Amin hepimizinnn inşallaahhhh bide benim ilk bebişşş 2sene uğraştımmm umarım sağlıklaa kucağımaa alabilirim günlerim bu yüzden korkuylq geçiyorrOy maşallah Rabbım kucağınıza almak nasip etsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.403
- 48
Ya normalde gebelikte ilişkinin zararı olduğu için değil ama çoğu çiftin birbirini suçlama potansiyeline yatkın olduğu için doktorlar buna müsaade etmiyorlarmışBu arada çok yoğun çalıştığım için doktor bana heyet raporu verdi çok az riskin var çok beklediğimiz için doktorumuz riske atmak istemedi ve biraz kanama alanı gördü o sebepten cinsel ilişkiye girmedik doktorumuz yasaklamadı aslında biz önlem amaçlı ilişkiye girmiyrohz
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.403
- 48
MantıklıHayır bebeğimizin haberini 14 ay sonra aldık 14 aydır ilişki olmasa nasıl hamile kalayım
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.403
- 48
Allah ın izniyle inşallah valla korkma demicem bende korkuyorumAmin hepimizinnn inşallaahhhh bide benim ilk bebişşş 2sene uğraştımmm umarım sağlıklaa kucağımaa alabilirim günlerim bu yüzden korkuylq geçiyorr
Tadına varamadım sevinemedim bile her hafta hastaneye koşuyorum gelme diyolar artıkAllah ın izniyle inşallah valla korkma demicem bende korkuyorum
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.403
- 48
Her hafta neden hastaneye gidiyorsunuzTadına varamadım sevinemedim bile her hafta hastaneye koşuyorum gelme diyolar artık
Bebiş iyimi bakmaya paranoyak oldum çünkü ya daha doğrusu 5.haftada gittim ilk kese bebek göründü öbür hafta kendi çağırdı kalp atışı için 6. Hafta / sonra kan verdim falan tiroidim yüksek çıkmış 7.hafta onun için gittim tekrar kan verdim falan 1.61 e düşmüş tsh kendiliğinden o sıra gittiğimde tekrar baktık bebişe zaten şuan 8.haftaya girdim salı tekrar gitcem buna kendi keyfime gidiyorum işte bu seferHer hafta neden hastaneye gidiyorsunuz
Merhabalar, genelde sessizce okuyorum yazışmaları birkaç soruya denk geldim o yüzden yazmak istedim. Bugün fetal DNA ile ilgili doktorumuz bilgi verdi. Belki merak edenlere faydası olur diye yazmak istedim.
Öncelikle 10. Haftamdayım aslında bu haftadan itibaren sonuç alınabiliyormuş ama garanti olması adına 12. Hafta vermemi önerdi.
Fetal DNA verince ikili, üçlü ve dörtlü taramaya gerek olmuyormuş. Detaylı ultrason dışında başka bir tetkike gerek kalmıyormuş.
Down sendromu ve diğer genetik hastalıkların çoğunun tespitinde 99 oran veriyorlar.
Aynı zamanda cinsiyet de bu testle 99 oranında doğru çıkıyormuş. Ama cinsiyet sonucunu doktora söylüyorlarmış aileye bildirmiyorlarmış. Doktor bize bilgi verecekmiş.
Ben istanbulda oturuyorum. Özel bir hastaneye gidiyorum ama hastanede bu test verilmiyormuş özel bir laboratuvarın bilgilerini verdiler onlar yapacaklar testi.
Test ücreti 460 dolarmış bugünün kuru ile 16.500 civarı yapıyor. (fiyat muhtemelen yapılan yere göre değişiklik gösteriyordur ben bana söyleneni ileteyim fikir olsun dedim)
2 tüp Kanı direkt olarak sizin olduğunuz yere gelip kendileri alıyor aynı gün içerisinde uçakla Amerika’ya yolluyorlarmış.
Sonuçlarda 10 gün içerisinde çıkmış oluyormuş.
Bildiklerim şu an bu kadar iki hafta sonra testi verince yine öğrendiğim şeyleri paylaşmaya çalışırım. Herkese kolaylıklar diliyorum.
Öncelikle 10. Haftamdayım aslında bu haftadan itibaren sonuç alınabiliyormuş ama garanti olması adına 12. Hafta vermemi önerdi.
Fetal DNA verince ikili, üçlü ve dörtlü taramaya gerek olmuyormuş. Detaylı ultrason dışında başka bir tetkike gerek kalmıyormuş.
Down sendromu ve diğer genetik hastalıkların çoğunun tespitinde 99 oran veriyorlar.
Aynı zamanda cinsiyet de bu testle 99 oranında doğru çıkıyormuş. Ama cinsiyet sonucunu doktora söylüyorlarmış aileye bildirmiyorlarmış. Doktor bize bilgi verecekmiş.
Ben istanbulda oturuyorum. Özel bir hastaneye gidiyorum ama hastanede bu test verilmiyormuş özel bir laboratuvarın bilgilerini verdiler onlar yapacaklar testi.
Test ücreti 460 dolarmış bugünün kuru ile 16.500 civarı yapıyor. (fiyat muhtemelen yapılan yere göre değişiklik gösteriyordur ben bana söyleneni ileteyim fikir olsun dedim)
2 tüp Kanı direkt olarak sizin olduğunuz yere gelip kendileri alıyor aynı gün içerisinde uçakla Amerika’ya yolluyorlarmış.
Bildiklerim şu an bu kadar iki hafta sonra testi verince yine öğrendiğim şeyleri paylaşmaya çalışırım. Herkese kolaylıklar diliyorum.
Benim ilk gebeligimde iliski sonrasi kanama olmustu hemsire kimse sana ilk uc ay iliskiye girilmez demedi mi diye azarladi beni. Bu sefer doktoruma sordum yoo dusuk tehlikesi yoksa hic bir sorun yok iceri bosalma olmasin ama dedi. Rahim kasilmasini artiriyormus ondan o da. Ama dusuk tehlikesi varsa ilk uc ay yok diye biliyorum yine doktor belki duruma gore baska bir sey soyleyebilirKızlar merhaba benim düşük riski sebebiyle cinsel ilişkiye girmiyoruz doktora sürekli sormayı unutuyorum ne zaman güvenli oluyor ilişki
Ben de senin gibiyim canım hem kauıplarım oldu hem de acaba belirtiler azaldı diye düşünmekten kafayı yicem. Ama biliyorum ki stres hiç iyi bi şey değil o yüzden dua ediyorum ya cuma ya da cumartesi kontrolüm var zaten. Ama dünden beri azıcık olan kasık batması bile yok oldu inşallah her şey yolundadırAmin hepimizinnn inşallaahhhh bide benim ilk bebişşş 2sene uğraştımmm umarım sağlıklaa kucağımaa alabilirim günlerim bu yüzden korkuylq geçiyorr
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.403
- 48
Yapmayın ultrason zararlı değil ama o kalp atışı sesi için gonderılen ses dalgaları bebegı huzursuz ediyormuş. Ben aralıkta gitmiştim doktorum şubatta gel dediBebiş iyimi bakmaya paranoyak oldum çünkü ya daha doğrusu 5.haftada gittim ilk kese bebek göründü öbür hafta kendi çağırdı kalp atışı için 6. Hafta / sonra kan verdim falan tiroidim yüksek çıkmış 7.hafta onun için gittim tekrar kan verdim falan 1.61 e düşmüş tsh kendiliğinden o sıra gittiğimde tekrar baktık bebişe zaten şuan 8.haftaya girdim salı tekrar gitcem buna kendi keyfime gidiyorum işte bu sefer
EvetTeşekkür ederim daha var o zaman benım o teste
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.403
- 48
Allah razı olsun inşallah güzel sonucunuz gelirMerhabalar, genelde sessizce okuyorum yazışmaları birkaç soruya denk geldim o yüzden yazmak istedim. Bugün fetal DNA ile ilgili doktorumuz bilgi verdi. Belki merak edenlere faydası olur diye yazmak istedim.
Şeyy kalbiniii 1 kere dinledimm sadece bidahaa hiç istemedim hatta doktorum dedi insanlar duymak için can atıyor falan. Yok dedimm bi kere duydum yeter siz sadece iyimi bakın bana yeter öyle yapıyorum sadece :) yoksa gerçekten uyuyamıyorum bile geceleri anksiyetem var galibaaYapmayın ultrason zararlı değil ama o kalp atışı sesi için gonderılen ses dalgaları bebegı huzursuz ediyormuş. Ben aralıkta gitmiştim doktorum şubatta gel dedi
Allaah bidahaa göstermesinnn inşallaah sağlıklaaa kucağınıza alınn, Allahın izniyle hiç bişeyciği yoktur bebişin evet stres hiç iyi değilll, ama başetmekde çok zorr stresle en azından böyle bi çözümle kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bendee sadece.Ben de senin gibiyim canım hem kauıplarım oldu hem de acaba belirtiler azaldı diye düşünmekten kafayı yicem. Ama biliyorum ki stres hiç iyi bi şey değil o yüzden dua ediyorum ya cuma ya da cumartesi kontrolüm var zaten. Ama dünden beri azıcık olan kasık batması bile yok oldu inşallah her şey yolundadır
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.403
- 48
Ekran görür zaten onlar atımı . İyi yapmışsınız dinlemek istemeyerek huzur olmasın bebiş .Şeyy kalbiniii 1 kere dinledimm sadece bidahaa hiç istemedim hatta doktorum dedi insanlar duymak için can atıyor falan. Yok dedimm bi kere duydum yeter siz sadece iyimi bakın bana yeter öyle yapıyorum sadece :) yoksa gerçekten uyuyamıyorum bile geceleri anksiyetem var galibaa
Evet evet görüyor ekranda gösteriyor banada :) sanıyorum 12.haftadan sonra biraz daha toparlarım kendimi kaygı konusunda o günleri görmek nasip olursa Allahın izniyleEkran görür zaten onlar atımı . İyi yapmışsınız dinlemek istemeyerek huzur olmasın bebiş .
- 12 Ocak 2022
- 1.865
- 1.109
- 63
Eger cok yuksek ise daha erken gidin bence uc hafta beklemeyin uzun sure cunku.Bende gidiyorum sürekli endokrine hayırlısı olsun insallah bir sonraki randevum 3 hafta sonra 11. Haftada çok var
Ben baska bir dr a gitmistm sekerm baya yuksekti iki hafta sonra cagirmisti ama dusmemisti sonra baska dr a gittim dediki oturana kdr bir hafta en cogu on gune gel ilk donem seker bebek gelisimi ve organlari icin cok onemliymis
- 2 Aralık 2024
- 117
- 96
- 13
Hangi firma acaba bu? Natera mı?Merhabalar, genelde sessizce okuyorum yazışmaları birkaç soruya denk geldim o yüzden yazmak istedim. Bugün fetal DNA ile ilgili doktorumuz bilgi verdi. Belki merak edenlere faydası olur diye yazmak istedim.
Türkiyede yapılan varmış ben onda karar kıldım. Amerika'ya gitmesini istemedim. Adlarını unuttum şimdi evde değilimHangi firma acaba bu? Natera mı?