- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.661
inşallah sağol cnmKalp sesi ben de hic duymadim devlette canim. Sadece kalbi atiyo, sorun yok, bilmem kac haftayla uyumlu, kalkabilirsin diyolar. Olsun, en azindan iyi oldugunu duydun icin rahatladi, alan actirdin detayli icin. Insallah detaylida uzun uzun gorursun bebisi, ve insallah kolayca randevu bulursun.
Şanlıurfa eğitim araştırma hastanesinehangi hastaneye gittiniz
Sanırım bizden henüz yaptıran olmadı, randevuları aldık ama daha tarih gelmedi. Nisan-Mayıs annelerine sorarsanız daha doğru cevap alırsınız bence.Kızlar selam ben ağustos annelerindem yazıyorum. Bir çoğunuz detayli ultrason yaptirmissinizdir.
İzmir'de devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason yaptıran var mı içinizde?Cevap verirseniz çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim cevap için. Randevu alma kısmında da aslında bilgi almak istedim çünkü devlet hastanelerinden hepmizele yönlendiriyorlar. Hic mı yok acaba devlette diye merak ettim. İzmir için soruyorum tabikiSanırım bizden henüz yaptıran olmadı, randevuları aldık ama daha tarih gelmedi. Nisan-Mayıs annelerine sorarsanız daha doğru cevap alırsınız bence.
Devlet hastanesine gidecekseniz alan actirarak mhrs'den, universite hastanesine gidecekseniz saniyorum ki alan actirmaya gerek olmaksizin kendi sitelerinden, ozele gidecekseniz alan acilmasina gerek olmaksizin hastaneyi arayarak randevu alabilirsiniz.Alan açıldıktan sonra randevuyu nereden alıyorsunuz hastanenin kendi sitesinden mi , ben 20. Haftamda gidicem randevu almak için çok geç oluyor ama merkeze gitmemiz lazım diye iki hafta beklemek zorundayım inşallah bulurum
İzmirdeyim belki 9 Eylül veya Egede olabilir. Ya da şehir hastanesinde.Kızlar selam ben ağustos annelerindem yazıyorum. Bir çoğunuz detayli ultrason yaptirmissinizdir.
İzmir'de devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason yaptıran var mı içinizde?Cevap verirseniz çok sevinirim.
Ege'ye gittim yokmuşİzmirdeyim belki 9 Eylül veya Egede olabilir. Ya da şehir hastanesinde.
Nasil oluyor o? Ben hic denk gelmedim.Devlette paralı bölümlerde var. Ondan daha hızlı randevu alınıyor.
Bizim burdaki devlette var profesör bakıyor ücretli olarak elden randevu veriliyor ücretli olduğu için hasta da çok olmuyor . Çoğu devlet hastanesinde var bu sistem. Bahsettiği buysa eğerNasil oluyor o? Ben hic denk gelmedim.
Bende geçen arkadaştan duydum cildiyede saat 5ten sonra randevu boşmuş onlarda almışlar muayene olmuşlar 3-4 gün sonra mesaj gelmiş x₺ muayene ücreti maaşınızdan kesilecektir diyeNasil oluyor o? Ben hic denk gelmedim.
Rabbim yardımcın olsun. İnşaAllah kolaylıkla bulursun hakkında hayırlısı olur. Araç sıkıntısı da zor iş gerçekten.Kayseri sehir hastanesi ben bir uctayim hastane bir ucta
Ilk defa duydum, iyiymis oyleyse.Bizim burdaki devlette var profesör bakıyor ücretli olarak elden randevu veriliyor ücretli olduğu için hasta da çok olmuyor . Çoğu devlet hastanesinde var bu sistem. Bahsettiği buysa eğer
Bunu da ilk defa duydum...Bende geçen arkadaştan duydum cildiyede saat 5ten sonra randevu boşmuş onlarda almışlar muayene olmuşlar 3-4 gün sonra mesaj gelmiş x₺ muayene ücreti maaşınızdan kesilecektir diye
Bundan mı bahsediyorlar bilmiyorum
Kızlar selam ben ağustos annelerindem yazıyorum. Bir çoğunuz detayli ultrason yaptirmissinizdir.
Doktorum 182 yi arayıpda alabilirsin mhrs den de alabilirsin dedi ama akşam 5 den sonraAlan açıldıktan sonra randevuyu nereden alıyorsunuz hastanenin kendi sitesinden mi , ben 20. Haftamda gidicem randevu almak için çok geç oluyor ama merkeze gitmemiz lazım diye iki hafta beklemek zorundayım inşallah bulurum
İyi akşamlar canım bende yarın 17 yi doldurmuş oluyorum cinsiyeti gösterirse pazartesi öğrenecez inşallah benim bebiş aceleciydi 13ten beri hissediyorum dışardan kimse hissetmedi eşim o kadar dokundu yok sana öyle geliyor dedi bugün yeğenim elini koyduğu gibi tekme vurdu ilk kez bu kadar belirgindi uzanınca oluyor genelde huyu güzel sakin biri dokunsun derler bebişin ilk canlanması ilk tepkisi kime olursa huyu ona benzermiş benim karnıma dokunan yeğenime ablam hamileyken diğer ablamın kızı da ona dokunmuştu tipleri huyları birebir aynı sakin ılımlılar eğer bu hurafe bende tutarsa çok sevinirimArkadaşlar iyi akşamlarr. Ben 17. Haftamdayım ama hala bebiş hareketi hiç hissetmedim. Sizler hissediyor musunuz? Bir de cinsiyet hala öğrenemedik
Yaa ne güzellİyi akşamlar canım bende yarın 17 yi doldurmuş oluyorum cinsiyeti gösterirse pazartesi öğrenecez inşallah benim bebiş aceleciydi 13ten beri hissediyorum dışardan kimse hissetmedi eşim o kadar dokundu yok sana öyle geliyor dedi bugün yeğenim elini koyduğu gibi tekme vurdu ilk kez bu kadar belirgindi uzanınca oluyor genelde huyu güzel sakin biri dokunsun derler bebişin ilk canlanması ilk tepkisi kime olursa huyu ona benzermiş benim karnıma dokunan yeğenime ablam hamileyken diğer ablamın kızı da ona dokunmuştu tipleri huyları birebir aynı sakin ılımlılar eğer bu hurafe bende tutarsa çok sevinirim
Bende hiç hissetmiyordum. 17+5 te baloncuk patlaması gibi hissettim. Ama çok nadir oluyor.Arkadaşlar iyi akşamlarr. Ben 17. Haftamdayım ama hala bebiş hareketi hiç hissetmedim. Sizler hissediyor musunuz? Bir de cinsiyet hala öğrenemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?