Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Yukarı çıkmasına çok sevindim canım. Darısı başıma inşallah. Diğer konu da kolayca hallolur inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Şifa diliyorum.

İşin gücün rast gitsin inşallah canım.

Gunaydin kizlar. Muhtemelen gruptaki ilk ve tek 3lu test yaptiran ben olcam doktorum 1 ay sonra gel demisti ama ben dayanamadim, 2 hafta sonrasi icin yani bugune devletten randevu almistim, istanbul kanuni sultan suleyman hast.ne gittim, sonunda asistana degil bi doktora denk geldim, ekranini gormedim, kalp atisini dinletmedi, usg goruntusu vermedi klasik, 17+2yim ama 17+5le uyumlu dedi ve 3lu test icin kan ver dedi, hocam ben 2li ve fetal yaptirdim 3luye gerek var mi dedim, biz istiyoruz dedi, gittim bi de kan verdim. Sonucunu hastaneden alcakmisim haftaya, enabiza dusuyo mu diye sordum burdan alcaksin dediler israrla, bi daha ayni hastaneden randevu bulamayabilirim belki bi daha hic gidemicem o yuzden rapor almaya gitmeye niyetim de yok acikcasi, enabiza duserse ne ala, neden yapildigini neden istendigini de anlamadim. Bu da boyle bi animdir.

Çok sağol canım deniyeyim evde organik ev yapımı pekmez de var ama düzenli içmedim hiç sagolasın inşallah toparlarım bir an evvel

3lu testi ilk yaptıran benim kiz 8 gun oldu hatta yazmistim niye yaptilar ikilide bisey cikmadi diye 3lude de bisey cikmadi cok sukur
Bana da 10gune sonuc cikar dediler 2 gune cikti ve hastanenin lab.baktim
Deli gibi detayli ulturason icin sira bakiyorum yok yok yok
Ozele kaldim 2 hafta daha takip edicem sonra bakcam duruma

Kızlar bir şey soracağım.

Evde ada çayı yaktım biraz fazla duman oldu sizce bu bir zarar verir mi?

Ya canım sen neden alan açtırmıyosun, her defasında hastaneye gitmek diye bi şey yok. Alan açtırıyosun sonra mhrs üzerinden takip ediyorsun, kolay açılmıyor ama zaten bulursan öyle alırsın

Aaa ben onu kacirmisim kusura bakma normalde her yazilani okuyorum aslinda ama arada kaciyo demek ki valla 2024te daha acikti sanki bi seyler, istanbulda ucretsiz yaptirmak isteyen cerrahpasaya gitsin diyodum cok kolay randevu bulunuyodu 1 ocaktan beri resmen sayfalari bile acilmiyo kilit, devlette hicbi bolum icin randevu bulunmuyo denilebilir, ocak niye boyle oldu anlamadim. Senin de cok uzak, yakin olsa her gun gider danisirsin da o yol vallahi zor seni cok iyi anliyorum

Canım o doktorda heyecandan yükseliyor. Sonra normale dönüyor.
Bilmiyorum ya. 10 gündür başım dönüyor ben tansiyonum düşmüştür diyip geçiyordum. Şimdi baktım yüksek twnsiyon da bağ dönmesi yapıyormuş. Belki de 10 fündür tansiyonum yüksek seyrediyorsur. Ve yüksek tansiyon aşırı riskliymiş. Moralim aşırı bozuldu

Ya canım sen neden alan açtırmıyosun, her defasında hastaneye gitmek diye bi şey yok. Alan açtırıyosun sonra mhrs üzerinden takip ediyorsun, kolay açılmıyor ama zaten bulursan öyle alırsın
Kendileri aciyormus sordum onuda kendileri acip oyle yonlendiriyor
Yani perinatoloji icin once ulturasona yonlendiriyorlar sonra ulturasonda sira varsa açılıyormusmus daha gelemem dedim ulturasondaki hemsireye santrali arayin ona gore gelin ama subat icin bile açılması zor gibi dedi
Parasi olmayan napsin yaptirmasin mi yani ben bir ozele bir devlete gitmeyeyim dedim ama yok

Ya sorma canim kayseri cok buyuk sehir ben bir uctayim hastane bir ucta tramvayla 1 bucuk saat suruyor
Arac var aracla 20-25 dk suruyor surmuyor ama esim memur ve iceri almadiklari icin onu bosuna kimseyle ugrastirip isinden etmek istemiyorum mesela ozele giderken gelebilir ama boyle durumda iste tek git gel yoruyor
Hepimiz hayirlisiyla su 3lusu detaylisini atlatsakta baska surece gecsek

Benim kiz herhalde tramvayda skildigimi anladi ilk defa elim karnimdayken iki defa tekme atti evde elim karnimda gezerim hic atmaz elimi cekerim atar disarda beni mi korudu naptiysa

Ohhh cok sukur canim lekelenme yok dimi
Dogunca dersin bak boyle boyle yaptin seni seni diye
Ay en yakin detayli senin sanirim Allah'ım hayirli haberler versin insallah
Ben de bebisi gordum sukur detayli bakmiyorlar ama doktor bilgi veriyor agzi burnu dudaklari gozukuyor ya nasil tatli kalbini duyunca zaten bana hersey yetiyor
Sadece 1 hafta ondeyiz sistemde mesela 18 hafta ama suan 19+5 mi ne gozukuyormus
Boylu sipam benim

Bozma moralini aman aman dur
Stres yok annesi her sey yolunda
Kotuyu dusunup cagirma canim
Takibini yap tuzlu yeme ki yemiyorsundur eminim duzelir hemen

Yaa çok tatlısınız teşekkür ederim deneyeceğim bugün bunu umarım cinsiyeyi öğrenirsiniz bu kez

Bi sey olmazzzz, cayini yapip cok icsen sorun olabilirdi belki ama kokudan cok bi sey olmaz oyle, bi dahakine o kadar yakmazsin olur biter
Ayy inşallah ya aldı beni bir korku valla hayır yani saçma bir durum oldu bi anda akıl edemedim yani İnt yazıyorum kasılmaya yol açar diyor ne alaka içmiyorum ki ben bunu ama acayip kafama takıldı yani psikolojik kasıklarım ağrıyor heralde. Doktora yazdım dayanamadım valla adam dicek ne salak salak sorular bunlar

Bi sey olmaz doktor ne sorular duyuyodur kim bilir, dondurma yedim bebek usur mu diye soran cok icin rahat etsin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…