Maşallah fiyatlar da uçmuş yani.Evet onları araştırıcam sorduğum bi kaç şirket yapmıyoruz dediler. Bana 70 bin tl dediler doğum sonrası bebeğin testleri dahil. Ama oda süsleme vb şeyler ek olarak dedi
Merhaba benimşe de paylaşır mısınız:) ben kent hastanesine gidiyorum onu öğrendiniz mi ben sormadım henğzİzmir de özel hastaneye gidiyorum. Bugün doğum ücretleri hakkında bilgi aldım. Şimdi ödenirse daha uygun oluyo dendi ama uygunu buysa
En pahalısı kent diye biliyorum ama bindik bir alameteEvet onları araştırıcam sorduğum bi kaç şirket yapmıyoruz dediler. Bana 70 bin tl dediler doğum sonrası bebeğin testleri dahil. Ama oda süsleme vb şeyler ek olarak dedi
Kent hastanesi pahalıdır kesinEn pahalısı kent diye biliyorum ama bindik bir alamete
Çok teşekkür ederim. Arayıp sorayım orayı da bilgi alayım. Evet hamile kalmadan çok önceden sigorta olması gerekiyormuş diğer şirketlerdeMaşallah fiyatlar da uçmuş yani.
Evet Doğum teminatı olması için en az 1 yıl bekleme süresi oluyo 2. Sene aktifleşiyo benim sigortam var bi de bankacıydım 1 yıl kadar öncesine bu konuları iyi biliyorum.
Demir Sağlık var gebeyken sigorta yapan bir şirket arayıp bilgi isteyin isterseniz düşüyorsanız. Hamilelik süreci ve sonrasını da karşılıyo diye biliyorum.
Arkadaşlat daha çok erken doğum için ama benim gibi doğumdan korkan var mıbi taraftan diyorum ki bir sürü insan doğuruyor öyle zor hi şey olsa insnalar 2. Yi 3. Yü dpğurmaz diyorum. Bazende acaba masıl bişi çok kötü mü diyorum
Nasıldı peki sezeryan:)korkmayın sonunu düşünün çok güzel evladına kavuşmak ben sezaryen oldum normal doğumdan korkuodum şimdi ssvd bile düşünüyorum
Benim için çok kolaydı açıkçası zorlanmadım doğum covid zamanıydı tek başımaydımNasıldı peki sezeryan:)
Merhaba bugün gittim ikiz şüphem var dedi 1 bebeğin kalbi atıyordu diğerinde de karartı görüyorum ikiz olabilir dedi sonra dan kararti ikiz çıkan varmı birdahaki kontrolde belli olurmus23 eylülde adet olman gerekiyorsa normal üstünden 15 gün geçti . Şöyle düşün adetin ilk günü betan 100 olsa bugün en az 30.000 olurdu o sebeple normal , bebekte gözüktüyse artık betanın bir önemi yok içini ferah tut
Ay ne güzel hadi bakalım istiyorsan inşallah olurMerhaba bugün gittim ikiz şüphem var dedi 1 bebeğin kalbi atıyordu diğerinde de karartı görüyorum ikiz olabilir dedi sonra dan kararti ikiz çıkan varmı birdahaki kontrolde belli olurmus
Çok teşekkür ederim 18 bindi ama adetten 13 gün sonra kan testim de öyle çıktı ama doktor olmayabilir de dedi bende acaba böyle bir durum yaşayan oldumu diye merak ettim ben aslında betam çok yüksek olduğu için korktum demekki sorun yokmuş o sıra sizde normal dediniz içim çok rahatladıAy ne güzel hadi bakalım istiyorsan inşallah olurbetan nasıldı peki ? Ben isterim ikiz betamda adetten bir gün önce 1315 tü acaba mı diyorum ondan sanada soriym dedim:)
13 gün sonra 18 bin normal bence çünkü 2 günde bir 2 kat artış oluyor benim 5. Günde 2500 idi. Bu hesaba göre 7. Gün 5 bin , 9. Gün 10 bin 11. Gün 20 bin olıyor . Yanlış hesaplıyorsam arkadaşlarım uyarsın beni tabi:))Çok teşekkür ederim 18 bindi ama adetten 13 gün sonra kan testim de öyle çıktı ama doktor olmayabilir de dedi bende acaba böyle bir durum yaşayan oldumu diye merak ettim ben aslında betam çok yüksek olduğu için korktum demekki sorun yokmuş o sıra sizde normal dediniz içim çok rahatladı
Aynen öyle bende adetten bir gün önce 1315 yani adetten 11 gün sonra 85.000 civarı yapıyor13 gün sonra 18 bin normal bence çünkü 2 günde bir 2 kat artış oluyor benim 5. Günde 2500 idi. Bu hesaba göre 7. Gün 5 bin , 9. Gün 10 bin 11. Gün 20 bin olıyor . Yanlış hesaplıyorsam arkadaşlarım uyarsın beni tabi:))
Evet öyle oluyor adet tarihine göre öyle ama hamile kalma ya göre hesaplarsam bugün 5 haftam herşeyin hayırlısı rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallahAdet olman gereken gün 23/09 dü o günü 4+0 sayarsan 13 gün sonra beta 18.000 çıktıysa nerdeyse 6+1 fln olmalı doğrumu ? Ay hayırlısı olsun dediğim gibi istiyorsan inşallah ikizdir
Doktor ikiz olabilir dedi hayırlısı inşallah13 gün sonra 18 bin normal bence çünkü 2 günde bir 2 kat artış oluyor benim 5. Günde 2500 idi. Bu hesaba göre 7. Gün 5 bin , 9. Gün 10 bin 11. Gün 20 bin olıyor . Yanlış hesaplıyorsam arkadaşlarım uyarsın beni tabi:))