• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Ya geçende 12 haftalık test le alakalı soru sordum aynı cevap yok .üstüne neler konuşuldu

Kalp atışı duyduk die eldorini etiketledım yazdım yine cevap yok eee didim o zaman gerek yok
Herhalde tanıdıklar konuşuyor birbiriyle
Kuzucumm kimse kimseyi tanımıyor ki :)) öyle şey olur mu. Ben genelde temmuz annelerinde takılıyorum buraya çok bakamıyorum. Doğum temmuz sonu ağustos başı gibi görünüyor çünkü. Oradaki herkes benden ileride olduğu için bilgi alma işi daha kolay oluyor buraya da arada bakıyorum :) benim bulantılarım 6. Hafta itibariyle başladı şu an 11. Haftadayım pik yapmış durumda. Bugün fetal dna testi için kan verdim. Ankara intergen laboratuvarında çalışılacakmış. Doktorum orayla çalılıyormuş. Ücreti de 380 dolardı 😍 sormak istediğin bir şey varsa etiketlersen kaçırmamış olurum kendi adıma

Türkiyede yapılan varmış ben onda karar kıldım. Amerika'ya gitmesini istemedim. Adlarını unuttum şimdi evde değilim
Onlarda ücret ortalama ne canim yine bole 15 bin civarimi bilgi aldiginizda bikgi verirseniz sevinirim. Tabi istanbulda yaptirabilecegim yerlerse

Kuzucumm kimse kimseyi tanımıyor ki :)) öyle şey olur mu. Ben genelde temmuz annelerinde takılıyorum buraya çok bakamıyorum. Doğum temmuz sonu ağustos başı gibi görünüyor çünkü. Oradaki herkes benden ileride olduğu için bilgi alma işi daha kolay oluyor buraya da arada bakıyorum :) benim bulantılarım 6. Hafta itibariyle başladı şu an 11. Haftadayım pik yapmış durumda. Bugün fetal dna testi için kan verdim. Ankara intergen laboratuvarında çalışılacakmış. Doktorum orayla çalılıyormuş. Ücreti de 380 dolardı 😍 sormak istediğin bir şey varsa etiketlersen kaçırmamış olurum kendi adıma
🤣🤣bende temmuzda dogurabılırım 🤣🤣 ikizler erken gelıyormus 🤣 seninki iyiymiş iki tarafa da 🤣🤣bilgi alma konusu çok zekice ha valla güzel sonuçlar alırsın inşallah

🤣🤣bende temmuzda dogurabılırım 🤣🤣 ikizler erken gelıyormus 🤣 seninki iyiymiş iki tarafa da 🤣🤣bilgi alma konusu çok zekice ha valla güzel sonuçlar alırsın inşallah
Aynen kuzucumm tabi orada 14. Haftasında olanlar falan var cinsiyet öğrendi bi sürü kişi 😀😀😀 doğum tarihi 31 Temmuz görünüyor o yüzden ilk o gruba katılmıştım. Bu grup sonra kuruldu buraya da katılayım dedim 😀 çoğu kişi zaten çalışıyor gün içerisinde aktif olamıyor ama kesinlikle bi gruplaşma yok merak etme :) sadece mesajlar aşırı hızlı akmış. Şimdi okumaya başladık 14 sayfa mesaj var düşün 😀😀

Benimde temmuz olabilir tansion seker panikatak var :) belkide sezeryan olurum cunku normal dogum zor gibi
Bakalim artik nereye varir iş
Ama sizin cok yuksek ihtimal temmuz olur

Benimde temmuz olabilir tansion seker panikatak var :) belkide sezeryan olurum cunku normal dogum zor gibi
Bakalim artik nereye varir iş
Ama sizin cok yuksek ihtimal temmuz olur
Vallaha ben yengecim onlar zamanında gelsin başak olsunlar . Sizde sakin olun lütfen

Aynen kuzucumm tabi orada 14. Haftasında olanlar falan var cinsiyet öğrendi bi sürü kişi 😀😀😀 doğum tarihi 31 Temmuz görünüyor o yüzden ilk o gruba katılmıştım. Bu grup sonra kuruldu buraya da katılayım dedim 😀 çoğu kişi zaten çalışıyor gün içerisinde aktif olamıyor ama kesinlikle bi gruplaşma yok merak etme :) sadece mesajlar aşırı hızlı akmış. Şimdi okumaya başladık 14 sayfa mesaj var düşün 😀😀
Bende bi göz atayım teşekkürler

Kızlar grup yöneticiliğini almak isteyen varsa kazen'e yazabilir. Ben devrettim editör olarak görünüyor şu an.

Vallaha ben yengecim onlar zamanında gelsin başak olsunlar . Sizde sakin olun lütfen
Burcu onemli değil ya ben ikizlerim ikizler olmasın yeter 😅
Sakin olmaya calisiyorum simdilik iide doguma yakin nolurum bilmem nts filan düşündükçe kalbimin ritmi artiyo :)
Bakalm hersey nasip suan zamana biraktm ve Allaha biraktm hersyin hayirlisi.

Burcu onemli değil ya ben ikizlerim ikizler olmasın yeter 😅
Sakin olmaya calisiyorum simdilik iide doguma yakin nolurum bilmem nts filan düşündükçe kalbimin ritmi artiyo :)
Bakalm hersey nasip suan zamana biraktm ve Allaha biraktm hersyin hayirlisi.
Okurken bende heyecanlandım panik atak var bende ama ben sakinimdir ya öyle tak die ayaklanmam galiba bilmiyorum ilk doğumda çok sakindim

Eger cok yuksek ise daha erken gidin bence uc hafta beklemeyin uzun sure cunku.
Ben baska bir dr a gitmistm sekerm baya yuksekti iki hafta sonra cagirmisti ama dusmemisti sonra baska dr a gittim dediki oturana kdr bir hafta en cogu on gune gel ilk donem seker bebek gelisimi ve organlari icin cok onemliymis
Evet canım öyle diyabetli gebe olmak çok zor
Bakalım olmadı üç haftanın bir haftası geçti bir hafta sonra giderim içimiz rahat etsin

Sezeryan füşünğyorum ne kadar 8ağustos görünse de ben de eminim temmuzda geleceğine inanıyorum. Beni de allııığğn 😭😂😂

9+5 olmuşuz. Nubtan kız olduğunu tahmin ediyorum. Kocam bey kürşad diye sayıklarken olsun sağlıklı olsun da dedi :KK45: 3 hafta sonra ikili test dedi. siz neler yaptınız hadi hayırlı haberler

Merhabalar, genelde sessizce okuyorum yazışmaları birkaç soruya denk geldim o yüzden yazmak istedim. Bugün fetal DNA ile ilgili doktorumuz bilgi verdi. Belki merak edenlere faydası olur diye yazmak istedim. 🧬
Öncelikle 10. Haftamdayım aslında bu haftadan itibaren sonuç alınabiliyormuş ama garanti olması adına 12. Hafta vermemi önerdi.
Fetal DNA verince ikili, üçlü ve dörtlü taramaya gerek olmuyormuş. Detaylı ultrason dışında başka bir tetkike gerek kalmıyormuş.
Down sendromu ve diğer genetik hastalıkların çoğunun tespitinde 99 oran veriyorlar.
Aynı zamanda cinsiyet de bu testle 99 oranında doğru çıkıyormuş. Ama cinsiyet sonucunu doktora söylüyorlarmış aileye bildirmiyorlarmış. Doktor bize bilgi verecekmiş. 🩷🩵
Ben istanbulda oturuyorum. Özel bir hastaneye gidiyorum ama hastanede bu test verilmiyormuş özel bir laboratuvarın bilgilerini verdiler onlar yapacaklar testi.
Test ücreti 460 dolarmış bugünün kuru ile 16.500 civarı yapıyor. 🤑 (fiyat muhtemelen yapılan yere göre değişiklik gösteriyordur ben bana söyleneni ileteyim fikir olsun dedim)
2 tüp Kanı direkt olarak sizin olduğunuz yere gelip kendileri alıyor aynı gün içerisinde uçakla Amerika’ya yolluyorlarmış.
Sonuçlarda 10 gün içerisinde çıkmış oluyormuş.
Bildiklerim şu an bu kadar iki hafta sonra testi verince yine öğrendiğim şeyleri paylaşmaya çalışırım. Herkese kolaylıklar diliyorum. 🙏🏻🌷
Hangi firma acaba bu? Netara mı?
Türkiyede yapılan varmış ben onda karar kıldım. Amerika'ya gitmesini istemedim. Adlarını unuttum şimdi evde değilim
müsait olduğunda yazabilirsen canım memnun olurum ben natera ile görüşeceğim bir de dr dan da öneri isterim gittiğimde senin araştırdıkların da varsa yaz bize

Back