Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri siz de hep pozitif olun

Bu bilgiden emin misiniz? Bizim iş yerinde bir arkadaşa heyet vermedi doktor ama 2 aydır sürekli 10 günlük rapor veriyor. 10 günde bir görmek istiyorum zaten demiş. Riskli bir durumu old için.
Aynı ayda üst üste iki kere 10 günlük rapor alınabilir. Kesin bilgi , belki izni de vardır kızın öyle yapıyordur.

Kızlar üçüncü trimester a kaçıncı haftada giriliyor tam olarak? Birde ne gibi değişiklikler yaşıyorsunuz fizyolojik olarak? Benim sürekli çok uykum var asla yetmiyor. Gerçi çok uyumuyorum 8 saat falan ama yetmiyor. Birde çok çabuk yoruluyorum 3 ay var daha ağırlaşmış da sayılmayız ama ağırlaşmış gibiyim

Benim bugün 25+5 ve tam 180 gün. Mantıken yarın 181. Gün 3. Trimestr olmaz mı?
Ps. Olmuyormuş :) 27. Haftadaymış 3. Trimestr.

Evet ağırlaşma var canım. Yürüyüşler değişiyor hareketler kısıtlanıyor.

Çok geçmiş olsun bende kullanıyorum gerçekten her ictigimde vicdan azabı çekiyorum ama çok araştırdım b grubu ilaçların bı zararı olmuyormuş diğer türlü erken doğuma sebep oluyormuş enfeksiyon önce Allah a sonra doktora emanet bebekler.Birde CRP ye bakilmadi bende ben önce kullanmadım doktor bana direk yazdı 875 lik 2 gün sonra baya kotulesince almak zorunda kaldım.5.gun CRP ye baktircam sağlık ocağında başka kadın doğum uzmanına gorunucem. Bazı özeller devlet hastanesi gibi ilgileniyor.

Ben hiç uyuyamıyorum ya her saat başı uyanıyorum deliksiz uyku insanı kuş gibi yapıyor.Bence hiç konuşmayın nazar oluröğlenleri bazı zamanlar uyku bastiryor ama anlık uyudum uyudum yoksa yok.

Geçmiş olsun umarım zamanında sağlıkla alırsınız kucağınıza.Kesinlikle doktor seçimi çok önemli bende değiştireceğim.ozel hastane de kilo kontrolü tansiyon ölçümü bunların hepsinin yapılması lazım devlet hastanesi belki zaman bulamiyor ama özeller dünya para alıyor 5 dk muayene sürmüyor çok değişik.(Hepsi için geçerli değil tabi) Umarım herkes enerjisi uyan güvendiği bir doktorda doğum sürecini tamamlar.

Ben hiç uyuyamıyorum ya her saat başı uyanıyorum deliksiz uyku insanı kuş gibi yapıyor.Bence hiç konuşmayın nazar oluröğlenleri bazı zamanlar uyku bastiryor ama anlık uyudum uyudum yoksa yok.
Bir ara bende öyleydim. İlk trimester herkes uykuya düştüğünde ikinci trimesterin başında da ağrılarla uyanıyordum, kemik ağrılarım oluyordu. Hala ara ara oluyor ama azaldı çok şükür.

Benim de ilk trimestrda uyku sorunlarım vardı. Gece birden uyanıp, geri uyuyamıyordum. Düzelmişti son dönemlerde. Son günlerde yeni yeni yine başladı. 4-5 gibi uykum birden bitiyor ve gün içinde de serbest dinlenme zamanım olmadığı için çok zorlanıyorum.

Tecrübeli anneler, sizin de göbek ilk hamileliğe göre daha büyük mü? Benzer haftalar benzer kilo, göbeğim bariz daha büyük :)

Tecrübeli anneler, sizin de göbek ilk hamileliğe göre daha büyük mü? Benzer haftalar benzer kilo, göbeğim bariz daha büyük :)
Ay benim üzerinden o kadar çok geçti ki hatırlamıyorum 9 sene hiç fotoğrafım da yok doğru düzgün.

Benimde aynı öyleydi. O saatte bir şey de yapamıyorsun bekle dur uykum gelsin ama gelmiyordu da

Ben bir fark olduğunu düşünmüyorum benimki daha yayvan,göbeğimde toplanmadı yani. Ama doktorum göbeğimin 2 hafta büyük olduğunu söyledi. Benim 6 ay yarın bitiyor.

Bir sorum olacak bebek hareketlerini çok altda hiss eden varmı?.Bazen vaginada bile tekmeliyor hissi veriyor. Sanki İlk gebelik gibi soruyorum ama benim hatırladığım bu son aylarda olur. Dün kaburgamda yukarıya vuruyordu başı aşağı döndü diye düşündüm ama vaginaya vuran neresi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…