Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Kizkar selam vücut ağrısı çeken var mı benim diz kapaklarım belim el ayak bileklerim parmaklarım vs çok ağrıyor kemiklerim zonkluyor sanki normal mi bilemedim birde herkes kabızlıktan yakınmis iki gündür ishalim :KK43:
Benim oyle ama ateslendim oglumdan virus kaptim muhtemelen 🥲 gecmis olsun

Grip gibi bişey mi oldum sizce burun akıntısı yok vücut ağrısı var
Bilmiyorum yani çeşitli şekillerde de olabiliyor ya soğuk algınlığı. İnşallah geçer bir an önce konu üzerine kullandığım uygulamada da böyle bir şey yazıyor.

Eklentiler

• IMG_2784.png
    IMG_2784.png
    60 KB · Görüntüleme: 60
Selam kızlar, bende 15. Haftadayım. 2.gebeliğim. 11 yaşında bir kızım var. Karnım 5-6 aylık gibi ve çok sert. Çarpıntım var genelde ve nefesim yetmiyor gibi sanki. Bel ağrılarını saymıyorum bile 🥺 Çok erken bence bu durumlar. Endişeleniyorum. Sizde böyle şeyler yaşayan var mı? Normal mi acaba?

Selam kızlar, bende 15. Haftadayım. 2.gebeliğim. 11 yaşında bir kızım var. Karnım 5-6 aylık gibi ve çok sert. Çarpıntım var genelde ve nefesim yetmiyor gibi sanki. Bel ağrılarını saymıyorum bile 🥺 Çok erken bence bu durumlar. Endişeleniyorum. Sizde böyle şeyler yaşayan var mı? Normal mi acaba?
Carpinti bende her daim var :KK43: ona eslik eden tansiyon yukselmemde var, 0 tuz yersem yemekleri anca tansiyon duruyor gbi ama carpinti daima devam ediyor. 95 den asagi inmiyor 120 kadar ckiyor. Carpintiya normal dedi doktor, tansiyon olmasin dedi

Ay kizlar ben tam ark. Hareket hissetmiyorum uyusuk galiba derken, tam gobek deligimin sol alt kisminda icten bisey degdi gbi oldu bum diye, sonra bu 3 kere daha tekrarladi. 16+1 ve bebekte 1 hafta ileri gelisimli. Ay sizce bebegimmidir bu hala inanasim gelmiyor ve bagirsaga yorasim geliyor daa 😍😍😍😍😍

Carpinti bende her daim var :KK43: ona eslik eden tansiyon yukselmemde var, 0 tuz yersem yemekleri anca tansiyon duruyor gbi ama carpinti daima devam ediyor. 95 den asagi inmiyor 120 kadar ckiyor. Carpintiya normal dedi doktor, tansiyon olmasin dedi
Normalde düşüktür tansiyonum 9-4 gibi. 11-6 civarı seyrediyor şu an. Yüksek yani benim için. Onu anladım da Mrve95 Mrve95 hu sertlik nedir hiç anlayamadım.
Ay kizlar ben tam ark. Hareket hissetmiyorum uyusuk galiba derken, tam gobek deligimin sol alt kisminda icten bisey degdi gbi oldu bum diye, sonra bu 3 kere daha tekrarladi. 16+1 ve bebekte 1 hafta ileri gelisimli. Ay sizce bebegimmidir bu hala inanasim gelmiyor ve bagirsaga yorasim geliyor daa 😍😍😍😍😍
Aa ne güzel maşallah 🧿❤️

Haftamız da yaşadıklarımız da aynı🥰 ben de bağırsak mı bebek mi ayırt edemiyorum ki ikinci hamileliğim ama 9 sene geçti unutmusum onu 21 gibi hissetmistim sanki ondan inanasım gelmiyor

Benim enerjim gelmedi yerine hiç ya bir gün misafir ağırladım diyelim 4 5 gün pert oluyorum gelen giden de hiç bitmiyor tüm gün çalışan hamileler görüyorum bazen diyorum nasıl başarıyorlar ben yarım gün çalışıp bide evle ilgilendim mi bel kalça ağrısından duramıyorum

Normalde düşüktür tansiyonum 9-4 gibi. 11-6 civarı seyrediyor şu an. Yüksek yani benim için. Onu anladım da Mrve95 Mrve95 hu sertlik nedir hiç anlayamadım.

Aa ne güzel maşallah 🧿❤️
Ay bende 8-5 normalde ve benimde 11 ckiyor devamli :KK43: doktora sordum 11 olmamasi lazim tuzu kes dedi, ben seyi fark ettim 0 tuzlu yemeklerde yukselmiyor, agir olan hamurisi kizartma gbi seylerde ve tika basa yendiginde cikiyor sende ona gore dikkat edersin. Sertlik kisminda benimde bilgim yok acikcasi :/

Haftamız da yaşadıklarımız da aynı🥰 ben de bağırsak mı bebek mi ayırt edemiyorum ki ikinci hamileliğim ama 9 sene geçti unutmusum onu 21 gibi hissetmistim sanki ondan inanasım gelmiyor
Bebek bile olsa inan ayird edemiyor ama ben sey dusundum, bebek buyudugu icin bagirsagimizin konumu suan kese arkasinda kalmadimi, karnimiza pit diye değen sey bebek muhtemelen 😍 biz inanasimiz gelmedigi icin bagirsağa yoruyoruz sanki

Canim ilk gebelikte 20 hafta sonra, ikinci gebelikte 16-17.haftalardan itibaren hissedilebilir diyorlar. 🥰
Bir de ilk gebelik olsa dahi eger karin kaslari sert degilse 20.haftadan once hissedilme ihtimali varmis 16-17.haftalar itibariyle. Tamamen karin sertligi kaslar vs ile ilgiliymis bu durum. Yani, neden olmasin belki de bebis tekmesidir 😍

Selam kızlar bacak aradı ve renkli fotoğraftan cinsiyet tahmini olan söyleyebilir mi
Siyah beyazda kız gibi renklide erkek gibi geldi bana

Eklentiler

• IMG_9728.jpeg
    IMG_9728.jpeg
    89,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_9723.jpeg
    IMG_9723.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_9729.jpeg
    IMG_9729.jpeg
    113,9 KB · Görüntüleme: 51
Selam kızlar bacak aradı ve renkli fotoğraftan cinsiyet tahmini olan söyleyebilir mi
Siyah beyazda kız gibi renklide erkek gibi geldi bana
Bana hepsinde erkek gibi geldi 🫠 3 cizgi gorunce kiz diyorlar sanirim burda oyle gozukmuyor. Ama sadece tahmin 🤗

"Genel olarak üç çizgi görünümü kız bebek, belirgin çıkıntı erkek bebek anlamına gelmektedir."

Canim ilk gebelikte 20 hafta sonra, ikinci gebelikte 16-17.haftalardan itibaren hissedilebilir diyorlar. 🥰

Bir de ilk gebelik olsa dahi eger karin kaslari sert degilse 20.haftadan once hissedilme ihtimali varmis 16-17.haftalar itibariyle. Tamamen karin sertligi kaslar vs ile ilgiliymis bu durum. Yani, neden olmasin belki de bebis tekmesidir 😍
İç karnim kucuk, suan 16. Hafta ama 5 6 aylik gibi duruyor belkide ondan hissettim 😄😍
Bebek olsun zuqoqj

Bana hepsinde erkek gibi geldi 🫠 3 cizgi gorunce kiz diyorlar sanirim burda oyle gozukmuyor. Ama sadece tahmin 🤗

"Genel olarak üç çizgi görünümü kız bebek, belirgin çıkıntı erkek bebek anlamına gelmektedir."
3 çizgi kısmını ben bilmiyorum canım. Bacak arası boş gibi geliyor bana. Ama renklide sanki kocaman pipisi var :) renklideki gibi kocaman pipisi olsa bacak arasından neden gözükmüyor diye arada kalıyorum

X