Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Bnde bugün devlete gittim randevum vardı bi saat bekledim girdim kalp atışı dinlet edi bile ultrason kagıdı bile vermedi boş bi kapıda bilhileri kilosunu faln yazdı ağzından cımbızla aldım bu ne ya hiç memnun kalmadım normalde 18+2 yim kağıda 19+2 olarak yazmış gelişimi iyi dedi bacak bacak üstüne atmış mahsus cünsiyeti bilmiyorum dedim ama göstermiyor dedi aln açtı detaylı için 5 ten sonra randevu al dedi bakalım ne zmna bulabilirsem
inşallah sağol cnm

Alan açıldıktan sonra randevuyu nereden alıyorsunuz hastanenin kendi sitesinden mi , ben 20. Haftamda gidicem randevu almak için çok geç oluyor ama merkeze gitmemiz lazım diye iki hafta beklemek zorundayım inşallah bulurum

Kızlar selam ben ağustos annelerindem yazıyorum. Bir çoğunuz detayli ultrason yaptirmissinizdir.

İzmir'de devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason yaptıran var mı içinizde? Cevap verirseniz çok sevinirim.
Sanırım bizden henüz yaptıran olmadı, randevuları aldık ama daha tarih gelmedi. Nisan-Mayıs annelerine sorarsanız daha doğru cevap alırsınız bence.

Sanırım bizden henüz yaptıran olmadı, randevuları aldık ama daha tarih gelmedi. Nisan-Mayıs annelerine sorarsanız daha doğru cevap alırsınız bence.
Çok teşekkür ederim cevap için. Randevu alma kısmında da aslında bilgi almak istedim çünkü devlet hastanelerinden hepmizele yönlendiriyorlar. Hic mı yok acaba devlette diye merak ettim. İzmir için soruyorum tabiki

Devlet hastanesine gidecekseniz alan actirarak mhrs'den, universite hastanesine gidecekseniz saniyorum ki alan actirmaya gerek olmaksizin kendi sitelerinden, ozele gidecekseniz alan acilmasina gerek olmaksizin hastaneyi arayarak randevu alabilirsiniz.

Kızlar selam ben ağustos annelerindem yazıyorum. Bir çoğunuz detayli ultrason yaptirmissinizdir.

İzmir'de devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason yaptıran var mı içinizde? Cevap verirseniz çok sevinirim.
İzmirdeyim belki 9 Eylül veya Egede olabilir. Ya da şehir hastanesinde.

İzmirdeyim belki 9 Eylül veya Egede olabilir. Ya da şehir hastanesinde.
Ege'ye gittim yokmuş dokuz Eylül'de de hocalar galiba ekstra ücretle yapıyorlar. Şehir Hastanesi'nde kimisi var diyor kimisi yok diyor emin olamadim. Çok teşekkür ederim

Bizim burdaki devlette var profesör bakıyor ücretli olarak elden randevu veriliyor ücretli olduğu için hasta da çok olmuyor . Çoğu devlet hastanesinde var bu sistem. Bahsettiği buysa eğer
Ilk defa duydum, iyiymis oyleyse.

Bunu da ilk defa duydum...

Tesekkurler kizlar

Doktorum 182 yi arayıpda alabilirsin mhrs den de alabilirsin dedi ama akşam 5 den sonra

Arkadaşlar iyi akşamlarr. Ben 17. Haftamdayım ama hala bebiş hareketi hiç hissetmedim. Sizler hissediyor musunuz? Bir de cinsiyet hala öğrenemedik

Arkadaşlar iyi akşamlarr. Ben 17. Haftamdayım ama hala bebiş hareketi hiç hissetmedim. Sizler hissediyor musunuz? Bir de cinsiyet hala öğrenemedik
İyi akşamlar canım bende yarın 17 yi doldurmuş oluyorum cinsiyeti gösterirse pazartesi öğrenecez inşallah benim bebiş aceleciydi 13ten beri hissediyorum dışardan kimse hissetmedi eşim o kadar dokundu yok sana öyle geliyor dedi bugün yeğenim elini koyduğu gibi tekme vurdu ilk kez bu kadar belirgindi uzanınca oluyor genelde huyu güzel sakin biri dokunsun derler bebişin ilk canlanması ilk tepkisi kime olursa huyu ona benzermiş benim karnıma dokunan yeğenime ablam hamileyken diğer ablamın kızı da ona dokunmuştu tipleri huyları birebir aynı sakin ılımlılar eğer bu hurafe bende tutarsa çok sevinirim

Yaa ne güzell benim de eşim bi kaç kere dokundu acaba bişi hissediliyor mu diye ama tık yok maşallah. Ultrasonda bakınca sekiyor içerde aslında ama ben hiç hissetmiyorum. Sizin adınıza sevindim çabucsk hissrtmişsiniz ay cinsiyeti 12. Haftada öğrenenler var ya bizim acayip inat dönmüyor asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…