- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #9.741
Geçmiş bitmiş olsun inşallah hepimizeGeçmiş olsun.Bende de geçenlerde crp 150 üzerinde seyretmisti. Antibiyotik bitirip igne antibiyotige geçmiştim..idrar yolu için öyle keza.son olur insallah
Az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişleriGeldim canlarım. Durum aynı acikcasi bir değişiklik yok. Risk var ama biz elimizden geleni yapalım dedi. Taktir Allahin. Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. İnşallah gününü doldursun. Asagida cok bebek ayaklari. Belki yukari çıkıp pozisyonunu değiştiremiyordur dedi plasenta previadan dolayi olabilir. Onun dışında saglikli sukur. Maşallah. Rabbim orda büyümesini nasip etsin.
ProgestaProgestan tedavisine devam. Onun dışında magnezyum verdi kasilmalariengellemek icin. Yeni bik doktora geçtim ben ve cok memnun kaldım. İnsan daha çok samimiyet ve güven ariyor bu dönemde. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Aynı ayda üst üste iki kere 10 günlük rapor alınabilir. Kesin bilgi , belki izni de vardır kızın öyle yapıyordur.Bu bilgiden emin misiniz? Bizim iş yerinde bir arkadaşa heyet vermedi doktor ama 2 aydır sürekli 10 günlük rapor veriyor. 10 günde bir görmek istiyorum zaten demiş. Riskli bir durumu old için.
Amin canım insallah cok teşekkür ederim. Evet Allaha emanet yavrulqrimiz.Rabbim tam vaktinde sağlicakla kucağına almayı nasip etsin canım.Sen dikkat et kendine sonrası Rabbime emanet
Rabbım tüm kuzularımızı korusun
Amin canim insallah. Sagol canim elimden geleni yapıyorum.Az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerisiz de hep pozitif olun
İnşallah teşekkür ederim. Evet 3. Bölüme geldik nerdeyse.İçinizi ferah tutun. Epey ilerledik zaten. Kalan zamanı da sağlıkla tamamlarsınız inşallah. Yeni doktor da iyi bir destek olur bu aşamada.
İzni olmadığına eminim ama bi sorayım merak ettim şimdi.Aynı ayda üst üste iki kere 10 günlük rapor alınabilir. Kesin bilgi , belki izni de vardır kızın öyle yapıyordur.
Benim bugün 25+5 ve tam 180 gün. Mantıken yarın 181. Gün 3. Trimestr olmaz mı?Kızlar üçüncü trimester a kaçıncı haftada giriliyor tam olarak? Birde ne gibi değişiklikler yaşıyorsunuz fizyolojik olarak? Benim sürekli çok uykum var asla yetmiyor. Gerçi çok uyumuyorum 8 saat falan ama yetmiyor. Birde çok çabuk yoruluyorum3 ay var daha ağırlaşmış da sayılmayız ama ağırlaşmış gibiyim
Evet ağırlaşma var canım. Yürüyüşler değişiyor hareketler kısıtlanıyor.Kızlar üçüncü trimester a kaçıncı haftada giriliyor tam olarak? Birde ne gibi değişiklikler yaşıyorsunuz fizyolojik olarak? Benim sürekli çok uykum var asla yetmiyor. Gerçi çok uyumuyorum 8 saat falan ama yetmiyor. Birde çok çabuk yoruluyorum3 ay var daha ağırlaşmış da sayılmayız ama ağırlaşmış gibiyim
Çok geçmiş olsun bende kullanıyorumSelam kızlar ben de gene hastayım üç aydır kaçıncı hastalığım sayamadım. Bugün acillik oldum üç gün süren ateş sonrası. Neyse antibiyotik yazdı crp 40bu hamilelikteki ikinci antibiyotiğim allaha emanet diyorum artık ne yapayım
Ben hiç uyuyamıyorum ya her saat başı uyanıyorum deliksiz uyku insanı kuş gibi yapıyor.Bence hiç konuşmayın nazar olurKızlar üçüncü trimester a kaçıncı haftada giriliyor tam olarak? Birde ne gibi değişiklikler yaşıyorsunuz fizyolojik olarak? Benim sürekli çok uykum var asla yetmiyor. Gerçi çok uyumuyorum 8 saat falan ama yetmiyor. Birde çok çabuk yoruluyorum3 ay var daha ağırlaşmış da sayılmayız ama ağırlaşmış gibiyim
Geçmiş olsun umarım zamanında sağlıkla alırsınız kucağınıza.Kesinlikle doktor seçimi çok önemli bende değiştireceğim.ozel hastane de kilo kontrolü tansiyon ölçümü bunların hepsinin yapılması lazım devlet hastanesi belki zaman bulamiyor ama özeller dünya para alıyor 5 dk muayene sürmüyor çok değişik.(Hepsi için geçerli değil tabi) Umarım herkes enerjisi uyan güvendiği bir doktorda doğum sürecini tamamlar.Geldim canlarım. Durum aynı acikcasi bir değişiklik yok. Risk var ama biz elimizden geleni yapalım dedi. Taktir Allahin. Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. İnşallah gününü doldursun. Asagida cok bebek ayaklari. Belki yukari çıkıp pozisyonunu değiştiremiyordur dedi plasenta previadan dolayi olabilir. Onun dışında saglikli sukur. Maşallah. Rabbim orda büyümesini nasip etsin.
ProgestaProgestan tedavisine devam. Onun dışında magnezyum verdi kasilmalariengellemek icin. Yeni bik doktora geçtim ben ve cok memnun kaldım. İnsan daha çok samimiyet ve güven ariyor bu dönemde. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Bir ara bende öyleydim. İlk trimester herkes uykuya düştüğündeBen hiç uyuyamıyorum ya her saat başı uyanıyorum deliksiz uyku insanı kuş gibi yapıyor.Bence hiç konuşmayın nazar oluröğlenleri bazı zamanlar uyku bastiryor ama anlık uyudum uyudum yoksa yok.
Benim de ilk trimestrda uyku sorunlarım vardı. Gece birden uyanıp, geri uyuyamıyordum. Düzelmişti son dönemlerde. Son günlerde yeni yeni yine başladı. 4-5 gibi uykum birden bitiyor ve gün içinde de serbest dinlenme zamanım olmadığı için çok zorlanıyorum.Ben hiç uyuyamıyorum ya her saat başı uyanıyorum deliksiz uyku insanı kuş gibi yapıyor.Bence hiç konuşmayın nazar oluröğlenleri bazı zamanlar uyku bastiryor ama anlık uyudum uyudum yoksa yok.
Ay benim üzerinden o kadar çok geçti ki hatırlamıyorumTecrübeli anneler, sizin de göbek ilk hamileliğe göre daha büyük mü? Benzer haftalar benzer kilo, göbeğim bariz daha büyük :)
Benimde aynı öyleydi. O saatte bir şey de yapamıyorsun bekle dur uykum gelsin ama gelmiyordu daBenim de ilk trimestrda uyku sorunlarım vardı. Gece birden uyanıp, geri uyuyamıyordum. Düzelmişti son dönemlerde. Son günlerde yeni yeni yine başladı. 4-5 gibi uykum birden bitiyor ve gün içinde de serbest dinlenme zamanım olmadığı için çok zorlanıyorum.
Ben bir fark olduğunu düşünmüyorum benimki daha yayvan,göbeğimde toplanmadı yani. Ama doktorum göbeğimin 2 hafta büyük olduğunu söyledi. Benim 6 ay yarın bitiyor.Tecrübeli anneler, sizin de göbek ilk hamileliğe göre daha büyük mü? Benzer haftalar benzer kilo, göbeğim bariz daha büyük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?