- 6 Mayıs 2024
- 323
- 277
- 29
Bende bu fikirdeyim ama bir turlu doktor begenemedim, bugun sordugum 2 3 soru vardi sadece ve mantikli sorulardi kapidan cikarken diger yanindakine, offf ne cok soru sordu buda dedi cok uzuldum. Boyle yaptiklari icin hevesim cok kiriliyor. Baska doktora gittim, 2 2 aliyor ben icerde otururken baska kadinin bebegine bakiyordu ve kadin nst gonderdi hangi oda oldugunu sorunca yanimda onu azarladi, ondanda sogudum. 2li test yaptirdim 30 dk adam bebege bakti, agzini acip 1 kelime etmedi. Surat 5 karisti. Her zaman devletten yanayim, daha tecrubeliler ve isinde iyiler diye ama iyi ve sefkatli doktor cok cok nadir gercekten.. 3 aylik hamileyim bu gittigim 4. 5. Farkli doktor ve birini sevdim diyemiyorum, mutlaka negatif olacak bir laf ediyolar veya asiri asiri ilgisizler.. enson 7. Haftada gittim 2li yap 16da gel dedi. Arada 2 ay sure var, folige devam ediyorum vitaminim eksildimi, degerlerm dustumu hicmi merak edip gormek istemiyor mesela... Ayagimdan bag cekiliyor 2 haftadir bunu soyledm bugun vitamin yazariz dedi onuda yazmadi.Ben hiç bir sıkıntı yaşamadım devlette bebeğim tüp bebek olmasına rağmen özele gitmeyi hiç düşünmüyorum :) tek bildiğim ayrıntılı ultrasonu belki radyoloji doktoru yapar onu duymuştum başka arkadaşlarımdan da . özele sadece fetal dna vermek için gittim