Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    15
Arkadaşlar kan ilacının aç karnına denilmesinin sebebi kan ilaçlarının süt ürünleri veya çaya yakın süre içinde içildiğinde etkisinin kaybolması. Bilakis kan ilaçları C vitamini ile alınırsa vücutta demir emilimi daha da artar, o sebeple meyve sularıyla içilmesinde bir sakınca yok, hatta faydalı diyebiliriz, içiniz rahat olsun. Diğer ilaçlarla meyve sularının etkisi mutlaka farklıdır, ben sadece kan ilacı demir takviyesi ile olan durumu yazdım.
Peki aç karna yerine khvaltıdan 2 saat sonra alınsa ? Çünkü takviye için faydası işin alıyoruz ama benim midemi aşırı bulandırdığı için tüm gün beslenemiyorum kuru ekmekle besleniyorum mide bulantısından. Fayfa sağlayayım derken zarar gördüm gibibi şey oluyor böylr

O kuruntular bende de var haftaya gidecem bende hep bişey olmuş mudur diye kendimi korkutuyorum ama sonra olsaydı bı belirtiyle fark ettirirdi diye sakinleşiyorum ahh bu evhamlarımız hareketler başlayınca geçer mi 🫤🌸🌸

Battaniye yapsana çok şeker oluyor puffy ile ben yelek hırka tulum kazak çok yaptım battaniye ve babynast için niyetlendim büyük ablam puffyle battaniyeyi ben yapacam dedi küçüğüde babynesti ben dikerim dedi şuan bana yapacak bişey kalmadı 😅🤗
Battaniye örecekler var diye bn örmedim çok olmasın diye bide ilk defa yaptım gidip gelip bakıyorum giydirmek nasip olsun inşallah🥹👼

otomatik sallanan ana kucaklarını kendimce pek önermem, ömürleri çok kısa oluyor. babybjörn ya da muadilleri çok daha iyi bana göre. ben babybjörnü çeşitli amaçlarla 2 sene kullandım. bebekken ana kucağına koyar duş alırdım, yemek pişirirdim. biraz büyüdüğünde uyumadığında onda uyuturduk. misafirliğe gitsek yanımızda götürüp onda kısa süreli uyutmuşluğumuz var. ilk bebeğimde 12 ay dolduktan sonra almaya başlamıştım bir heves :) şimdi daha almam yeni bir hastane çıkışı alırım o kadar diğer her şey tam çünkü.
Eşim daha hmile kalmadan önce meşerse kaydetmiş öğrendikten sonra bunu alalımmı diye attı bna bi hevesle aldık biley olmaz kullanır kaldırırz yapacak bişi yok

Battaniye örecekler var diye bn örmedim çok olmasın diye bide ilk defa yaptım gidip gelip bakıyorum giydirmek nasip olsun inşallah🥹👼
İnşallah sağlıkla gelsin minişler hepimiz sağlıkla giydirelim ördüklerimiz 🤲🏻🤲🏻 bende de durumlar aynı tuluma gidip gelip sarılıyorum seneye giydirecem diye çok heyecanlıyım 🥰
Bide ben liste yaptım giyim, tekstil, araç gereç, temizlik, bakım diye yazdım hepsini ocakta ufaktan başlarız almalara anakucaginda kararsızım kullanışlı olur mu bebişe bağlıdır bence sever mi alışıp içinde durur mu önce denemek için ablamdan ödünç alıp sonra satın alırım heralde 🌸🌸

Ay alisveris konusmaya basladik mi cok sukur 😍 ben de bugun bazalari kutulari aciyim dedim ayni cinsiyet olunca herseyimiz var cok sukur bir hastane cikisi alirim uc bes te zibin yazlik, cunku ilk bebegim kis bebesiydi hersey uzun kollu 😢 listem vardi bulursam atarim belki isinize yarar 🥰

Buyuk ebebek indirimi olur zamanini hatirlamadim simdi alt acma bezi pamuk falan alirim burda konusuruz paylasiriz yine insan unutuyo cidden 🥰

Buyuk ebebek indirimi olur zamanini hatirlamadim simdi alt acma bezi pamuk falan alirim burda konusuruz paylasiriz yine insan unutuyo cidden 🥰
Şubat'ta olacak indirim takibindeyim 🥳 o zamana kadar artık korkusuzca alacaz çok şükür ben pazartesi doktora gidecem 11 haftalık oluyoruz detaylı ultrason olursa çıkışta bı takım alırım gaza gelip listeleri aldiklarimizi burdan paylaşırız 🥰🥰

Benim liste bu şekilde aklıma geldikce eklerim diye şimdilik böyle yaptım klavyede yazmaktan kağıda yazmayı unutmuşum 😅😅 yazımın kusuruna bakmayin anlaşılmayani yazabilirim 🤭🤭🤣

Eklentiler

• IMG_20241204_135001.jpg
    IMG_20241204_135001.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20241204_134929.jpg
    IMG_20241204_134929.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20241204_134918.jpg
    IMG_20241204_134918.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20241204_134853.jpg
    IMG_20241204_134853.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20241204_134829.jpg
    IMG_20241204_134829.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bebeğiniz için bişiler almaya başladınız mı erken ama bn geçen indirimdeyken şu otomotaik salanan ana kucaklarından aldım acaba kuşlanıilı olur mu. Aldıktan sonrada oişmen oldum nedense çünkü uzun zön oldu ultrasona girmeyeli ya bişi olmuşsa diye korkuyorum bu cumartesi gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur kuruntu değil mi bnmki

Sağlıkla kullanın inşallah
Iyi dusunun bir seyi yoktur 🤍🙏🏼
Oğlumun her şeyi duruyor Allahtan ufak tefek seyler eksik onları da doğuma yakın ya da doğumdan sonra alırım

Ay alisveris konusmaya basladik mi cok sukur 😍 ben de bugun bazalari kutulari aciyim dedim ayni cinsiyet olunca herseyimiz var cok sukur bir hastane cikisi alirim uc bes te zibin yazlik, cunku ilk bebegim kis bebesiydi hersey uzun kollu 😢 listem vardi bulursam atarim belki isinize yarar 🥰
Liste varsa atın lütfen ilk gebeliğin ne lacam faln hiç bilmiyorum en azından fikir olur birde yaz bebeği olacak çok mu ince almak lazım yoksa bize sıcak ona soğuk mu olur bilmiyorum ayrıca Şanlıurfa lıyım burda yaz lar çok sıcak geçiyor tedirginim

Liste varsa atın lütfen ilk gebeliğin ne lacam faln hiç bilmiyorum en azından fikir olur birde yaz bebeği olacak çok mu ince almak lazım yoksa bize sıcak ona soğuk mu olur bilmiyorum ayrıca Şanlıurfa lıyım burda yaz lar çok sıcak geçiyor tedirginim
Benimde ilk gebeliğim artı Diyarbakır'dayım 😅 internette bulduğum kadarıyla ayrıştırıp yaptım liste ama buraların sıcağına heralde sadece bezleyip atarım kenara bebişi 🤣 bı uyurken giydiririm çünkü ben bile günde 7 kere soğuk su ile duş alıp çıkarken yavrum elbiseye katlanamaz uyurken ince tulum çekerim diye düşünüyorum 🤗 tabi tecrübeli anneler fikirlerini paylaşırsa çok memnun oluruz🥰🌸🌸

Benim liste bu şekilde aklıma geldikce eklerim diye şimdilik böyle yaptım klavyede yazmaktan kağıda yazmayı unutmuşum 😅😅 yazımın kusuruna bakmayin anlaşılmayani yazabilirim 🤭🤭🤣

Gümüş kapak, göğus pedi, süt saklama poşeti, pompa oglum zamanında almistim hiç kullanmadım gerek olmadı
Bir de yürüteçi bizim doktor asla önermiyordu çocukların kasları doğal akışında gelişsin diyordu
Onun yerine yurüme arkadaşı almıstim ama onu da bosuna almisim :) koltuklardan tutuna tutuna bir anda yurumustu
O yuzden bu hamileligimde hic liste yapmayacagim ihtiyac dogrultusunda alirim dogduktan sonra

Gümüş kapak, göğus pedi, süt saklama poşeti, pompa oglum zamanında almistim hiç kullanmadım gerek olmadı
Bir de yürüteçi bizim doktor asla önermiyordu çocukların kasları doğal akışında gelişsin diyordu
Onun yerine yurüme arkadaşı almıstim ama onu da bosuna almisim :) koltuklardan tutuna tutuna bir anda yurumustu
O yuzden bu hamileligimde hic liste yapmayacagim ihtiyac dogrultusunda alirim dogduktan sonra
Benim göğüs ucunun biri kesik ikiye ayrılmış şekilde şimdiden yanma ağrı oluyor yara olmasından çok korkuyorum yazdım ama daha faydalı bı öneri olursa onuda denerim 🤗

Aksine onlar üşümez kolay kolay annesi kan dolaşımından dolayı
Kışın doğum yapmiştim ben doktor 22 dereceyi geçmesin odası derdi
Soğuk hasta etmez sıcak eder..
Ensesine bakarsınız sıcaksa üsümüyordur
Şanlıurfa ya bence çok ince alın

Bulursam aticam kizlarda yapar yeni liste 🌸 vla benim ki kis bebesiydi cok giydirmiodum bi tane uzun kollu zibin bacaklarini da zaman zaman ciplak birakiodum. Nasil alisirsa oyle gidio ve soguga hastaliga dayanikli oluyolar bence, simdi 3 yasina gelio asla giyinmeyi sevmio 😅

Benim göğüs ucunun biri kesik ikiye ayrılmış şekilde şimdiden yanma ağrı oluyor yara olmasından çok korkuyorum yazdım ama daha faydalı bı öneri olursa onuda denerim 🤗

Özel bir durumunuz varsa tabi gerekebilir :) aslinda o dönem kkdan whatsappa gecmistik hepimiz dolu dolu listeler yapmistik sonra coğu elimizde patlamisti :) ilk annelik gazıyla
Ama kullanan arkadaslarimda oldu bana hic gerekmemisti umarim size de gerekmez hic rahat bir emzirme dönemi gecirirsiniz 🤍

X