Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar selam size de alttan sancı vuruyor mu ara ara
Dün gece acile gittim
Idrarım temiz cikti
Nstde sıfır sancı
Ultrasyonda iyi
Ama cok rahatsiz edici sanci vuruyor ara ara sanki
Cok gecmis olsun canım. Ara ara iğne batması gibi oluyor. Uzun mu sürdü senin? Doktor ne dedi? Vajinal enfeksiyon olabilir mi acaba? Senin yarın doktor kontrolünde vardi de mi?

Merhaba canım, bende de kabızlık var ve hiç geçmiyor. Her gün bir kivi yemeye çalılıyorum o birwz iyi geliyor. Birde kaysı tüketin günde bir iki tane .. başka çare yok benim ikinci gebeliğimdede olmuştu
Ay çok kötü bir durum inşallah kısa sürede kurtulurum. Kimse de yaşamasın inşallah

Kızlar selam size de alttan sancı vuruyor mu ara ara
Dün gece acile gittim
Idrarım temiz cikti
Nstde sıfır sancı
Ultrasyonda iyi
Ama cok rahatsiz edici sanci vuruyor ara ara sanki enfeksiyonum varmis gibi
Eğer progesteron fitil kullanıyorsanız ondan ola bilir ,rahim ağzında damarlar hassas olduğu için tahriş oluyor. Bende oluyor , bazende oturduğumda o bölgede kemiklerde ağrı yanma oluyor. Hamile kadınlarda vaginal bölgede genişleme olur bu ağrılarda onun belirtisi

Kızlar selam bugün randevum vardı perinatologda, ve plasenta rahim önünden gitmiş. Şaka gibi şok oldum. Plasenta previa totalis dediler bugünde yok değil dediler kalkmış önünden. Allahtan ümit kesilmez umarım böyle devam eder kızlarrr sizlerede güzel haberler diliyorum

Arkadaşlar bayağıdır Esma-ül-Hüsnâları paylaşmıyorum bugün bir vesileyle aklıma geldi.

20. Hafta: 83 el- Cemîl, 206el-Cebbâr
21. Hafta: 117 el-Kaviyy, 14 el-Vehhâb
22. Hafta: 103 el-Müneccî, 55 el-Mucîb
23. Hafta: 114 el- Câmi, 142 el-Kâim
24. Hafta: 184 el-Mukaddim, 846 el-Muahhir, 111 el-Kâfî
25. Hafta: 88 el-Halîm, 150 el-Alîm, 1190 Allâmü’l-guyûb
26. Hafta: 302 el-Basîr, 1106 es-Zâhir, 62 el-Bâtın
27. Hafta: 312 er-Rakîb, 131 es-Selâm
28. Hafta: 434 Rabbü’l-âlemîn, 145 el-Müheymin
29. Hafta: 134 es-Samed, 116 el-Mükevvin
30. Hafta: 305 el-Kâdir, 156 el-Afüvv, 1286 el- Gafûr

Ben de seni soracaktım canım. Çok sevindim. Benim de kontrolüm yarın. Darısı başımıza inşallah. Benin de previa var ama rahimi kapatmıyor yalnız plasenta aşağıda. İnşallah çıkmıştır biraz da olsa. Rahim ağzı uzunluğun nasıl canım?

Bende yarın doktora gidicem kısmet ise. Rahimde hunileşme ve çok az açıklık vardı. Umarım herşey yolundadır. Güzel haberler ile dönmeyi çok istiyorum. Geçen hafta bugün hastanede yatmıştım. Ciğer geliştirici iğne vurulmuştum hatırlarsınız. Bana da dua ederseniz çok sevinirim. Bebeğimi zamanında sağlıkla kolaylıklarla kucağıma alırım inşallah. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.

D vitamini konuşulmuştu, benim değerim baya düşüktü 2 doz devitle üst sınıra gelmişim. Laboratuvardakiler sonucu görünce arayıp teyit ettiler hatta bir karışıklık olmasın diye. Böyle eksikliklerde ocean ile düzelmesi zormuş tecrübe etmiş oldum.

Kızlar selam bugün randevum vardı perinatologda, ve plasenta rahim önünden gitmiş. Şaka gibi şok oldum. Plasenta previa totalis dediler bugünde yok değil dediler kalkmış önünden. Allahtan ümit kesilmez umarım böyle devam eder kızlarrr sizlerede güzel haberler diliyorum
o da iyi 45 çıktı galiba öyle bişeydi . Raporada plasenta previa yok yazdı

İnşallah her şey güzel geçer canım dualarım seninle

Sevindim canım valla çok şükür. İstirahat durumu için bir şey dedi mi doktorun?

Sevindim canım valla çok şükür. İstirahat durumu için bir şey dedi mi doktorun?
Yok vallah rapor bile vermedi eşimle birbirimize girdik. Eşim başka hastaneye gidelim rapor yazsınlar bu nedir hem riskli durum diyim rapor vermiyorlar sende bişey demiyorsun diyip durdu. Ben ne diyebilirim doktor riskli dikkat et ama rapor veremem plasenta previa totalis değilsin şuan dedi. Zorla heyet raporu nasıl aliym . Adam akıllı duruma sevinemedim bile dünyanın lafını yedim

Ay kıyamam canım senin bir suçun yok ki bunda. Doktor yazmamış. Eşler maalesef bazen anlayışsız olabiliyor. Tamam o da seni düşünüyor anlıyorum. Riskli demiş doktor çünkü. Ondan korkmuştur. Başka bir doktora gitseniz olmaz mı ki canım?

kızşar artık nefes alamıyorum bugğn hareket lerimi göğsümün altında hissetim o kar yukarıda bebek demekki kaburgalarım batıyor ya çok erken değil mi geceleri uykuya dalamıyorum

Kızlar yakın zamanda doğum yapan annelere birşey sormak istiyorum. ben ilk kızımı 9 sene önce sezeryan yaptım ilkkez böyle birşey duydum . Sezeryandan sonra doktor odada kalan kanı boşaltmak için bastırıyor gibi yorumlar okudum diğer ayların gruplarında . Ben hiç duymamıştım bu bilgi doğru mu yaşayan var mı aranızda .Salı günü kontrolde mutlaka soracagım ama acılı bir işlem gibi anlatmışlar neden yapılıyor önceden neden yapılmadı anlamadım biraz korktum açıkcası

Dinlenerek beslenerek ve zamanla../ ama çok öksürük oluyordu uyutmuyordu gece.
Tekrar olmadan doğum zamanımız gelsin inşallah Beni yerdenn yere vurdu ya bı günde iyileatim nerdeyse antibiyotik zararlı belki ama gerçekten gerekli zamanlardaa mucizevi bir ilaç keşke gerek kalmasaydi bu zamanda ama yapacak bir şey yok kullanan yaz gelsin artık bebekleri kucagimiza sağlıklı ve zamanında alalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…