmüyor. Anlık bir şey. Bana hemşire yapmıştı galiba, iyiliğin için demişti :)Kızlar yakın zamanda doğum yapan annelere birşey sormak istiyorum. ben ilk kızımı 9 sene önce sezeryan yaptım ilkkez böyle birşey duydum . Sezeryandan sonra doktor odada kalan kanı boşaltmak için bastırıyor gibi yorumlar okudum diğer ayların gruplarında . Ben hiç duymamıştım bu bilgi doğru mu yaşayan var mı aranızda .Salı günü kontrolde mutlaka soracagım ama acılı bir işlem gibi anlatmışlar neden yapılıyor önceden neden yapılmadı anlamadım biraz korktum açıkcası
Ya oda öyle diyorda ben diyorum ki zorla doktorlara rapor imzalatamayız ki. Heyet raporu verilmiyor diyor heyet raporu verilmeden de en fazla iki kere rapor alabilirsin 10 günlük . Anlatamadım eşime çıldırdı resmenAy kıyamam canım senin bir suçun yok ki bunda. Doktor yazmamış. Eşler maalesef bazen anlayışsız olabiliyor. Tamam o da seni düşünüyor anlıyorum. Riskli demiş doktor çünkü. Ondan korkmuştur. Başka bir doktora gitseniz olmaz mı ki canım?
Yaa inşallah uyuşukken yapar biraz tedirgin oldumRahmi toparlamak için yapılıyor diye biliyorum, çok uzun sürmüyor. Anlık bir şey. Bana hemşire yapmıştı galiba, iyiliğin için demişti :)
Yok öyle o kadar korkulacak bir şey değilYaa inşallah uyuşukken yapar biraz tedirgin oldum
Amin canım inşallah. Bu son olsun.Tekrar olmadan doğum zamanımız gelsin inşallahBeni yerdenn yere vurdu ya bı günde iyileatim nerdeyse antibiyotik zararlı belki ama gerçekten gerekli zamanlardaa mucizevi bir ilaç keşke gerek kalmasaydi bu zamanda ama yapacak bir şey yok kullanan yaz gelsin artık bebekleri kucagimiza sağlıklı ve zamanında alalimm
Çok geçmiş olsun canım şifa diliyorum.Selam kızlar ben de gene hastayım üç aydır kaçıncı hastalığım sayamadım. Bugün acillik oldum üç gün süren ateş sonrası. Neyse antibiyotik yazdı crp 40bu hamilelikteki ikinci antibiyotiğim allaha emanet diyorum artık ne yapayım
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahBirazdan gidicem ben de kızlar. Hayırlı haberlerle geliyim inşallah heyecan yaptım. Cuma hürmetine güzel şeyler duyarım inşallah. Üç ay daha yatarım yeter ki sonu güzel olsun inşallah. 30 haftayı geçtikten sonra daha rahat edicem herhalde. Ha gayret az kaldı.
İnşallah sorunsuz ilerler böyle.Geldim canlarım. Durum aynı acikcasi bir değişiklik yok. Risk var ama biz elimizden geleni yapalım dedi. Taktir Allahin. Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. İnşallah gününü doldursun. Asagida cok bebek ayaklari. Belki yukari çıkıp pozisyonunu değiştiremiyordur dedi plasenta previadan dolayi olabilir. Onun dışında saglikli sukur. Maşallah. Rabbim orda büyümesini nasip etsin.
ProgestaProgestan tedavisine devam. Onun dışında magnezyum verdi kasilmalariengellemek icin. Yeni bik doktora geçtim ben ve cok memnun kaldım. İnsan daha çok samimiyet ve güven ariyor bu dönemde. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Bu bilgiden emin misiniz? Bizim iş yerinde bir arkadaşa heyet vermedi doktor ama 2 aydır sürekli 10 günlük rapor veriyor. 10 günde bir görmek istiyorum zaten demiş. Riskli bir durumu old için.Ya oda öyle diyorda ben diyorum ki zorla doktorlara rapor imzalatamayız ki. Heyet raporu verilmiyor diyor heyet raporu verilmeden de en fazla iki kere rapor alabilirsin 10 günlük . Anlatamadım eşime çıldırdı resmen
İnşallah canım çok teşekkür ederimİnşallah sorunsuz ilerler böyle.
Geçmiş olsunSelam kızlar ben de gene hastayım üç aydır kaçıncı hastalığım sayamadım. Bugün acillik oldum üç gün süren ateş sonrası. Neyse antibiyotik yazdı crp 40bu hamilelikteki ikinci antibiyotiğim allaha emanet diyorum artık ne yapayım
Rabbim tam vaktinde sağlicakla kucağına almayı nasip etsin canım.Sen dikkat et kendine sonrası Rabbime emanetGeldim canlarım. Durum aynı acikcasi bir değişiklik yok. Risk var ama biz elimizden geleni yapalım dedi. Taktir Allahin. Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. İnşallah gününü doldursun. Asagida cok bebek ayaklari. Belki yukari çıkıp pozisyonunu değiştiremiyordur dedi plasenta previadan dolayi olabilir. Onun dışında saglikli sukur. Maşallah. Rabbim orda büyümesini nasip etsin.
ProgestaProgestan tedavisine devam. Onun dışında magnezyum verdi kasilmalariengellemek icin. Yeni bik doktora geçtim ben ve cok memnun kaldım. İnsan daha çok samimiyet ve güven ariyor bu dönemde. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
İçinizi ferah tutun. Epey ilerledik zaten. Kalan zamanı da sağlıkla tamamlarsınız inşallah. Yeni doktor da iyi bir destek olur bu aşamada.Geldim canlarım. Durum aynı acikcasi bir değişiklik yok. Risk var ama biz elimizden geleni yapalım dedi. Taktir Allahin. Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. İnşallah gününü doldursun. Asagida cok bebek ayaklari. Belki yukari çıkıp pozisyonunu değiştiremiyordur dedi plasenta previadan dolayi olabilir. Onun dışında saglikli sukur. Maşallah. Rabbim orda büyümesini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?