- 14 Ağustos 2011
- 27.442
- 3.319
- 448
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #9.701
Cok gecmis olsun canım. Ara ara iğne batması gibi oluyor. Uzun mu sürdü senin? Doktor ne dedi? Vajinal enfeksiyon olabilir mi acaba? Senin yarın doktor kontrolünde vardi de mi?Kızlar selam size de alttan sancı vuruyor mu ara ara
Dün gece acile gittim
Idrarım temiz cikti
Nstde sıfır sancı
Ultrasyonda iyi
Ama cok rahatsiz edici sanci vuruyor ara ara sanki
Ay çok kötü bir durum inşallah kısa sürede kurtulurum. Kimse de yaşamasın inşallahMerhaba canım, bende de kabızlık var ve hiç geçmiyor. Her gün bir kivi yemeye çalılıyorum o birwz iyi geliyor. Birde kaysı tüketin günde bir iki tane .. başka çare yok benim ikinci gebeliğimdede olmuştu
Soracağım bende doktoruma inşallah kısa zamanda kurtulurum kimsenin de başına gelmesinMerhaba kanama olmadı ama kabızlık sorunum va rmaalesef . Doktorum dulcosoft diye bir ilaç verdi. Kabız olduğumda içiyorum işe yarıyor
Geçmezse 3 gün içinde gidicem inşallah.Siz nasıl atlattiniz ? Benimki ilaçsız geçmeyecek net anladım dün gece kendinizi koruyun kizlarEvet canım KBB doktoru iyi olur. Cok gecmis olsun. Ben de yaşamıştım.
Eğer progesteron fitil kullanıyorsanız ondan ola bilir ,rahim ağzında damarlar hassas olduğu için tahriş oluyor. Bende oluyor , bazende oturduğumda o bölgede kemiklerde ağrı yanma oluyor. Hamile kadınlarda vaginal bölgede genişleme olur bu ağrılarda onun belirtisiKızlar selam size de alttan sancı vuruyor mu ara ara
Dün gece acile gittim
Idrarım temiz cikti
Nstde sıfır sancı
Ultrasyonda iyi
Ama cok rahatsiz edici sanci vuruyor ara ara sanki enfeksiyonum varmis gibi
Dinlenerek beslenerek ve zamanla../ ama çok öksürük oluyordu uyutmuyordu gece.Geçmezse 3 gün içinde gidicem inşallah.Siz nasıl atlattiniz ? Benimki ilaçsız geçmeyecek net anladım dün gece kendinizi koruyun kizlar
Ben de seni soracaktım canım. Çok sevindim. Benim de kontrolüm yarın. Darısı başımıza inşallah. Benin de previa var ama rahimi kapatmıyor yalnız plasenta aşağıda. İnşallah çıkmıştır biraz da olsa. Rahim ağzı uzunluğun nasıl canım?Kızlar selam bugün randevum vardı perinatologda, ve plasenta rahim önünden gitmiş. Şaka gibi şok oldum. Plasenta previa totalis dediler bugünde yok değil dediler kalkmış önünden. Allahtan ümit kesilmez umarım böyle devam eder kızlarrr sizlerede güzel haberler diliyorum
o da iyi 45 çıktı galiba öyle bişeydi . Raporada plasenta previa yok yazdıBen de seni soracaktım canım. Çok sevindim. Benim de kontrolüm yarın. Darısı başımıza inşallah. Benin de previa var ama rahimi kapatmıyor yalnız plasenta aşağıda. İnşallah çıkmıştır biraz da olsa. Rahim ağzı uzunluğun nasıl canım?
İnşallah her şey güzel geçer canım dualarım seninleBende yarın doktora gidicem kısmet ise. Rahimde hunileşme ve çok az açıklık vardı. Umarım herşey yolundadır. Güzel haberler ile dönmeyi çok istiyorum. Geçen hafta bugün hastanede yatmıştım. Ciğer geliştirici iğne vurulmuştum hatırlarsınız. Bana da dua ederseniz çok sevinirim. Bebeğimi zamanında sağlıkla kolaylıklarla kucağıma alırım inşallah. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim. Benim de dualarım seninle…İnşallah her şey güzel geçer canım dualarım seninle
Sevindim canım valla çok şükür. İstirahat durumu için bir şey dedi mi doktorun?Kızlar selam bugün randevum vardı perinatologda, ve plasenta rahim önünden gitmiş. Şaka gibi şok oldum. Plasenta previa totalis dediler bugünde yok değil dediler kalkmış önünden. Allahtan ümit kesilmez umarım böyle devam eder kızlarrr sizlerede güzel haberler diliyorum
o da iyi 45 çıktı galiba öyle bişeydi . Raporada plasenta previa yok yazdı
Yok vallah rapor bile vermedi eşimle birbirimize girdik. Eşim başka hastaneye gidelim rapor yazsınlar bu nedir hem riskli durum diyim rapor vermiyorlar sende bişey demiyorsun diyip durdu. Ben ne diyebilirim doktor riskli dikkat et ama rapor veremem plasenta previa totalis değilsin şuan dedi. Zorla heyet raporu nasıl aliym . Adam akıllı duruma sevinemedim bile dünyanın lafını yedimSevindim canım valla çok şükür. İstirahat durumu için bir şey dedi mi doktorun?
Ay kıyamam canım senin bir suçun yok ki bunda. Doktor yazmamış. Eşler maalesef bazen anlayışsız olabiliyor. Tamam o da seni düşünüyor anlıyorum. Riskli demiş doktor çünkü. Ondan korkmuştur. Başka bir doktora gitseniz olmaz mı ki canım?Yok vallah rapor bile vermedi eşimle birbirimize girdik. Eşim başka hastaneye gidelim rapor yazsınlar bu nedir hem riskli durum diyim rapor vermiyorlar sende bişey demiyorsun diyip durdu. Ben ne diyebilirim doktor riskli dikkat et ama rapor veremem plasenta previa totalis değilsin şuan dedi. Zorla heyet raporu nasıl aliym . Adam akıllı duruma sevinemedim bile dünyanın lafını yedim
Tekrar olmadan doğum zamanımız gelsin inşallahDinlenerek beslenerek ve zamanla../ ama çok öksürük oluyordu uyutmuyordu gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?