Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    94
Günaydın kızlar
Biz eşimle adak adamıştık bebişimiz olursa ve 3 ayı tehlikesi biterse kurban kesecez diye çok şükür bugün yerine getirdik adağımızı çok duygulandım iyice sulu göz oldum bu hormonlar yüzünden sağlıkla hayırla kolaylıkla kucaklarimiza alalım hepimiz bebişlerimizi inşallah

Günaydın kızlar
Kızımı dün gördük bir problem yok 17 haftalık normal dedi yan durdu hep yüzünü göremedik ama zaten daha şekli tam belirgin olmaz dedi
Hareketi 24e kadar hissetmeyebilirmişim hem ilk gebelik olduğu için hem iç tarafta galiba karnımda çıkmadı. biraz rahatladım doktordan duymak içimi rahatlattı
Fetal yaptırmıştık ileri testler var size önermiyorum ama yaptırmayacağına dair bir form imzalaman dedi sizde böyle bir konu geçti mi acaba
Plesantayı sormayı unutmuşum haftaya gittiğimde sorarım
İş yerinde komşu akraba vs siz söylemeden hamileliğinizi fark edip soran oldu mu? Benim soran yok çevrem mi ilgisiz şüphelenmeye başladım

Tebrikler
Ben hiçbir takviye kullanmıyorum şu an. Midemden dolayı hiç içmek istemiyorum. Doktorum da OK dedi. Belki ilerde başlatır. Çok dert etmeyin

Allah kabul etsin

Kızlar ben 17 haftalık gebeyim . 2-3 gün öncesine kadar rahmimde kıpırtı hissediyordum fakat bu ara hiç his yok .ilk gebeliğim bebeğim erkek normal mi bu durum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…