Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Mustafa Bey daha çok tüp bebekle ilgileniyor diye biliyorum ama bi de onların muayene ücretleri farklı oluyor, daha pahalılar. Ben erkek doktor istediğim için ve uzman olarak tek erkek doktor olduğu için ona gidicem ama daha var benim gitmeme. Şimdi 16+4teyim.

Bu çarşamba devlete gidicem 3lü test yaptırmaya. 21-22 hafta gibi Rakip Bey'e ayrıntılıya giderim muhtemelen. 25 gibi de Acıbadem'e giderim. Anca işte. Fatma Hanım'a gitmiştim gebeliğin başında, iyi bilgili bir doktor. Gittiğimde doğum ücretini öğrenirim. Arkadaşım geçen ay Dünyam'da 28e mi ne doğum yaptı. Başka bi arkadaşım 3 ay önce Memorial'da sanki 35e mi ne doğum yaptı. Açıkçası ben 60-70 bandı gibi olur diye düşünüyorum ama gidip bi öğrenmek lazım

Ben de cesaretim olsa biraz isterdim ssvd. O yüzden tebrik ederim seni. Korkma inşallah kolay geçer doğumun. Ebeyle tanışman da çok iyi olmuş. Elbette gelişimine bağlı bebeğin. Sağlıkla kavuşalım hepimiz

Kızlar hamilelikte ciğer yiyen oldu mu önerilmiyor ama bir kere yesek bir şey olur mu ki

Memorial fiyatı iyiymiş aslında. Ben daha yüksek bekliyordum. Tabi yaz gibi olunca bizim doğum zamanına daha da artış olur.

Aynen en yüksek 60-70 olur bencede en minimumda 30u çıkarmak lazım gözden. Özlemle anlaşınca Fatma hanıma gitmedim artık bende. Ama bi düşünmüyor da değilim. Bahanem yok sadece hayırla gelsinler dr ebe hastane hepsi ayrı önemli

Ah kızlar iş yerinde klimalar arızalı . Üşüttüm galiba kuyruk sokumum bile ağrıyor ya . Bir gaz var öyle rahatsız ediyor ki . Alt kısımların ful ağrıyor . Ilık bir duş aldım ama fayda edecek mi bilmiyorum midem bi tuhaf bir yandan . Karnım zaten gazdan gergin patlayacak gibi . Hani bu ikinci trimester iyidi ya bi düze çıkamadık ((

Kızlar butun akşam acildeydim biraz önce çıktım cumartesi günü biraz fazla yurumustum o zamandan beri kasıklarımda yürürken zonklama sancı oluyodu dikkate almadım çok bugün rahmimin sağ tarafi kasılıyo gibi hissettim hep sürekli ben gevsetmeye calisiyodum doktoruma yazdım acilden gittim rahmimde kasılma çıktı cidden alttan muayene ettiler çok şükür rahim ağzı uzunlugu 33 mm çıktı normalmiş bı de idrar yolu enfeksiyonu çıktı serumla magnezyum takviyesi verdiler ağrı kesici verdiler bı de progestan iğne yaptilar şimdi hem magnezyuma baslicam hem de idrar yolu enfeksiyonu için ilaca. Eğer çok uzun süre bı anormallik hissederseniz nolur nolmaz gene de yazın doktorunuza benim ömrümden ömür gitti bu akşam rahimde kasılma var dedikleri anda iptaldim

Geçmiş olsun canım ilaçlar hemen etki eder umarım bol bol dinlen sancı ve ağrıya uzanmak iyi geliyor. Fazla yürüdüm dediğin ne kadar mesafe 1 saatlik filan mı
Benim ağrım çok oluyor mesela idrarı uzun süre tutarsın ya ağrır o şekilde eğilirken ayağa kalktığımda aniden başlıyor rahmin üstünde başlayıp altta bitiyor ama doktor normal dedi hatta ben ağrım çok oldu diyince ben söylemeden tarif etti bu haftalarda normal sık karşılaşıyoruz dedi o yüzden önemsemedim magnezyum iyi gelecek dedi ona başladım. Bu tarifine benziyor sanki benimkide
İdrar kültürü yapıldı bişe çıkmadı senin enfeksiyon o şekilde mi çıktı farklı bir değere mi baktılar

Birden değil ama gün içinde toplam 2.5 saat falan yurumusum canım sonrasında telefonumdan baktım. İdrar kan tahlillerimi yarın yaptıricam alttan muayene ederken akinti gördü bı de idrar yaparken de yanma vardı o yüzden enfeksiyon dedi. Birden normalden fazla fiziksel aktivitede bulunmak az su içmek magnezyum eksikliği tetikliyomus bu kasılmaları ben 3 te 3 çektim maşallah ama midemiz bagirsaklarimiz gibi arada rahmimizin kasilmasinin da normal olduğu söyledi bana da önemli olan rahim ağzında herhangi bi açılma olmamasiymis benim hiç olcmemislerdi kafamda hep soru işaretiydi alttan muayeneden korkuyodum hiç korktuğum gibi de değildi çok şükür onu da olctuler kafam rahatlamış oldu yarin ise de gitmicem bol su içip dinlenicem bol bol

Aynıymışız cidden. İnş çok artmaz ya gerçi sağlıklı olduktan sonra kilo verilir de işte

Aa o zaman farklı şeylerde varmış sende canım inşallah toparlarsın biran önce
İşe gitmediğin iyi olmuş kesinlikle en iyi gelen şey dinlenmek ev işi filan yapma sakın uzan bol bol

Yaa benimde rahmimde kasilma var tum karnim tas gibi oluyor ve 10 15 saniye sonra gevsiyor kasilmayi hissediyorum resmen.
Acilde gittim nst+alttan muayne hicbisey yok dediler hala cok endiseliyim

Geçmiş olsun canım dikkat et. Evet dönem dönem bu zorluklar oluyor gerçekten. Rabbim hepimize hayırlı, kolay hamilelikler nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…