Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Kızlar gece yatakta dönerken, gündüz aniden kalkınca ya da oturunca vs anlıj olarak baş dönmesi yaşıyorum. 1 hafta oldu sevam ediyor. Bir şeyin eksikliğinden olabilir mi?

Kızlar günaydın bugün Şok marketlerde bebek ürünleri geliyormuş. Cuma da Bim'e gelecekmiş. Uğrarsanız bakın belki güzel şeyler vardır.

Kızlar gece yatakta dönerken, gündüz aniden kalkınca ya da oturunca vs anlıj olarak baş dönmesi yaşıyorum. 1 hafta oldu sevam ediyor. Bir şeyin eksikliğinden olabilir mi?
Hamilelikte olabilir baş dönmesi diye biliyorum. Bir keresinde bahçede ayakkabım kaydı düştüm. Doktora muayeneye gittim. Baş dönmesi denge kaybı olabilir dikkat et dedi. Araç kullanıyorum sıkıntısı var mı dedim. Yine başın dönmüyorsa sıkıntı yok dedi.

Yaşar Can’a gittim arkadaşım tavsiye etmişti bebeğin ölçümlerini tek tek yaptı bilgilendirdi ama çok kalabalık olduğu için sormak istediklerimi soramadım maalesef
merhaba bende mayıs annesıyım kısmetse bursa şehır hastanesı detaylı usg arastırma yaparken yazınızı görudm bende cuma gıdecegım ama hıcbır yorum yok ,süre ne kadar sürdü memnun kaldınızmı güzelce baktımı acaba ? görülşerinizi merakla beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…