Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Bende de 1 haftadır aynı durum var. Bazen aşağıdan aşağıdan tekme yiyorum. Sonra sola sağa geçiş yapıyoruz Bu dönemlerde alanları büyük olduğu için sanırım rahat rahat yer değişikliği yapıyorlar .

Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah. Evet sakin güven veren samimi bir doktor iyi oluyor.

Ay benim üzerinden o kadar çok geçti ki hatırlamıyorum 9 sene hiç fotoğrafım da yok doğru düzgün.
Hafta hafta kolaj yapıyorum farkı görmek için desem
Ben bir fark olduğunu düşünmüyorum benimki daha yayvan,göbeğimde toplanmadı yani. Ama doktorum göbeğimin 2 hafta büyük olduğunu söyledi. Benim 6 ay yarın bitiyor.
Sizin cinsiyet aynı mı peki? Ben biraz kendimle kıyaslıyorum aslında, ama doktora da sorayım hafta içi kontrolüm var.

Ayakları vuruyor canım.

Hafta hafta kolaj yapıyorum farkı görmek için desem

Sizin cinsiyet aynı mı peki? Ben biraz kendimle kıyaslıyorum aslında, ama doktora da sorayım hafta içi kontrolüm var.
Bir oğlum bir kızım var benim. Kızımda karnım daha öndeydi yandan belli oluyordu. Karnım büyüktü son ayda kızım 2800 doğdu. Bu bebeğim erkek nasıl anlatsam , sanki içten dolu karnım ilk oğlumdada böyleydi aynı karnım.

Bu arada benim bildiğim ikinci üçüncü bebek ilk bebekten daha düşük kilolu olur

Benim ikisi de erkek, ilkinde de karnım top gibiydi sivriydi yine öyle.

Kesinlikle benim de cok daha büyük. İlk hamilelikte bu haftalarda göbeğim var saniyordum, yaniliyormuşum meğer :)
di mi ya bakalım ilerleyen aylarda nasıl olacak? aslında çok şükür sağlığım yerinde ama sürekli çocuk peşinde koşturmak, tuvalete oturttur, boğuş, oyun oyna valla biraz zorlanıyorum bu sefer ya. sizin nasıl? şu an 3,5 yaşında, 4 yaş olacak araları.

Ben bir iki aydır daha rahattım ama sanırım 3. trimestera girdik (25+4) çünkü hafiften ilk trimesterdaki uyku ve yorgunluk hali geri dönmeye başladı. Dışarıda iki saat geçirsem hemen eve dönüp yatmak istiyorum. İşim icabı odaklanıp okumalar yapmam gerekiyor ama dikkatim maalesef epey dağınık. Bebeğimin de biraz daha hareketlendiğini hissediyorum, daha doğrusu büyüdüğü için hareketleri daha kuvvetli ve sık hissedilmeye başladı. Bende değişiklikler böyle :)

Benzer durumdayım. İlk trimesterdaki gece uyanmaları sanki geri geldi. Gündüz uyku bastırıyor ve kolay yoruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…