- 14 Ağustos 2011
- 27.186
- 3.137
- 448
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.701
Canım o doktorda heyecandan yükseliyor. Sonra normale dönüyor.Ayrıca tansiyonum sürekli çoook düşük iken ilk kez bu sabah doktorda 13-7 çıktı moralimi bozdu. Tansiyonu böyle çokan oldu mu? Umarım tek seferlik bir durumdur
Yukarı çıkmasına çok sevindim canım. Darısı başıma inşallah. Diğer konu da kolayca hallolur inşallah.Kızlar selammm doktor kontrolünden geldim. Plasenta yukarı çıkmış çok şükür, darısı çıkmasını bekleyen tüm arkadaşlarıma .
Diğer bir sorunum damarda çentik idi daha önce yazmıştım. Hala devam . Doktor şuan için ilaç vermeyi dişünmediğini söyledi. İlaç denilen kan sulandırıcı. O konura kafam çok karışık. Doktorların bi kısmı öneriyor ilacı bi kısmı önermiyor. Yararı ve zararı aynı orandaymış. Bir yeri düzeltirken diğer yeri bozabiliyormuş. Detaylı ultrasondadaha net karwr vereceğiz detaylıyı çekecek doktorw da danışacağım. Bu durumu yaşaywn arkadaşım var mı? Aslında doktorumun söylediğine göre detaylıya kadwr çoğu doktor bu duruma bakmıyormuş zaten . Detaylıya gir en arkadaşlar höyle hi sorun ile karşılaşorsa bana da bilgi verebilir mi? Umarım kimse de çıkmaz tabiki .
Çok geçmiş olsun canım. Şifa diliyorum.Merhabalar kızlar nasılsınız ben yine grip oldum masallah gebeliğin başından beri kaç kez hasta oldum sayamadım ya sağlık ocağına hem izlem hem de hasta olunca bakılsın bi antibiyotik falan gerekli mi diye gittim viral antibiyotige gerek yok yinede cpr bakalım dedi yarına cıkcak o .El doppleri ile kalp atışlarını dinledim zaten hissediyorum hareketleri ama duymak da güzeldisalgın varmış herkes hasta bol sıvı tüketin meyve yiyin kızlar hastalık gelmeden savusturun yoksa gitmek bilmiyor
İşin gücün rast gitsin inşallah canım.Arac var benim ehliyet yok esimde calisiyor izin vermiyorlar zaten devlet hastanesi iceriye esleri almiyor
Randevu aldim bakalim hem bebegimi gorurum hem de sira bulurum insallah tesekkur ederim canim
Günaydın bu arada canim anneler
Her bebegi gormege gidecegim de heyecan basiyor hareketleri hissediyorum iyi anliyorum ama iste gormek daha farkli
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım. Şifa diliyorum.
Çok sağol canım deniyeyim evde organik ev yapımı pekmez de var ama düzenli içmedim hiç sagolasın inşallah toparlarım bir an evvelGecmis olsun canim portakal suyunu ic
Sabah bir tatli kasigi tahin ye
Ustune az zaman gecsin pekmezli su ic bunu rutinine ekleyebilirsin daha hasta olmazsin insallah
Tahin zaten mide bulanti ve yanmasina iyi geliyor hasta olmayida engelliyor
Pekmez zaten biliyoruz
Portakal cok guclu vitamin ilacsiz atlat insallah
3lu testi ilk yaptıran benim kiz 8 gun oldu hatta yazmistim niye yaptilar ikilide bisey cikmadi diye 3lude de bisey cikmadi cok sukurGunaydin kizlar. Muhtemelen gruptaki ilk ve tek 3lu test yaptiran ben olcamdoktorum 1 ay sonra gel demisti ama ben dayanamadim, 2 hafta sonrasi icin yani bugune devletten randevu almistim, istanbul kanuni sultan suleyman hast.ne gittim, sonunda asistana degil bi doktora denk geldim, ekranini gormedim, kalp atisini dinletmedi, usg goruntusu vermedi klasik, 17+2yim ama 17+5le uyumlu dedi ve 3lu test icin kan ver dedi, hocam ben 2li ve fetal yaptirdim 3luye gerek var mi dedim, biz istiyoruz dedi, gittim bi de kan verdim. Sonucunu hastaneden alcakmisim haftaya, enabiza dusuyo mu diye sordum burdan alcaksin dediler israrla, bi daha ayni hastaneden randevu bulamayabilirim belki bi daha hic gidemicem o yuzden rapor almaya gitmeye niyetim de yok acikcasi, enabiza duserse ne ala, neden yapildigini neden istendigini de anlamadim. Bu da boyle bi animdir.
Ya canım sen neden alan açtırmıyosun, her defasında hastaneye gitmek diye bi şey yok. Alan açtırıyosun sonra mhrs üzerinden takip ediyorsun, kolay açılmıyor ama zaten bulursan öyle alırsınArac var benim ehliyet yok esimde calisiyor izin vermiyorlar zaten devlet hastanesi iceriye esleri almiyor
Randevu aldim bakalim hem bebegimi gorurum hem de sira bulurum insallah tesekkur ederim canim
Günaydın bu arada canim anneler
Her bebegi gormege gidecegim de heyecan basiyor hareketleri hissediyorum iyi anliyorum ama iste gormek daha farkli
Aaa ben onu kacirmisim kusura bakma normalde her yazilani okuyorum aslinda ama arada kaciyo demek ki3lu testi ilk yaptıran benim kiz 8 gun oldu hatta yazmistim niye yaptilar ikilide bisey cikmadi diye 3lude de bisey cikmadi cok sukur
Bana da 10gune sonuc cikar dediler 2 gune cikti ve hastanenin lab.baktim
Deli gibi detayli ulturason icin sira bakiyorum yok yok yok
Ozele kaldim 2 hafta daha takip edicem sonra bakcam duruma
Bi sey olmazzzz, cayini yapip cok icsen sorun olabilirdi belki ama kokudan cok bi sey olmaz oyle, bi dahakine o kadar yakmazsin olur biterKızlar bir şey soracağım.
Evde ada çayı yaktım biraz fazla duman oldu sizce bu bir zarar verir mi?
Bilmiyorum ya. 10 gündür başım dönüyor ben tansiyonum düşmüştür diyip geçiyordum. Şimdi baktım yüksek twnsiyon da bağ dönmesi yapıyormuş. Belki de 10 fündür tansiyonum yüksek seyrediyorsur. Ve yüksek tansiyon aşırı riskliymiş. Moralim aşırı bozulduCanım o doktorda heyecandan yükseliyor. Sonra normale dönüyor.
Kendileri aciyormus sordum onuda kendileri acip oyle yonlendiriyorYa canım sen neden alan açtırmıyosun, her defasında hastaneye gitmek diye bi şey yok. Alan açtırıyosun sonra mhrs üzerinden takip ediyorsun, kolay açılmıyor ama zaten bulursan öyle alırsın
Ya sorma canim kayseri cok buyuk sehir ben bir uctayim hastane bir ucta tramvayla 1 bucuk saat suruyorAaa ben onu kacirmisim kusura bakma normalde her yazilani okuyorum aslinda ama arada kaciyo demek kivalla 2024te daha acikti sanki bi seyler, istanbulda ucretsiz yaptirmak isteyen cerrahpasaya gitsin diyodum cok kolay randevu bulunuyodu 1 ocaktan beri resmen sayfalari bile acilmiyo kilit, devlette hicbi bolum icin randevu bulunmuyo denilebilir, ocak niye boyle oldu anlamadim. Senin de cok uzak, yakin olsa her gun gider danisirsin da o yol vallahi zor seni cok iyi anliyorum
Ohhh cok sukur canim lekelenme yok dimiSorduğun için çok
sorduğun için çok teşekkür ederim canım.Evde yatıyorum iğneye gidiyorum sadece. Çok şükür. Bebek için de 30 ocakta randevumuz var detaylı ultrason olacak herhalde. İnşallah herşey güzel olacak diye olumlu düşünmeye çalışıyorum. Sen nasılsın canım?
Bozma moralini aman aman durBilmiyorum ya. 10 gündür başım dönüyor ben tansiyonum düşmüştür diyip geçiyordum. Şimdi baktım yüksek twnsiyon da bağ dönmesi yapıyormuş. Belki de 10 fündür tansiyonum yüksek seyrediyorsur. Ve yüksek tansiyon aşırı riskliymiş. Moralim aşırı bozuldu
Yaa çok tatlısınız teşekkür ederim deneyeceğim bugün bunuTatlı ye sırt üstü uzan tüm nefesini boşaltıp derin nefesle karnını şişir tutup yavaş yavaş vermeye başla sonrasında normal bı şekilde nefes al ben öyle yapa yapa hissetmeye başladım inşallah sende hissedersin ama endişelenme doktorlar 20.haftadan önce hissedilmez diyo iç karnın genişse ve bebeğin arkasi dönükse hissetmeye bilirsinben cinsiyete bakmayı unuttum 13.haftada bı dahakine 1 ay sonra gel dediği için öğrenemedim inşallah bu defa unutmam sorar öğrenirim sende biran önce öğrenirsin
Ayy inşallah ya aldı beni bir korku vallaBi sey olmazzzz, cayini yapip cok icsen sorun olabilirdi belki ama kokudan cok bi sey olmaz oyle, bi dahakine o kadar yakmazsin olur biter
Bi sey olmaz doktor ne sorular duyuyodur kim bilir, dondurma yedim bebek usur mu diye soran cokAyy inşallah ya aldı beni bir korku vallahayır yani saçma bir durum oldu bi anda akıl edemedim yani İnt yazıyorum kasılmaya yol açar diyor ne alaka içmiyorum ki ben bunu ama acayip kafama takıldı yani psikolojik kasıklarım ağrıyor heralde. Doktora yazdım dayanamadım valla adam dicek ne salak salak sorular bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?