- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.721
Niolia yagini doktoruna sor canimKızlar 20+5iz, bugün enfeksiyonum çıktı çok yüksek olmasada. 5 günlük bir ilaç verdi doktorum, bol su dedi ama zaten boolca su içiyorum. Onun dışında sizce neler yapmam gerek başına gelen var mı? Tedirgin oldum ister istemez şimdiye kadar böyle birşey çıkmamıştı testlerimde
Sehirlere gore degisiyor bence fiyatlarKizlar detaylı ultrason fiyat bilgisi alan var mı ? Ben birkaç yerle konuştum.7500---5500 ve 3500 olmak üzere 3 farklı fiyat aldım.3500 olana gidicem inşallah.dogum fiyatları inanılmaz yüksek60 bin lerden bahsediyorlar
Merhabalar , benim doktorumun önerdiği bir prof. Var ondan randevu aldık. 6000 TL dedi.Kizlar detaylı ultrason fiyat bilgisi alan var mı ? Ben birkaç yerle konuştum.7500---5500 ve 3500 olmak üzere 3 farklı fiyat aldım.3500 olana gidicem inşallah.dogum fiyatları inanılmaz yüksek60 bin lerden bahsediyorlar
Ben bugün 4.500den randevu aldım detaylı için. Profesör bir doktor vardı onun için 7bin dedi. Bursadayım, doğum için bilmiyorum sigortamız doğumu karşılıyor ama evet 60-70lerde bahsedildiğini de duydum çevremde açıkçasıKizlar detaylı ultrason fiyat bilgisi alan var mı ? Ben birkaç yerle konuştum.7500---5500 ve 3500 olmak üzere 3 farklı fiyat aldım.3500 olana gidicem inşallah.dogum fiyatları inanılmaz yüksek60 bin lerden bahsediyorlar
Hiç yaz bebeğim olmadı ama bence giydirilir, gündüz olmasa gece uyurken giydiririz illa ki. Çıplak kollu mu yatıracağız minnacık bebeği bilmiyorum.Kızlar sizce yazın 40-45 derecelerde ince uzun kollu tulum giydirilir mi kuponlarım var bir şeyler alayım diyorum hep uzun kollularya da 3-6 aylık almam lazım
Bende ona şaşırdım zaten dünyanın en tuzsuz beslenen insanıyım. Çok fazla su içiyorum. Sağlıklı hesleniyorum ce tansiyonum normalde diplerdedir. Günlerdir baş dönmesini tansiyon düşüklüğüne yoruyordum muhtemelen tam tersi yüksekliğindenmişBozma moralini aman aman dur
Stres yok annesi her sey yolunda
Kotuyu dusunup cagirma canim
Takibini yap tuzlu yeme ki yemiyorsundur eminim duzelir hemen
Bende hayal edince kollarını çıplak düşünemiyorum yaz da olsaHiç yaz bebeğim olmadı ama bence giydirilir, gündüz olmasa gece uyurken giydiririz illa ki. Çıplak kollu mu yatıracağız minnacık bebeği bilmiyorum.
13-7 çok yüksek değil ki benim bildiğim. Doktor kötü mü konuştu? Tansiyonla ilgili bir ilaç alıyor muydunuz? Belki o yükseltmiştir.Ayrıca tansiyonum sürekli çoook düşük iken ilk kez bu sabah doktorda 13-7 çıktı moralimi bozdu. Tansiyonu böyle çokan oldu mu? Umarım tek seferlik bir durumdur
13-7 çok yüksek değil ki benim bildiğim. Doktor kötü mü konuştu? Tansiyonla ilgili bir ilaç alıyor muydunuz? Belki o yükseltmiştir.
Hahahahha çok iyiymiş bu daBi sey olmaz doktor ne sorular duyuyodur kim bilir, dondurma yedim bebek usur mu diye soran cokicin rahat etsin yeter ki
Ben 8-5 dusuk tansiyonluyum, her hastaneye gidiste 12 13 lerde cikiyor. Bence endiselenme bende gorunce bune ya dedim ki benim 10 bile olsa bas agrim olur carpintim olur hissederim ama 12 13 lerde 0 his. Hastaneye giderken gecen süre, yurumek, ayakta durmak yanlis sonuc verir. 10 15 dk oturup olcmek dogru sonuc verir.Bende ona şaşırdım zaten dünyanın en tuzsuz beslenen insanıyım. Çok fazla su içiyorum. Sağlıklı hesleniyorum ce tansiyonum normalde diplerdedir. Günlerdir baş dönmesini tansiyon düşüklüğüne yoruyordum muhtemelen tam tersi yüksekliğindenmişeğer günlerdir yüksek seyrediyors hiç normal değil
Bende tuzu kestim benimde hep aksamlari 10 yukseliyor 11 oluyor ve benim vucudum kaldirmiyor. Carpintim bas agrim oluyor. Ben Kardiyolojiye gittim ozellikle de sordum 11 yukseldiginde bebege zarari olurmu diye, oda 11 alisik olmadigim bi tansiyon oldugu icin ben kotu hissedermisim ama bebege zarari olmaz dedi..Yok aldığım vir ilaç yok. Normal kendimi bildim bileli hamilelik dahil 9-6 cicvarıydı tansiyonum. Tuz yok hayatımda neredeyse . Durup dururken böyle yüksek seyretmesi tuhaf geldi bana ve tüm doktor yazıları hastane sayfalarında riskli bir durum olduğu yzıuor . 14 ve üzeri direkt müdahale deniyor zaten . Yani 13 yüksek bence
Benim de 9-6, 10-7 oluyor genelde, bugun hastaneye gittim 11-7 cikti ama kendimi kotu hissetmiyodum, heyecandandir diye dusundum. Bi de gecen sene hastanede yatmistim mesela 14u gordum ben, panikledim 14 benim icin cok yuksek neden diye sordum, yine bas donmem vs yoktu ama rahmime balon koymuslardi asiri sancim vardi dogum sancisi gibi bagiriyodum odada o derece, vucut agriya panige tepki olarak vs de tansiyonu yukseltirmis ki kalp atisi dengelensin diye oyle soylemislerdi bana, o yuzden normal demislerdi. Eger yatar ve sakin pozisyondayken yukseliyor ve dusmuyorsa o durumda sebebine bakilir demislerdi.Bende tuzu kestim benimde hep aksamlari 10 yukseliyor 11 oluyor ve benim vucudum kaldirmiyor. Carpintim bas agrim oluyor. Ben Kardiyolojiye gittim ozellikle de sordum 11 yukseldiginde bebege zarari olurmu diye, oda 11 alisik olmadigim bi tansiyon oldugu icin ben kotu hissedermisim ama bebege zarari olmaz dedi..
3 4 farkli doktora sordum hayir 11 12 yukselse bile normal dedi zarari olmaz dedi.
Sadece 1 doktor bana 8 tansiyonluyken 11 yukselmemesi lazim dikkat et tuzu kes demisti.
Vucutta enfeksiyon olabilir miBende ona şaşırdım zaten dünyanın en tuzsuz beslenen insanıyım. Çok fazla su içiyorum. Sağlıklı hesleniyorum ce tansiyonum normalde diplerdedir. Günlerdir baş dönmesini tansiyon düşüklüğüne yoruyordum muhtemelen tam tersi yüksekliğindenmişeğer günlerdir yüksek seyrediyors hiç normal değil
Evet sizin günlük düşüklüğünüze göre kıyaslayınca yüksekmiş ama normal tansiyon benim 12-8 olduğu için 14te endişe ederim de 13 çok yüksek değildir diye düşünüyordum.Yok aldığım vir ilaç yok. Normal kendimi bildim bileli hamilelik dahil 9-6 cicvarıydı tansiyonum. Tuz yok hayatımda neredeyse . Durup dururken böyle yüksek seyretmesi tuhaf geldi bana ve tüm doktor yazıları hastane sayfalarında riskli bir durum olduğu yzıuor . 14 ve üzeri direkt müdahale deniyor zaten . Yani 13 yüksek bence
Sy sağolun içimi rahatlattınız. Tansiyon aleti aldım düzenli ölçip takip ederim. İnşallah dediğiniz gibidirBen 8-5 dusuk tansiyonluyum, her hastaneye gidiste 12 13 lerde cikiyor. Bence endiselenme bende gorunce bune ya dedim ki benim 10 bile olsa bas agrim olur carpintim olur hissederim ama 12 13 lerde 0 his. Hastaneye giderken gecen süre, yurumek, ayakta durmak yanlis sonuc verir. 10 15 dk oturup olcmek dogru sonuc verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?