2 eylul son adet
Gelecek adetimi. 4. Gun gecikmesi de 2000 beta cikti
Doktora gittim 4 haftalik dedi alttan minik kese gordu
3 hafta sonraya randevu aldim, gecen gun baktirdigimda 7 bin olmustu, 1 hafta sonra gidicm 7 haftalik olacak.
Karsilastirma yapma herkeste farkli seyreder, benim adet dongum 23 gun mesela o sebeple boyledir, senin 28 30 dur bu sebeple boyledir, o yuzden karsilastirm yapp skma canini ama 5 binde kese gorunur
Evet katılıyorum sana canım, herkeste farklı seyredebilir hem döngüsel hem de yumurtlama döllenme ve yerleşme süreci olarak.
Bu arada kızlar dün akşam gittim ben de doktora,
kese gözüktü çok şükür
doktor önce üstten baktı hafif gözüktü kese net değildi. Vajinalden net gördük ama ben biraz kasıldım vajinal olduğu için. Ama doktorum vajinalden bakmanın herhangi bir riski olmadığını söyledi. Bebişi dahaca göremedik ama doktorum kesenin yerleştiği yer oluşumu filan maşallah gayet iyi dedi
Ben sürekli sayfalarda okuduğum için pıhtılaşma durumunu sordum, ilk gebeliğim olduğu için aspirin verdi. Onun harici dupaston, folik asit, omega 3 devam dedi.
Bi de bikaç kan ve idrar tahlili istedi sonuçlarını bu akşam konuşacağız.
2 hafta sonrasına randevu verdi, bu süreçte rahat ol keyfine bak ve tabi ki dikkatli de ol yine dedi.
Her şey yolunda 2 hafta sonra kalbini de duyarız kendisini de görürüz dedi.
Demir ilacı ve diğer vitaminleri sordum ne zaman başlayayım diye onlar 3 aydan sonra ilk 3 ay en önemli olan folik asit ve omega 3 dedi.
Öyle yani bebişler. Çok şükür keseyi gördüm buna da şükür
Periyoduma göre dün 5+5 not aldık, ama bebişi net gördükten sonra yine hesaplarız dedi bi de.