Ay bnde ya canm çekti geçen içtim vallaAy hiçbir şey içesim gelmiyorken kola içesim geliyor yarım çay bardağı kadar hatta daha az içiyorum ama gözüm halen onda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bnde ya canm çekti geçen içtim vallaAy hiçbir şey içesim gelmiyorken kola içesim geliyor yarım çay bardağı kadar hatta daha az içiyorum ama gözüm halen onda
Evet çok heyecanli. Bizim plansız oldu açıkçası ama benim oğlumda hep kardeş istiyordu. Sağlıklı abi abla olup kardeşlerine kavussunlar inşallah.Aa ne güzel sizinki de heyecanlı mı biz o çok kardeş istiyor diye niyetine girdik inşallah dogunca fikri değişmez
Niye acaba zararlı çekiyorda zararsız çekmiyorAy bnde ya canm çekti geçen içtim valla
Son adetiniz ne zaman göremedim, ama gününü bekleyen doktor da oluyor ama genelde 10 gün önce alıyorlar. Benim 22 haziran gözüküyor, bayram sonrası (15-16 haziran)hemen gün verir doktor gibi geliyor inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bayrama denk gelmeseymiş iyiymiş.Kızlar eylül son adet tarihim. Bu durumda sezeryan olarak ne zaman doğum yapacak oluyorum? Yani haziranın sonu gibi mi?
Erkek gibi geldi, ama bu konuda özel bir bilgim yok, muhabbet olsun diye paylaştımKızlar doktor Fetal DNA sonucu çıkana kadar tahminini söylemeyecek . 11+4 haftalık gebeyim sizce nuba göre nedir
Normalden erken gideceğim dediğiniz gibi iyi olur aklıma takıldığı için. Lekelenme vs normal demişti yine de stress oluyorum kasık ağrısı, lekelenme vs.Ama muhakkak doktorunuza sorun süreci takip etsin gerekirse muayene zamanınızdan önce gidin hem de içiniz rahatlamış olur
Ben sadece progestan iğne günde iki doz tek seferde kalmadan yaptırıyorum. Fitil vermedi doktorum.İnşallah insan stres olmuyor değil umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız normalde progestanı göbekten enjektör şeklinde kullanıyorum sabah akşam 25 miligram ama lekelenmem olduğu için artı plasenta hala aşağıda olduğu için ki bu normalmiş bu hafta vardı 3-4 haftayı bulur dedi yukarı çıkması desteklemesi içinde ekstra progestan hap olarak günde 3 kere daha alıyorum
Teşekkür ederim yorumunuz için sağlıklı olsunda tek isteğim oErkek gibi geldi, ama bu konuda özel bir bilgim yok, muhabbet olsun diye paylaştım
Benim de ikinci bebegim. 3-4 gündür balık kaymasi gibi, seyirme gibi bir hissiyat var ama bu haftalarda imkansız olduğu yazıyor. Oğlumda ilk 19 haftalikken hissetmistim cok net bir sekilde, pit pıt ayağını hissediyordumGünaydın herkese bebek hareketlerini hissetmeye başlayan var mı benim ikinci bebeğim o yüzden erken hissedilir diyorlar ben de özellikle geceleri yatınca sanki birşeyler hissediyorum ama bebek mi bilemedim 13. Haftada hissedilir mi onu da bilmiyorum 9 sene geçti nerdeyse unutmusum nasıl bir şeydi ilk zamanları
Amin inşallah nasipte varmış demekki ne güzel sağlıcakla gelsinler inşallah dünyayaEvet çok heyecanli. Bizim plansız oldu açıkçası ama benim oğlumda hep kardeş istiyordu. Sağlıklı abi abla olup kardeşlerine kavussunlar inşallah.
Aa tarihi yazmayı unutmuşum pardon. 7 eylül son adet tarihim.Son adetiniz ne zaman göremedim, ama gününü bekleyen doktor da oluyor ama genelde 10 gün önce alıyorlar. Benim 22 haziran gözüküyor, bayram sonrası (15-16 haziran)hemen gün verir doktor gibi geliyor inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bayrama denk gelmeseymiş iyiymiş.
1 saat önce aç karnına öneriliyor demir ilaçları.. Benimki farklı marka daha öncede aynı ilacı kullandım yine aynıydı. Hatta 4. Ayda bebeklerde başlanan demirlerde doktorlar aç karnına 1 ya da yarım saat önce verin diyorlar.Kızlar demir ilacını aç karnına mı içiyorsunuz? Ben feramat kullanıyorum doktor kahvaltıdan yarım saat 1 saat önce al dedi. Hem aç karna su ve hap midemi bulandırıyor mahvoluyorum tüm gün, hemde işe gitmeden evde kahvaltı ettiğim için 1 saat erken uyanmak zorunda kalıyorum hap almak için. Tüm demir ilaçları sabah aç karnına mı alınıyor ? Öyle değilse ilacımı değişmeyi isteyeceğim çünkü
muhtemelen 10 gün öncesi gibi ama işte bayram da işi çok karıştırıyorAa tarihi yazmayı unutmuşum pardon. 7 eylül son adet tarihim.
Hepsi aç karna içiliyor, ben ferro sanol içerdim çok yan etkisini görmedim ama yarım saat önce içerdim. Uyku arasında içip, uyuma şansınız olur mu? ben gerçi bu aralar gözümü bir açayım tüm uykum kaçıyor.Kızlar demir ilacını aç karnına mı içiyorsunuz? Ben feramat kullanıyorum doktor kahvaltıdan yarım saat 1 saat önce al dedi. Hem aç karna su ve hap midemi bulandırıyor mahvoluyorum tüm gün, hemde işe gitmeden evde kahvaltı ettiğim için 1 saat erken uyanmak zorunda kalıyorum hap almak için. Tüm demir ilaçları sabah aç karnına mı alınıyor ? Öyle değilse ilacımı değişmeyi isteyeceğim çünkü
Demir ilaci mide, bagirsakta hassasiyet/rahatsizlik yaratabiliyor. Solgar gentle iron deneyebilirsin. Onda bu yan etkiler, hassasiyetler olmuyor. İlla kahvalti oncesi olmasina da gerek yok. Süt ve süt ürünleri, cay, kahve benzeri kafeinli gidalar ile arasinda 1 saat olsun, c vitamini iceren gıdalar ile emilim artarKızlar demir ilacını aç karnına mı içiyorsunuz? Ben feramat kullanıyorum doktor kahvaltıdan yarım saat 1 saat önce al dedi. Hem aç karna su ve hap midemi bulandırıyor mahvoluyorum tüm gün, hemde işe gitmeden evde kahvaltı ettiğim için 1 saat erken uyanmak zorunda kalıyorum hap almak için. Tüm demir ilaçları sabah aç karnına mı alınıyor ? Öyle değilse ilacımı değişmeyi isteyeceğim çünkü
11-14 hafta arası oluyor ikili tarama testi orda bakılıyor. Perinatoloji bölümdeBebeğin ense kalınlığına illa 12. Hafta da mı bakılıyor ? Ben gidene kadar 13. Hafta olacakta ondan merak ettim arkadaşlarım.
Kızlar şu ara sizde de böyle saçma bı duygusallik halı var mı 11+3 üm hamileliğin 6-7. Haftaları gibi bı her şeye ağlamam vardı sonra durulmuştu annemle gorustuk bu akşam eve geldim başladım aglamaya ya anneme bı şey olursa diye durduk yere kafamdan da atamıyorum gözlerim sapır sapır akıyo normalde de balık burcuyum duygusal biriyimdir ama bu kadar onune gecemedigim aglamalarim olmuyodu sanırım yavaş yavaş annelik hissi gelince annemle daha fazla empati yapmaya başladım onu hep mutlu etmek istiyorum iyi olsun istiyorum