Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Kızlar 20+5iz, bugün enfeksiyonum çıktı çok yüksek olmasada. 5 günlük bir ilaç verdi doktorum, bol su dedi ama zaten boolca su içiyorum. Onun dışında sizce neler yapmam gerek başına gelen var mı? Tedirgin oldum ister istemez şimdiye kadar böyle birşey çıkmamıştı testlerimde

Kizlar detaylı ultrason fiyat bilgisi alan var mı ? Ben birkaç yerle konuştum.7500---5500 ve 3500 olmak üzere 3 farklı fiyat aldım.3500 olana gidicem inşallah.dogum fiyatları inanılmaz yüksek 60 bin lerden bahsediyorlar

Kızlar sizce yazın 40-45 derecelerde ince uzun kollu tulum giydirilir mi kuponlarım var bir şeyler alayım diyorum hep uzun kollular ya da 3-6 aylık almam lazım

Niolia yagini doktoruna sor canim
İc camasirina damlat 1-2 dk havalansin oyle giy ama doktora danis
Hos zarari yok biliyoruz ama olsun tedbir her zaman gerek
Cok gecmis olsun
Sehirlere gore degisiyor bence fiyatlar
Yasadigim yerde en pahali ucret 5,000 o da doktordan sanirim
Ama medcana ve medipol hastanesini aramadim onlari arasam kesin 7,000 bulurdu
Ben de 3,500 tl olan yere giderim buyuk ihtimal en uygunu oydu

Merhabalar , benim doktorumun önerdiği bir prof. Var ondan randevu aldık. 6000 TL dedi.
Ankara’da yaşıyorum , doktordan doktora ve hastaneye göre çok farkediyor diye biliyorum.

Ben bugün 4.500den randevu aldım detaylı için. Profesör bir doktor vardı onun için 7bin dedi. Bursadayım, doğum için bilmiyorum sigortamız doğumu karşılıyor ama evet 60-70lerde bahsedildiğini de duydum çevremde açıkçası

Kızlar sizce yazın 40-45 derecelerde ince uzun kollu tulum giydirilir mi kuponlarım var bir şeyler alayım diyorum hep uzun kollular ya da 3-6 aylık almam lazım
Hiç yaz bebeğim olmadı ama bence giydirilir, gündüz olmasa gece uyurken giydiririz illa ki. Çıplak kollu mu yatıracağız minnacık bebeği bilmiyorum.

Bozma moralini aman aman dur
Stres yok annesi her sey yolunda
Kotuyu dusunup cagirma canim
Takibini yap tuzlu yeme ki yemiyorsundur eminim duzelir hemen
Bende ona şaşırdım zaten dünyanın en tuzsuz beslenen insanıyım. Çok fazla su içiyorum. Sağlıklı hesleniyorum ce tansiyonum normalde diplerdedir. Günlerdir baş dönmesini tansiyon düşüklüğüne yoruyordum muhtemelen tam tersi yüksekliğindenmiş eğer günlerdir yüksek seyrediyors hiç normal değil

Kizlar detaylı ultrason fiyat bilgisi alan var mı ? Ben birkaç yerle konuştum.7500---5500 ve 3500 olmak üzere 3 farklı fiyat aldım.3500 olana gidicem inşallah.dogum fiyatları inanılmaz yüksek 60 bin lerden bahsediyorlar

Hiç yaz bebeğim olmadı ama bence giydirilir, gündüz olmasa gece uyurken giydiririz illa ki. Çıplak kollu mu yatıracağız minnacık bebeği bilmiyorum.
Bende hayal edince kollarını çıplak düşünemiyorum yaz da olsa LCW de önceden bebek alışverişi yaptıysanız eğer sizlere de belki gelmiştir kupon kuponlarıma bir göz atın derim

Ayrıca tansiyonum sürekli çoook düşük iken ilk kez bu sabah doktorda 13-7 çıktı moralimi bozdu. Tansiyonu böyle çokan oldu mu? Umarım tek seferlik bir durumdur
13-7 çok yüksek değil ki benim bildiğim. Doktor kötü mü konuştu? Tansiyonla ilgili bir ilaç alıyor muydunuz? Belki o yükseltmiştir.

13-7 çok yüksek değil ki benim bildiğim. Doktor kötü mü konuştu? Tansiyonla ilgili bir ilaç alıyor muydunuz? Belki o yükseltmiştir.

Yok aldığım vir ilaç yok. Normal kendimi bildim bileli hamilelik dahil 9-6 cicvarıydı tansiyonum. Tuz yok hayatımda neredeyse . Durup dururken böyle yüksek seyretmesi tuhaf geldi bana ve tüm doktor yazıları hastane sayfalarında riskli bir durum olduğu yzıuor . 14 ve üzeri direkt müdahale deniyor zaten . Yani 13 yüksek bence

Bi sey olmaz doktor ne sorular duyuyodur kim bilir, dondurma yedim bebek usur mu diye soran cok icin rahat etsin yeter ki
Hahahahha çok iyiymiş bu da doktor aradı senin canın sıkılıyor heralde Müge anlı Esra Erol izle yok olmadı mı kocana sar kaynana laf sok bir şey olmaz manyak mısın dedi dedim hocam napayım bende böyle bir çeşitim

Ben 8-5 dusuk tansiyonluyum, her hastaneye gidiste 12 13 lerde cikiyor. Bence endiselenme bende gorunce bune ya dedim ki benim 10 bile olsa bas agrim olur carpintim olur hissederim ama 12 13 lerde 0 his. Hastaneye giderken gecen süre, yurumek, ayakta durmak yanlis sonuc verir. 10 15 dk oturup olcmek dogru sonuc verir.

Bende tuzu kestim benimde hep aksamlari 10 yukseliyor 11 oluyor ve benim vucudum kaldirmiyor. Carpintim bas agrim oluyor. Ben Kardiyolojiye gittim ozellikle de sordum 11 yukseldiginde bebege zarari olurmu diye, oda 11 alisik olmadigim bi tansiyon oldugu icin ben kotu hissedermisim ama bebege zarari olmaz dedi..
3 4 farkli doktora sordum hayir 11 12 yukselse bile normal dedi zarari olmaz dedi.
Sadece 1 doktor bana 8 tansiyonluyken 11 yukselmemesi lazim dikkat et tuzu kes demisti.

1 subatta benim de detaylı ultrason 5900 demişlerdi galiba doktor sigortan öder dedi ama çok sanmıyorum öderse iyi olur tabi bir saat bakılıyormus benim kız nazlı yüzünü falan pek göstermiyor ama inşallah o gün her şeye güzelce detaylıca bakılır güzel haberlerle geliriz

Benim de 9-6, 10-7 oluyor genelde, bugun hastaneye gittim 11-7 cikti ama kendimi kotu hissetmiyodum, heyecandandir diye dusundum. Bi de gecen sene hastanede yatmistim mesela 14u gordum ben, panikledim 14 benim icin cok yuksek neden diye sordum, yine bas donmem vs yoktu ama rahmime balon koymuslardi asiri sancim vardi dogum sancisi gibi bagiriyodum odada o derece, vucut agriya panige tepki olarak vs de tansiyonu yukseltirmis ki kalp atisi dengelensin diye oyle soylemislerdi bana, o yuzden normal demislerdi. Eger yatar ve sakin pozisyondayken yukseliyor ve dusmuyorsa o durumda sebebine bakilir demislerdi.

Vucutta enfeksiyon olabilir mi
Enfeksiyon da tansiyonu etkiler diye dusundum telaslanma canim meyveyi cogalt duzelir merak etme
Ya da 1 hafta olcum yap takiple doktoruna tekrar soylersin

Evet sizin günlük düşüklüğünüze göre kıyaslayınca yüksekmiş ama normal tansiyon benim 12-8 olduğu için 14te endişe ederim de 13 çok yüksek değildir diye düşünüyordum.

Sy sağolun içimi rahatlattınız. Tansiyon aleti aldım düzenli ölçip takip ederim. İnşallah dediğiniz gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…