Bana doktorum bir sürü broşür verdi. Bunlardan herhangi birini tercih edebilirsiniz diye. Bizde onları arayıp, araştırıp karar verdik. Bizim tercihimiz eurofins oldu ama bir yönlendirme yapmak, garanti vermek istemem. 420 euro doktorumuz anlaşmalı olduğu için 380 euro. sonuç 10-12 gün içinde bize iletilecekmiş. ben buraya yaptırdım sorun yaşamadım demek tamamen şanstır. bu noktada çok iyi araştırma yapmak şart. bebeğimle iyi dileklerinizi de bekleriz. tüm annelerin yavrularını sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.Merhaba siz hangisini tercih ettiniz
Hayırlısıyls inşallahBana doktorum bir sürü broşür verdi. Bunlardan herhangi birini tercih edebilirsiniz diye. Bizde onları arayıp, araştırıp karar verdik. Bizim tercihimiz eurofins oldu ama bir yönlendirme yapmak, garanti vermek istemem. 420 euro doktorumuz anlaşmalı olduğu için 380 euro. sonuç 10-12 gün içinde bize iletilecekmiş. ben buraya yaptırdım sorun yaşamadım demek tamamen şanstır. bu noktada çok iyi araştırma yapmak şart. bebeğimle iyi dileklerinizi de bekleriz. tüm annelerin yavrularını sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Evet ya birde o var insanın içini yer dururBen hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum sadece detaylıya gireceğim
Olası bir durumda hamileliğimin zehir geçmesini istemiyorum
Yani eskidej böyleymiş. Ense kalınlığına bakılır şüphelenilirse teste yönlendirilirdi. Şimdi ne değişti de herkese test öneriliyor . Benim doktorum yine iyi sçeenekleri ve işlevlerini saydı gerisi size kalmığ dedi. Bazı doktorlar birini yapmak zorundasıjız vs diyorkuş.Bende bu fetal dna ikili testlerle ilgili Mayıs annelerine okudum biraz orda da sorays göre ilerlemisler genelde önce ense kalınlığı ölçülmüş beklenenden biraz yüksekse ikili teste yönlendirmisler orda normal çıktıysa fetal dna yi sart kosmamislar ha tabi doktorlarda biraz yuvarlak konuşuyo bence mesuliyet almamak için ama daha ense kalınlığına hicbi şeye bakmadan direkt fetal dna onerilmesi de bana tuhaf geldi doktorum şu an için ikili testten bile bahsetmedi bana önce ense kalınlığına bakcaz dedi bende bu sıralamaya göre gidicem sanirim diğer testleri yaptirmama gerek olan bı durum olmazsa yaptırmayı düşünmüyorum
Bende 7.haftamdayim ve adet sancisinin en üst seviyesini çekiyorum ikide bir bişey mi oldu diye lavaboya koşuyorum internette normal diyo ama bende baya pimpiriklendimHanımlar merhaba çok alakasız ama 9 hafta ve sonrasında olup ara ara kasık ağrısı çeken var mı? Bugün baya baya adet sancısı çekiyorum geçmişti bu 6 haftadan sonra baya hafiflemişti :/
Benim bir kez başıma geldi de tüm gün uzandım yattım öyle geçtiHanımlar merhaba çok alakasız ama 9 hafta ve sonrasında olup ara ara kasık ağrısı çeken var mı? Bugün baya baya adet sancısı çekiyorum geçmişti bu 6 haftadan sonra baya hafiflemişti :/
5-6-7 yine daha erken haftalar benim de olmuştu çok şükür kontrolde bir şey çıkmadı inşallah yine aynı sebepten, yani rahim büyüdüğü içindirBende 7.haftamdayim ve adet sancisinin en üst seviyesini çekiyorum ikide bir bişey mi oldu diye lavaboya koşuyorum internette normal diyo ama bende baya pimpiriklendim
Rahim büyüdüğü için diyorlar ama bilmiyorum:/ şu ilk trimestır bir bitseydi ya..Benim bir kez başıma geldi de tüm gün uzandım yattım öyle geçtigeçmiş olsun
Merhaba ben de 10. Haftadayım aynı şikayetler ben de de var gaz sancısı mi desem adet sancısımı kasıklarım ağrıyor hafif baldırlara atıyor bu hamileliğimden önce maalesef kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu o sebeple bu korku hala üzerim de acaba bu ağrılar normal mi iki kızım var baya zaman geçti unuttum bu tür durumları kürtaj olan hamileligimi de bu hamilelikle karşılaştırmak istemiyorumHanımlar merhaba çok alakasız ama 9 hafta ve sonrasında olup ara ara kasık ağrısı çeken var mı? Bugün baya baya adet sancısı çekiyorum geçmişti bu 6 haftadan sonra baya hafiflemişti :/
Olumsuz dusunmeyin, masallah 10 haftaya gelmissiniz bu da onemli diye duymustum. Benim de bacaklarima vuruyor bu arada kaslar, sinirler hep birbirine bagli oldugu icin sanirim. Kanama vs olmadikca korkmayin diyorlar. Kontrolunuz ne zaman?Merhaba ben de 10. Haftadayım aynı şikayetler ben de de var gaz sancısı mi desem adet sancısımı kasıklarım ağrıyor hafif baldırlara atıyor bu hamileliğimden önce maalesef kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu o sebeple bu korku hala üzerim de acaba bu ağrılar normal mi iki kızım var baya zaman geçti unuttum bu tür durumları kürtaj olan hamileligimi de bu hamilelikle karşılaştırmak istemiyorum
Kan bakıldı herşey iyi dedi doktorum ama inşallah dediğin gibi olur sürekli dinlenme modundayim ama bugün hiç kalkamadım ağrılardan dolayıAğrıları kasılmaları krampları olan arkadaşlar magnezyum eksikliğiniz olabilir, doktorunuz ilerki aylarda takviyeye başlatır rahat edersiniz.