- 18 Ağustos 2024
- 228
- 119
- 18
- 23
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.041
Bunu ben araştırdım çünkü birebir uymasada insan burcunun özelliklerini taşıyor. Babam ikizler kardeşimde yengeç. Kardeşim ailemize düşkün erkek olduğu halde uysal şuan 19 yaşında olmasına rağmen hiç kavga gürültü duymamışızdırKizlar burçlar hakkında ne düşünüyorsunuz çocuklarımız ya ikizler ya da yengeç olacak eğer herşey yolunda giderse?Bana ikizlerin çok zor oldugunu soylediler.İlk çocuğum boğa burcu ve burcuyla gerçekten birebir uyumlu.ikizler çok kararsız olurmuş.yengec çok duygusal.:)))
Bence bunlar normal şeyler . Çünkü bebek biz hareket halindeyken uyuyormuş genellikle biz dinlendiğimizde uyuduğumuzda hareket ediyormuş uyuduğun zamanlara denk geliyor olabilir. Ben 17+2 yim 4 kez felan hissettim ama ultrasonda bildiğiniz takla atıyordu yerinde yani onu hissetmemem mümkün değildir herhalde . Hatta doktor çikolata mı yedin geldin dedi yememiştim bende yani ona rağmen. Birde iç karın yapısı herkesin farklı oluyor mesela incedir hissedersin daha rahat kalındır çok hissedemezsin. Bende bazen hiç hamile değilmişim gibi geliyor bir hareket felan olmayınca ama ileriki zamanlarda elbet olacaktır senindeKızlar bir de bebeğin hareketlerini hissedenler var sanırım . Ben 17+1 deyim hemüz bir şey hissetmedim. Bu normal mi acaba ?
Yani aslında doktorum 20. Haftadan sonra hissedersin dedi :) burda okuyunca sormak istedim.Bence bunlar normal şeyler . Çünkü bebek biz hareket halindeyken uyuyormuş genellikle biz dinlendiğimizde uyuduğumuzda hareket ediyormuş uyuduğun zamanlara denk geliyor olabilir. Ben 17+2 yim 4 kez felan hissettim ama ultrasonda bildiğiniz takla atıyordu yerinde yani onu hissetmemem mümkün değildir herhalde . Hatta doktor çikolata mı yedin geldin dedi yememiştim bende yani ona rağmen. Birde iç karın yapısı herkesin farklı oluyor mesela incedir hissedersin daha rahat kalındır çok hissedemezsin. Bende bazen hiç hamile değilmişim gibi geliyor bir hareket felan olmayınca ama ileriki zamanlarda elbet olacaktır seninde
Gebelik sayısı ile de alakalı sanırım. İlkinde hatırlamıyorum bu kadar erken hissettiğimi. Bunda çok fena. Arada 9 yıl var birde. Top gibi çıkıntı yapıyor kafası veya poposu. Özellikle sırt üstü yattığımda çok hissediliyor. Baskı ve ağrı yapabiliyor. Bence normaldir daha küçükler sonuçta.Kızlar bir de bebeğin hareketlerini hissedenler var sanırım . Ben 17+1 deyim hemüz bir şey hissetmedim. Bu normal mi acaba ?
Bizde her seye hazir ilk bebekten ama ben bu haftalarda almaya baslamistim ilkinde :)Kızlar henüz hiç alışveriş yapmadım. Tek bir şey dahi almadım. Eşim daha erken biraz daha zaman geçsin diyor. Sanırım hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor. Erkek olsun çok istiyordu. Erkek dedi doktorumuz ama instagramda bazı videolarda görmüş. Erkek beklerken kız gelenleri falan.
Civil de de indirim varmış ocak sonuna kadar. Siz başladınız mı?
Yani aslında doktorum 20. Haftadan sonra hissedersin dedi :) burda okuyunca sormak istedim.
17+3 ben hissediyorum canım 16.haftada hissetmeye başladım sabah akşam hissediyorum yemekten sonra bence karın yapısından dolayıKızlar bir de bebeğin hareketlerini hissedenler var sanırım . Ben 17+1 deyim hemüz bir şey hissetmedim. Bu normal mi acaba ?
14. Haftada aşağıda demişti doktor 17+5te yukarda dedi hiç kanamam olmadı ne başında ne sonrasında genellikle çıkıyormuş inşallah çıkar sizin deMerhaba plasentanız kaçıncı haftada aşağıda idi? Kaçıncı haftada yuksrı çıkmış? Yukarı çıkarken vs herhangi bir kanama oluştu mı? 16+0 da benimkinin de aşaüıda olduğu söylendi 20-24. Haftadan donra çokar dedi. Heyecanla kontrolü bekliyorum yukarı çıkmış mı diye
Kızım yengeç gerçekten aşırı duygusal gözyaşı ucunda duruyor resmen bişey olsa da aglasam diye bekliyorKizlar burçlar hakkında ne düşünüyorsunuz çocuklarımız ya ikizler ya da yengeç olacak eğer herşey yolunda giderse?Bana ikizlerin çok zor oldugunu soylediler.İlk çocuğum boğa burcu ve burcuyla gerçekten birebir uyumlu.ikizler çok kararsız olurmuş.yengec çok duygusal.:)))
Çok sağolun inşallah14. Haftada aşağıda demişti doktor 17+5te yukarda dedi hiç kanamam olmadı ne başında ne sonrasında genellikle çıkıyormuş inşallah çıkar sizin de
Nasıl boğa oluyor :) sezeryan olunca 38. Hafta değil mi?Kızım yengeç gerçekten aşırı duygusal gözyaşı ucunda duruyor resmen bişey olsa da aglasam diye bekliyorbenim sezeryan olacagi için boğa olacak galiba ikizler olma ihtimali beni de korkutuyordu
Ya bende doktora sordum dün 17 haftalik hissetmenin imkanı yok dedi ben hissetmiom saniyoudum bağırsak hareketleridir o dediYani aslında doktorum 20. Haftadan sonra hissedersin dedi :) burda okuyunca sormak istedim.
Yok, zaten uclu dortlu yapildigini cok nadir duydum.Günaydin,
Fetal dna yapilinca dörtlü test yapılıyor mu ? Doktorlarıniz herhangi bir sey dedi mi bu konu hakkinda ?
Geçen indirimde görünce aldım birkaç parça ama stokta sadece 2-3 yaş kalmıştıKızlar henüz hiç alışveriş yapmadım. Tek bir şey dahi almadım. Eşim daha erken biraz daha zaman geçsin diyor. Sanırım hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor. Erkek olsun çok istiyordu. Erkek dedi doktorumuz ama instagramda bazı videolarda görmüş. Erkek beklerken kız gelenleri falan.
Civil de de indirim varmış ocak sonuna kadar. Siz başladınız mı?
Amin canım inşallah. Ama benim bugün sabah yine kanamam oldu. Yani az az geliyor. Doktor çok olur ise hastaneye gel dedi. Yarın gidicem zaten de bugün de inşallah iyi olurum. Dediğin gibi rahatlama hissi çok güzel maşallah. Ben de inşallah normale dönerim.Evet benim doktorum da öyle soylemisti inşallah senden de güzel haberler alırız bir rahatlama geliyor insana darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?