Ben de 9+5im sata göre. Ay o nubtan ne9+5 olmuşuz. Nubtan kız olduğunu tahmin ediyorum. Kocam bey kürşad diye sayıklarken olsun sağlıklı olsun da dedi 3 hafta sonra ikili test dedi. siz neler yaptınız hadi hayırlı haberler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Aralık 2024
- 117
- 96
- 13
Ben de burası ile görüşmek istiyordum nasıl iletişim kurabilirim acaba mail ya da telefon var mı yoksa doktor aracılığı ile mi görüşme sağladınız?Evet natera
- 22 Mayıs 2023
- 1.483
- 1.637
- 53
Gel gellll :)Sezeryan füşünğyorum ne kadar 8ağustos görünse de ben de eminim temmuzda geleceğine inanıyorum. Beni de allııığğn
İstanbulda mısınız bilmiyorum ama İstanbul’un her yerinden kan alıyorlarmış diğer şehirler için siz sorarsınız. Bana doktorum bu kartı verdi burada yer alan numaradan aradım.Ben de burası ile görüşmek istiyordum nasıl iletişim kurabilirim acaba mail ya da telefon var mı yoksa doktor aracılığı ile mi görüşme sağladınız?
Eklentiler
- 25 Nisan 2021
- 2.678
- 4.248
- 83
Ay gözün aydın canım gönlüne göre olsun9+5 olmuşuz. Nubtan kız olduğunu tahmin ediyorum. Kocam bey kürşad diye sayıklarken olsun sağlıklı olsun da dedi 3 hafta sonra ikili test dedi. siz neler yaptınız hadi hayırlı haberler
Ben düzenli takip edecek doktorumu bulamadım hala ya. Devletten randevu almak çok zor alsan da orda ikili test yapılmıyor burda detaylı yok. Valla çok sinirlerim bozuldu. Özele gitmek istemiyorum şu an öyle bir bütçe ayiramayacagim ne yazık ki. Neyse bakalım her şeyin bir hayiri vardir inşallah
- 2 Aralık 2024
- 117
- 96
- 13
Teşekkür ederim internetten bakındım bulamamıştım iyi oldu dr randevumu bekliyorum o da bir firma önerir muhtemelen diye ama aklımda bu firma var benim Kayseri’de yaşıyorum görüşüp bilgi alacağımİstanbulda mısınız bilmiyorum ama İstanbul’un her yerinden kan alıyorlarmış diğer şehirler için siz sorarsınız. Bana doktorum bu kartı verdi burada yer alan numaradan aradım.
- 15 Şubat 2018
- 2.628
- 8.754
- 158
Ama nekadar gec dollenme olabilir ki. benim en fazla 2 gun oynar bence.. Cunku ovulasyon testi ile takip ettigim icin eminim tarihlerden. Pozitifi gordum, ertesi gun siliklesti yani yumurtam catladi. Catladiktan sonra yumurta maksimum 24 saat yasiyor.. Boyle hesaplarsam dun 5+3 civari olma ihtimalim var. 5+3 ise hala bir umut var demektir.Cnm belki daha gec dollenmedir bn ilk kese gordum 5+4 demislerdi sadece kese vardi ama karından bakildi. Bugun gittim bir hafta tarihimi geri cektiler yani fark olabilir belki
On gunluk gec dollenmem var görünüyor ilk muayenede sadece kese varken 5 gunluk gec dollenme vr gozukuyordu
Valla karisik isler ya bende anlamadim.
İnsallah saglikla nasip olsun hepimize.
Dun ovulasyona gore 5+5 tim. Sata gore 6+3.Gercekten karisik. Gidip gelip takvime girip hesap yapiyorum
Bugun yine beta verdim. Bakalim sonuc ne cikacak.
- 15 Şubat 2018
- 2.628
- 8.754
- 158
Benimkisi de oyle suan. Tesekkur ederim cevap icin, umut oldu gercekten..Bombos bir kese goruntusu vardi sadece icinde hic bir sey gorunmuyordu. Amin insallah
Benim ilk gittigimde 5.haftalik hatta 6 ya yakin olmasi lazimdi hcg degerine gore,ultrasonda doktor 4 haftalik henuz gec dollenmen olmus dedi. Rahat bir hafta oynayabiliyor demek ki hatta daha fazla da olabilirAma nekadar gec dollenme olabilir ki. benim en fazla 2 gun oynar bence.. Cunku ovulasyon testi ile takip ettigim icin eminim tarihlerden. Pozitifi gordum, ertesi gun siliklesti yani yumurtam catladi. Catladiktan sonra yumurta maksimum 24 saat yasiyor.. Boyle hesaplarsam dun 5+3 civari olma ihtimalim var. 5+3 ise hala bir umut var demektir.
Dun ovulasyona gore 5+5 tim. Sata gore 6+3.Gercekten karisik. Gidip gelip takvime girip hesap yapiyorum
Bugun yine beta verdim. Bakalim sonuc ne cikacak.
- 23 Ekim 2024
- 42
- 44
- 3
Kizlar 9+1 im progestan hap seklinde aliyorum doktor yastan dolayi gatanti olsun diye verdi kanama vs yok yerlesme kanamasi dahil.yasamadim . Ancak karnim 6 aylik gibi kaba . Bas donmesi vs alistim ama bu progestan sislik yapiyo mu ya eger normalse yandik karnim 9. Ayda kamyonda tasinir boyle giderse :)))
- 15 Şubat 2018
- 2.628
- 8.754
- 158
Tesekkur ederim cevabiniz icin...Insallah bir sonraki kontrolde guzel haberler alirim Yumurtlamaya gore 5+3 - 5+5 civari. Beta cok guzel artinca en azindan yolk kesesi bekliyordum. Cok uzuldum bos olunca. Bakalim yine beta verdim sonuc bekliyorum.Sat değil yumurtlama önemli aslında, ben 5+6 da belli belirsiz nokta gibi varmış yolk kesesi, emin olmadan burada oluşabilir demişti. Sizin hesaba görede görülmemesi normal bence. İnşallah bir sonraki kontrolde görürsünüz diye düşünüyorum
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.415
- 48
Yapıyor muhtemelen çünkü bende 7 haftalığım ama baksan doğuma gidicek gibiyimKizlar 9+1 im progestan hap seklinde aliyorum doktor yastan dolayi gatanti olsun diye verdi kanama vs yok yerlesme kanamasi dahil.yasamadim . Ancak karnim 6 aylik gibi kaba . Bas donmesi vs alistim ama bu progestan sislik yapiyo mu ya eger normalse yandik karnim 9. Ayda kamyonda tasinir boyle giderse :)))
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.415
- 48
Beta 3000 olunca kese görünüyormuşTesekkur ederim cevabiniz icin...Insallah bir sonraki kontrolde guzel haberler alirim Yumurtlamaya gore 5+3 - 5+5 civari. Beta cok guzel artinca en azindan yolk kesesi bekliyordum. Cok uzuldum bos olunca. Bakalim yine beta verdim sonuc bekliyorum.
- 15 Şubat 2018
- 2.628
- 8.754
- 158
Gec dollenme demek yumurtlamanin gec olmasmi yoksa yerlesme ile alakali birsey mi?Benim ilk gittigimde 5.haftalik hatta 6 ya yakin olmasi lazimdi hcg degerine gore,ultrasonda doktor 4 haftalik henuz gec dollenmen olmus dedi. Rahat bir hafta oynayabiliyor demek ki hatta daha fazla da olabilir
Yumurtlama zaten gec oldu 5 gun falan. Iyi ki takip etmisim.. Yoksa suan adete gore 6+3 oldugumu sanip tamamen umidimi kesecektim.
- 15 Şubat 2018
- 2.628
- 8.754
- 158
Bende hamilelik kesesi var. Ama icerisi bos.. henuz yolk kesesi yok. Gebelik kesesinden sonra yolk olusuyor sonra da bebek olusuyor.Beta 3000 olunca kese görünüyormuş
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.415
- 48
Insallah kalbınızı üzmeyin oluşurBende hamilelik kesesi var. Ama icerisi bos.. henuz yolk kesesi yok. Gebelik kesesinden sonra yolk olusuyor sonra da bebek olusuyor.
Bildigim kadariyla yumurtlamanin gec olmasi doktorum soyle bir sey dedi “gayet iyi yerlesmis bir daha geldiginde icini goruruz”. Hakikaten on gun sonra gittigimde net bir sekilde gorunuyordu.Gec dollenme demek yumurtlamanin gec olmasmi yoksa yerlesme ile alakali birsey mi?
Yumurtlama zaten gec oldu 5 gun falan. Iyi ki takip etmisim.. Yoksa suan adete gore 6+3 oldugumu sanip tamamen umidimi kesecektim.
- 12 Ocak 2022
- 1.865
- 1.109
- 63
Bende genelde sakinim ama o durumda nasil olrm bilemiorm hayrlisi :)Okurken bende heyecanlandım panik atak var bende ama ben sakinimdir ya öyle tak die ayaklanmam galiba bilmiyorum ilk doğumda çok sakindim