- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.441
Bende bakıyorumKızlar şöyle yazlık tulumlar denk gelirse paylaşır mısınız bakıyorum ama çok seçenek bulamıyorum
Etiket ben orayı kaçırmışımHâlâ beni etiket yapip cinsiyetleri ogrenip soylemenler var aliniyorum anneler
Bende yani şuan Hatayda yaşadığım için yazlık en iyi bunlar olur diye düşündüm kısa ve patikli olmadıkları içinde büyüsede olur diye düşünüyorumBende bakıyorumyazın çoğunlukla çıkar heralde. Çok güzel ve kullanışlı bunlar
Kent hastanesi mi canım? Benim üç hafta sonra tekrar bakılacak herhalde oerinatolojide.Selam bende izmirdeyim. Kent acıbademe gidiyorum, detaylı içinde ordaki doktora yönlendirdi doktorum. Alsancak dışında öneri almak isterseniz orda da bir doktor var bilginiz olsun
Aaa süper canım yukarı çıkmasına çok sevindim. Benimki de çıkabilir inşallah. Belki büyüdüğü için ağrı yapıyordur canım.Gecen hafta totosunu dönmüştü fotograf alamamıstık doktor haftaya gel yine bakarım dedi gittim ama yine arkası dönüktü doğru düzgün yüzünü göstermedi ya o kadar ugrastık ama iyiymiş onu öğrendim rahatladım. Gündüz bir şeyim yoktu şimdi sanki bıçak saplanıyor alttan yürürken bebek de yukarı cıkmıs neyin ağrısı bu bilemedim
İsim ben de karar veremedim daha. İlkinde kolay olmuştu ama şimdi ikinci erkek ismi düşünmek lazım. Sağlıkla doğsunlar da artık ismi bulcaz bi şekilde.Erkek annesi olucam, ben isme de karar verince ikisini bir yazarim diye dusunmustum ama isim karari biraz zor verilecek gibi
Evet eskiye göre daha sık acıkıyorum. Bu dönem böyle oluyır herhalde. Bu arada benlmki de erkek.Yaaahayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimki erkek.
Takviye olarak Multivitamin vermişti geçen ay da ona ek olarak demir+magnezyum bir şey verdi.
Bir de 19.haftadayım son bir haftadır sürekli yememe rağmen açlıktan kıvranıyorum. Normal mi bu benim gibi olan var mı
Ben de Çarşamba öğrenicem inş cinsiyetini. 17+4' teyim ama yurtdışındayım ve burda baya geç söylüyorlar. Kontrol araları da çok uzun. 2 ay oldu nerdeyse hareket de pek hissetmiyorum ama bu hafta karnım baya farketti. Bi de ağrılı geçiyor benim hamilelik baya. Böyle ağrılı geçen var mı acaba arkadaşlar?Kızlar selam 16+4’teyken kızım olacağını öğrendim ve içim içime sığmıyor çok mutluyum :) Sizlerle de paylaşmak istedim.. sizin cinsiyetler de belli oldu mu?
Bir de rutin kontrollerime gidiyorum ama doktor ilk üç ay kullandığım folik asit dışında bir vitamin/takviye vs. vermedi henüz. Sadece guatr için bir ilaç kullanıyorum o kadar. Bir sıkıntı olur mu bu durum? Hamilelikte mutlaka kullanılması gereken bir takviye var mı?
Ben de Çarşamba öğrenicem inş cinsiyetini. 17+4' teyim ama yurtdışındayım ve burda baya geç söylüyorlar. Kontrol araları da çok uzun. 2 ay oldu nerdeyse hareket de pek hissetmiyorum ama bu hafta karnım baya farketti. Bi de ağrılı geçiyor benim hamilelik baya. Böyle ağrılı geçen var mı acaba arkadaşlar?
Benim de ağrılarım oluyor gariptir başından beri.. artık normal herhalde demeye başladım mecbur ama. Progesteron vs kullanıyor musunuz?Ben de Çarşamba öğrenicem inş cinsiyetini. 17+4' teyim ama yurtdışındayım ve burda baya geç söylüyorlar. Kontrol araları da çok uzun. 2 ay oldu nerdeyse hareket de pek hissetmiyorum ama bu hafta karnım baya farketti. Bi de ağrılı geçiyor benim hamilelik baya. Böyle ağrılı geçen var mı acaba arkadaşlar?
Chakrada baya indirim var şu an, little gusto ve ya olala koala sayfalarına bakabilirsiniz trendyoldaKızlar şöyle yazlık tulumlar denk gelirse paylaşır mısınız bakıyorum ama çok seçenek bulamıyorum
Bebek yukari cikarken kasiklardaki baglar geriliyormus, panik yokkk her sey yolundaaaGecen hafta totosunu dönmüştü fotograf alamamıstık doktor haftaya gel yine bakarım dedi gittim ama yine arkası dönüktü doğru düzgün yüzünü göstermedi ya o kadar ugrastık ama iyiymiş onu öğrendim rahatladım. Gündüz bir şeyim yoktu şimdi sanki bıçak saplanıyor alttan yürürken bebek de yukarı cıkmıs neyin ağrısı bu bilemedim
O zaman bizi de ekler msnz listeye cinsiyeti öğrendik erkekmisHâlâ beni etiket yapip cinsiyetleri ogrenip soylemenler var aliniyorum anneler
Valla ben 12.haftaya kadar hiçbişi hissetmiyordum hamile gibide değildim sonra kanamam oldu derken benimde ağrılarım var 15+5 oldum bende ama 12.den beri ağrılarım var hatta daha cok mide kısmında ağrım oluyor doktoruma sordum normal dedi kasık ağrımda nadiren oluyor ama beni cok zorlayacak tarzda değil ben normal diye düşünüyorum doktor rahim büyüdükçe ağrıların olur dediBen de Çarşamba öğrenicem inş cinsiyetini. 17+4' teyim ama yurtdışındayım ve burda baya geç söylüyorlar. Kontrol araları da çok uzun. 2 ay oldu nerdeyse hareket de pek hissetmiyorum ama bu hafta karnım baya farketti. Bi de ağrılı geçiyor benim hamilelik baya. Böyle ağrılı geçen var mı acaba arkadaşlar?
Kan hacmi arttigi icin normal. Gecen sene 4 unite kan ve 2 unite demir serum aldim, damarlarim yemyesil olmustu o zaman ben de korkmustum normalmis. Herkesin bunyesi farkli; kiminin dis problemi oluyor, kiminin varisi, kiminin damarlari belirgin, kiminde catlak, kiminde gobekte renkli cizgi oluyor. Hepsi normal, olmasi da olmamasi da...Kızlar kan akışı arttığı için bacaklarda varis olabildiğini okudum ama benim bacaklarımda yok özellikle göbek ve göğüs bölgemde aşırı damarlanma görüyorum aynadan bakınca resmen yemyeşil gözüküyor normal midir
İlçede yaşıyorum canım. Kayseri'ye yakınım, o yüzden oraya daha sık gidiyorum. Burda yaşadığım ilçede devlet hastanesine gidiyorum. Sivasta da bildiğim bi medicana var zaten başka özel yok, yanılabilirim amaCnm bende sivasta yaşıyorum burda hangi doktora gidiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?